daha ne kadar düşecek
Printable View
daha ne kadar düşecek
arkadaşlar niye böyle düşüyor
sebebini bilen yada bir fikri olan
var mı ?
Tahtacısı öyle istiyor,önceden çok düşmüştü,bugün borsanın sert şekilde %7 küsür düşmesiylen tekrar başa sardı 4.30'a,resmen terbiyesizlik,tamam 5 üstüne attı derken 5 cıvarı uğursuzluk getirdi buna,yani 5 yaramıyor buna,bugün Giresun karşısında rahat galibiyet aldılar,sanırım hemşehrisini kolladılar,ilk gölü giresun kendi kalesine attıktan sonra giresunda moraller bozuldu,yoksa giresun bunlarıda sallardı,giresun benim şehrimin takımı olsa bile TS tarafından gelibiyetine sevindim,bir ara bugün hisse 4.58'de umut aşılasa bile 4.30 neki diye insan oha dedirtiyor,inadına 4.35 cıvarına kadar bayağı topladık,öncekileri 5.25-50 arası okutmuştuk,4.70 altındanda tekrar toplamaya başlamıştık,derken 4.60 görüldü,peşi malum 4.30,neyse yarın temiz 4.60 üstünü görür bu galibiyetlen,görmezse bile her alt kademelerde alıcıyım...ytd.
" refaba " söylediklerine katılıyorum , olanlardan sonra hisse için şanslı bir gün ,
İnşallah 4,60 tahminin de gerçelkeşir.
FB tavan çekmiş,GS zirvede,onda hala bir hareket yok,7 bile olamamış,buda 4.52 kapattı,adam tavan çeker mahsustan:notr:
FB GS İLE BAŞAKŞEHİR ADANA DEMİR SPOR İLE BERABERE KALIRSA BJK YENİLİRSE VE TS MAÇI EN AZ 3 FARKLI ALIRSA PAZARTESİ GÜNÜ TS TAVAN DENER BENCE YTD
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alanyayı yenersek tavan olur mu ?
Bu kadat aptal bir takım görmedim, alanyasporu yenip haftayada başakşehiri yense 3. Lüğe oturacak ama nerde... 6 ları konuşacakken 3 leri konuşuyor olacağıź.
Daha öncede salak salak 9 puan kaybetti.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.