Açıklama için tşkler Sayın dividend. Gayet anlaşılır oldu.
Printable View
Açıklama için tşkler Sayın dividend. Gayet anlaşılır oldu.
Teşekkür ederiz sn divident.
TTK (Türk Ticaret Kanunu) 473-475 numaralı maddeleri bu durumu net bir şekilde açıklar. İlgilenenler bu maddeleri okur.
Sizin bahsettiğiniz durum da, bu maddelerde açıkca belirtilmiştir.
Benim cevabım da sizin cevabınız da doğrudur.
Syg.
Bu arada şunu da ilave edeyim, yeri gelmişken.
Belki ilgilenen beyaz yakalı arkadaşlar vardır, ekranları yoktur, durumdan haberdar değillerdir.
Un firması bu gün ikinci kez devre kesici yedi.
Foruma 1 hafta giremedim, apaçiler başlığı istila etmiş.
Gidin özelden yazışın ya da başka bir başlık açın, kısa yoldan nasıl vole vurulur diye, niye burada huzur kaçırıyorsunuz.
Buradaki insanların çoğu küçük tasarruflarla uzun vadede birikim yapmak isteyen çoğu maaşlı çalışan kişilerden oluşuyor.
Israrın sebebi nedir? istenmiyorsunuz.
Ben eurobond alın diyorum arkadaşlara ,borsada değiilim,şimdi borsa zamanı değil diyorum,apaçi sayılırmıyım sn neyman,başlığa yazmama izin var mı.
Sn delikan da bir spek hissesine dikkat çekiyor,o hissede operasyon yapıldı,temeli sağlamdır diye yukardan alanlar şu anda speğin cebini doldurdu ,korkunç zarar ettiler ,speğin vurgun yapması sözkonusu.O konuda uyarılar yapılmasın mı.
Allahtan siz geldiniz.Gerçi topu topu beş gönderiniz var.Topiğe pek bilgi anlamında katkınız yok.Gram altından da erken çıkmışsınız.Ama siz geldiğinize göre kim yazsın kim yazmasın diye bizleri aydınlatırsınız faydanız olur ben eminim.Sorumu tekrarlıyayım ben apaçi sayılırmıyım.Karınca kararınca foruma yazmamda sakınca var mı.