Hemen sondaj çalışmalarına başladılar demek ki. Yerli ve de milli[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hemen sondaj çalışmalarına başladılar demek ki. Yerli ve de milli[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde ben de hep borçsuz olurum ve yarın ölecekmiş gibi yaşarım ama son dönemde kredi kartları vs arttı, bu yıl ölmemem lazım.
Komşuya ben nereye ne borç var size vereyim bu bankalar ekstra gecikme uygulamasın dedim. Düşündüğün şeye bak kalanlar düşünsün dedi.
Bu konu şöyle,
Yeryüzünü müslümanlar kaplayacak ama içlerinden birinin dahi İslamiyetle alakası olmayacak.
Cuma namazını kılıp, sonrasında rüşveti cami çıkışında biraderimden isteyen devlet memuru güzel bir örnektir..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fatih Terim kazanılacak puanları hesap edip lig stratejisi yapıyordu, Mustafa Denizli kaybedilecek puanları hesap edip ligi nasıl şampiyon bitireceğini hesaplıyordu.
Tabi alt kademe takımlardan bazıları kaç puan toplarsak ligde kalırız hesabı yaparken, bazıları da nasıl düşmeyiz hesabı yapıyordu.
Maxsimum Profit bir strateji olduğu gibi, Minimum Regret de bir strateji,
Kişi günlük hayattaki hareketlerine bakıp gerçek stratejisi ne ise onu uygulamalı,
Neyse fakirin arabasına az gelmiş..
Kalorifer parası ödüyorsun..
Isıtmayı açmıyorsun.
Her sene arabadan vergi alınır mı yahu
Alırken öde..
İyi sağıyorlar diyeceğim..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski orta sınıf sıfırlandı, eskiden kalan evler ve birikim var ise anca ölene kadar idare eder.
Borsada TUSIAD hisselerini bile almıyorlar, onlarda çalışanlar da eski günlerini özlüyordur.
Ben ilk işe girdiğimde bile ah sen çok geç işe başladın bize 2-3 sene önce bir araba parası jestiyon veriyorlardı artık azalttılar demişti biri.
Gerçi Skoda 25 maaş ikramiye varmiş ama artık azdır.
Bugün baktım iş yeri marşı diye bir şey var mı diye ekşi sözlüğe girmişler bir iki firmada varmış, belki artık kaldırmışlardır.