Balıkesir 'de 4.9 luk deprem.
Printable View
Balıkesir 'de 4.9 luk deprem.
- Abi, bir şiir atayım mı? Dumanı üstünde...
- Atma lan!
- Arada kaynar abi, bugün tatil. İnşallah pozisyonun yarın kâr yazar.
- At hadi, beni hüzne salma ama. Bir de saçma sapan olmasın. Genelde saçmalıyorsun.
SENİN İÇİN
Yaşamayı senin için seviyorum
Senin için yaşamayı seviyorum
Din işi tarikat çete işi değil bu. Akp balon bir partidir hep te öyle olmuştur. 7/8 senedir MHP desteği daha sonra eklemlenen diğer saçma partiler sayesinde iktidarda olmuştur. Bunun nedeni muhalefetin hep kontrol altında olmasıdır. Bizim millet salak değildir çünkü bu kadar saçma uygulamalara rağmen ayakta kalabilip, gemisini yüzdürebilmiştir. En basitinden ekonomik olarak altın tercihiyle piyasa çok bilmişlerine nal toplatmıştır. Ne zaman ki kontrollü muhalefet biraz ipleri gevşetti “ bakın biraz diyorum” iktidarın eli ayağı birbirine dolandı. Çünkü millet ne zaman ki bazı hassasiyetlerine dokunduğu anda taraf değiştirip muhalefete teveccüh gösterebiliyor. Bakmayın bunların kemik oyu topluma nazaran çok azdır. Yönetim değil yağma için biradadadırlar. Bizim millet aşırılıkları sevmez. Çünkü yüzyıllardır olan bir devlet sevgisi vardır ve devletin saçmalamasının nereye verildiği toplumsal hafızada vardır. İktidar buna tutunuyor ama millet devlet yönetiminin saçmaladığını görüyor. Sabır erdemdir düsturuyla hareket ediyor lakin 2002 de ve daha önceki seçimlerde nasıl bütün partileri çukura gömdüyse finalde de o olacak. İktidarın çırpınışları bu yüzden. Muhalefeti bölerse çıkış yolu var ve bunu da zorlayacaklardır. Kaybedecekse muhalefet kaybedecek ama iktidar ben kazandım millet bizi istiyor diyecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hadi bakalm.. başarılar... hanımar.
https://www.youtube.com/watch?v=VVzSanIxvF4
canlı...
:drunk::drunk:
vargas beee... gavura vurur gibim vuruyoru..:drunk:
Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimiz tarafından yürütülen Damla Kent Projesi, planlandığı takvime uygun olarak kesintisiz devam etmektedir. Projemizin yer aldığı Başakşehir-İkitelli bölgesine yönelik hazırlanan ve 4 Eylül'de askıya çıkarılan yeni imar planları, projemizi aksatmayacağı gibi, bölgeye kazandırılacak ulaşım aksları ve bütüncül planlama anlayışıyla projemize ayrıca değer katacaktır." ifadeleri yer aldı.
Açıklamada kamuoyuna yansıyan ve geçmiş planlara ilişkin olan bilgilerin, projenin güncel uygulama ruhsatları ile bir ilgisinin bulunmadığı belirtilerek Damla Kent Projesi'nde inşaat faaliyetlerine başlamak üzere ihale çalışmalarının planlandığı şekilde devam etmekte olduğu ifade edildi
Eda erdemi nedendir bilemediğim şekilde özellikle galatasaraylılar çok eleştirip durdular. Ama yıllanmış şarap gibi hep.keyip veren bşr oyuncu oldu. Gerçek bir kaptan hem milli takımı hem Fenerbahçeyi hep toparladı. Bu yaz başı antrönörde eleştirileri dinledi turnulara götürmedi ama toparlayıcı bulamayınca turnuvalara götürmediği edayı adeta yalvararak milli takıma çağırmak zorunda kaldı
O kızın heykelini biz boşuna dikmedik.