4 ve üstü tutunması lazım.Tutunursa sorun yok,tutunamazsa 3.93 çok önemli...YTD...
Printable View
4 ve üstü tutunması lazım.Tutunursa sorun yok,tutunamazsa 3.93 çok önemli...YTD...
umarım 4 üstü kalır.. ytd körfez gyo ile ilgili detay gelir mi acaba.. ytd
tutunamaycak sanırım. ytd
Olmadı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://fs5.directupload.net/images/170920/kl4hn5y6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +119 olurken, ortalama tahmin +147 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 22 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +399 puan olurken, en düşük beklenti -115 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 20'si pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +119
Ortalama : +147
Maksimum : +399
Minimum : -115
Katılımcı: 22[2(-)20(+)]
bugün yatay olur umarım.. 4 üstü kapatırsak psikoljık destek benım ıcın.. ytd
5.80 hedef fiyatla AL tavsiyesi verildi hissemize
Hayırlısı olsun :)
Ünlü & Co, Doğtaş Kelebek için tavsiyesini 5,80 TL hedef fiyatla 'AL' olarak başlattı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
umarım güzel etki yapar.. ytd
uzun vadede devam etmesi açısında. 3,çeyrek bilançosu ile fiyatlamalar değişebilir.. ytd
Küçükte olsa her habere tepki vermesi alım iştahının göstergesidir. 5.80 mi olur 6.80 mi olur bilmem ama bu kar satısından sonra uzun soluklu bi yükselişe başladığımızın resmidir
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
iyi başladık. geri gelmezse yola devam.. ytd
Dünün ve bugünün pastasını paylaşabilecek varmı arkadaşlar??
4.20 altına düşmez umarım.
4,36 dan 4,26 ya düşük hacimlerle indi.4,30 üstü kapatır diye düşünüyorum. borsa da bozulma olmazsa ...
soroz bu kelebegi 10 goturmeden birakmaz.adamlar cine fabrikada kurdu.dunyaya acildi.halka arzdan daha yuzde yuzelli pirimli .borsa bu fiyatayken hadi hayirlisi .soros tuborgu nereye goturdu bilen bilir....
evet soros nereden çıktı acaba ?? ytd
iyisiniz, bol kazanç. ben de başka yerlerde sürüneyim iyi mi. aldığım fiyata gelmiş köftehor. kıskanmaya devam ediyorum.
ben bir yıl bekleyeceğim bakalım kaç olacak 2018/08 de ytd
aga ben uzuncuyum hep.. karlılık, ciro, şube açılışıi fabrika açılışı, yatak lansman olayı,, TMSF olayı, birde EURO :D:D hepsi alt alta tıopladım. + lar - den fazla.. işte bundan uzuncuyum. bu benım yatırım şeklim.. kimse hiç bir şey tavsiye edemem :)) ytd
şimdi alsam önce aldıklarımla birlikte ortalamam neye geliyor hesaplıyamıyorum :) matematiğim iyidir ama başa çıkamadım. yuh bana
bu arada 4.40 üstü 2 kere denemiş ama geri dönmüş. 4,25 altına sarkıtma sakın. hele 4,20 altı sakın sakın.
umarım 4,30 üzeri kapanır.. ytd
Ne kadar satıcı olsada toparlanıp yukarıya çıkma isteği ve iştahı var.Bu önümüzdeki günler için çok olumlu..4.32 gibi kapatırız inşallah.YTD..
Euro kağıdı baskılıyor. Bu borsada ki satışa ve kura rağmen ıkına sıkıla gitmeye calışıyor. 4.36 üstüne atarsa güzel olur. Yarın 4.50 deneriz. Ama tahminim benimde 4.30-35 arası.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
para girişi
https://i.hizliresim.com/pGRm9m.png
para çıkışı
https://i.hizliresim.com/mJGr51.png
bakalım bugunde artış yapacak mı.. % 2-3 artı da kapatsa kafidir benim için . ytd