İlgili fonların izahnamelerinde yazar, genellikle yabancı hisse senedi ve dövize endeksli(Eurobond, döviz kira sertifikaları vs.) fonlar bu fiyattan hesaplanıyorlar.
Printable View
Tüm fondaşlara selamlar. Tüm birikimi 4 te biri dolar kalanı da nnf, mac ve tkf olacak şekilde böldüm. Stopaj avantajı nedeniyle hyfs bana cazip geliyor. Sizce fon kısmını 4 e cıkarmalı mıyım? tte ve mps vardı bir dönem çıktım. Yeni birikimleri 4. bir fona mı yapsam kararsız kaldım.
benim defavori fonlarım nnf ve tkf. aslında üçüncüsü de mps'ydi ama önceki gün ben de mps sattım. şu an üçüncü bölüme yine bir katılım fonu ilave etsem dedim ama kararsız kaldım. rbh iyi gidiyor ama devamı gelir mi bilemiyorum mps tekrar toparlar mı? rbh mps ile mi bölsem, yoksa boş ver deyip iki hsyf ile mi yola devam etsem. başarılı fon sayısı az olunca karar vermek te zor oluyor, herkese iyi hafta sonları dilerim
Dolar her gün cikar oldu.
Bunun karşiligi olarak kartlarimi daha dogru oynamaliyim.En guvendigim(en iyi yonetildigini dusundugum) ve 5 yillik grafikte surdulebilir bir kazanc saglayan hisse fonunu alip kenara cekilmeliyim.Cesitlendirmek icin aldigim fonlar getirilerimi azaltabilir.
Bunun disinda zaten 3 senedir biriktirdigim hisselerimi tutuyorum.(Ford, Eregli)
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biden gelirse kar diye bir seyimiz olmayacaktir
aft yay bye!