Liselerde felsefe dersi kaldırıldı deniyor. Geçen podcast dinliyorum.
Felsefeci Descartes, odadaki sineğin yerini hesaplamak için kartezyen koordinat sistemini icat etmiş diyordu.
Printable View
Liselerde felsefe dersi kaldırıldı deniyor. Geçen podcast dinliyorum.
Felsefeci Descartes, odadaki sineğin yerini hesaplamak için kartezyen koordinat sistemini icat etmiş diyordu.
https://i.hizliresim.com/3lsrk7j.JPG
Alıntıdır.:thumbdown:
https://twitter.com/KeloglanBM/statu...45426557714433
Pisyedili abeyim. The black Kemal abeyim. Selamlar.
Taze para yok paraları çektim borsadan.
Kalanı öyle kuzu gibi euro olarak yatıyor idi.
Dayanamadim bugün eccuk destek attım bogalara 5200 altı kademeli.
Kısada tepki olabilir.
Ortada, ta Aralık ayında altins1 dedik. Forum sahit. Yüklü girdik. 10.6 maliyet. Tertemiz. Otur bekle long derdi yok short derdi yok.
Piyasada longor çok simardi.
Gülben ergen borsa dersin veriyor Twitter da.
Bu piyasa oyle bi piyasa değil. Fazla tevazunun sonu gulben abladan borsa dersin almakdir. O kadar uzun boylu değil. Bu forumda çok çok çok iyi borsacilar var hepsi 40 tane gulben eder.
Analizi de yapayım.
Bana göre ralli bitmedi.
Bunlar iyice arsiz olacak. Simaracak. Kustah olacak. Millete ders verecekler. Oyle bir ralli bekliyorum. Ne zaman? Bilmiyorum ama bu yıl olacak bence ve seneye de bitecek. Bitince esas mal devri o zaman olup çok çok çok çirkin bir şekilde bitecek diyorum.
Ons 1953ten 1913e geldi.
Yurtdışı beklenti alti bilancolarla kırmızı ama kan gölü değil.
Sabah saat 10da bizim enflasyon verisi var 9:55-10:05 arası sert hareketler olur.
16:30da da Amerika'dan tarım dışı ile istihdam gelecek. Sonra da cuma kapanışı.
Gene yüksek volatilite bir gün bekliyorum viopta. Herkese günaydın
Shortçular ne habersiniz?
Kulisler bu iddiayı konuşuyor! İki parti Cumhur İttifakı'na mı katılıyor? Erdoğan'dan Bahçeli'ye kritik ziyaret
Erdoğan ,
Benim inancım şu; başbakanlığım döneminde faizi 4,6ya indirdik, enflasyon da 6,4 gibiydi. Faiz ve enflasyon doğru orantılıdır. Faiz sebep, enflasyon neticedir. Buna inanmayanlar olabilir. Benim alanım ekonomi, neticesi de ortada ifadelerini kullandı.
Bu ülkede akıl sağlığını korumak zorlaştı..