Printable View
Sizma yağ gönder olmusum rallici baskan ucmus
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Sizma yağ gönder olmusum rallici baskan ucmus ayhan bu şartlar altında 7 yi bekleyecegini hiç sanmıyorum bolinger bandı kırıldı bence gönder :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Sizma yağ gönder olmusum rallici baskan ucmus adın sızmacı basgana çıkacak :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by erman07 ayhan bu şartlar altında 7 yi bekleyecegini hiç sanmıyorum bolinger bandı kırıldı bence gönder :kahkah: 7.69 a kadar yolu var:whistling:
Dolar birden niye fırladı bu gece bilen var mı? Gece düşüyordu...
Alıntı: Originally Posted by Ahmetg butun finans piyasasi bu TL sikilastirmanin uzun suremeyecegini biliyorsa neden gomlegini satip dolari longlamiyor? Yani buradaki yorumlardan sunu anliyorum MB daha fazla TL nin yurtdisi ayagini sikistiramazmis en fazla 20 gun yada 1 ay surermis Peki bu eninde sonunda dolar firliycak anlamina gelmiyormu? Benmi yanlis yorumluyorum? soruma cevap verene 1 kilo amerikan sogani yolluycam
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Dolar birden niye fırladı bu gece bilen var mı? Gece düşüyordu... ne firlamasi an itibari ile 5.59 https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X/
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Dolar birden niye fırladı bu gece bilen var mı? Gece düşüyordu... DXY'ye saat 17.00 ile 20.00 arası birşeyler olmuş, şaha kalkmış. Bu vesileyle bizde de 5.68'i görüp geri dönmüş.