Yıllarca..
Printable View
Özgür Demirtaş Onaylanmış hesap @ProfDemirtas 1 Eki
Mezhep-Köken-İdeoloji-Siyaset
gibi boş kavgalarla uğraşmayın
Zamanımız kalmadı.
Teknolojik gelişim hızı muazzam
Herkes işine konsantre olsun
Türkiye'nin önemli iş adamlarnından Galip Öztürk son yatırımını finans sektörüne yatı, dünyanın en büyük bankasına ortak oldu
Turizm ve ulaştırma başta olmak üzere Türkiye ve blgede önemli yatırımları bulunan Galip Öztürk, dünyanın en büyük bankası ICBC Türkiye hisselerine 100 milyon liraya yakın yatırım yaptı.
adam pozisyonu aldı dün o yüzden doları verdikçe veriyor seans yaklaştıkça hızlanıyor dolar düşüşü.dönüş yerlerinde dünkü gibi abrtılır düşüşler dünde öyleydi ve aslında en fazla 125,500 lere gelmesi gereken endeks 122 yi gördü paniklettiler aldılar şimdi sıka sıka götürürler .şahsi kanaatim düşüş 122 sondu artçı şoklar olsada yeni trend başladı başlamak üzere taban çalışması olabilir tabi.olağanüstü bir durum olmazsa mesela peşmergeyle çatışma kuzey ırağa girerek 122 altı yok diyorum.
kafadan +1.000 puan hayırlı olsun...
neyse yükselsin....bakalım nereden short fırsatı verecek....
Arkadaşlar abartmayın faiz 12 üzerinde kaldıkça tepki olur,kaç olur bilinmez.
VİZE meselesi kanımca öyle 3-5 günde çözülecek bir mesele değil....
-tutuklamalar...
-s-400 füzeleri,RUSYA ile el sıkışma...
-İDLİP operasyonu vs...
hepsinin bileşkesi olan bir karardı...
dolayısıyla olası tepki kaç puan olur, bilinmez ama bence KIŞ GÜNEŞİ....
DOLARA bakarak 1.000 puan dedim...dolar kapanışa göre 40 birim vermişler.
ne olur inan tahminlerim doğru çıkmaz...sadece tekniğe göre bunlar hala tepki....sürecin bu kadar kolay çözüleceğine inanmıyorum...ABD 3 gün için bu RADİKAL kararı almış olamaz...
5 dk da doları çekse 70 lere de çok gap yemesek.
Adamlar koordineli çalışıyor seans açılmadan avro yu sürmeye başladılar,bunlarla başa çıkmak için çok disiplinli olmak lazım.
Dolar ile hamallik yaptiriyorlar millete.
Dolarin perfonmansi copten hallice
Euro yine ucuslarda 4.35
122-126 o kadar dedim dun bu vize isi hikayeden diye...abd ile ilskiler oyle kolay kolay bozulmaz ne zaman bozuldu ki....
Madem yüksek açtın 125.500 e gel de ordan longa geçelim.
dün o gape rağmen açılışta shortlayan geride dipten longlayan adam 2 günde 8.000 puanı koydu cebe...çok değil 2 gün...vay vay vay...
herif her zaman kazanır....dün hisseler işlem görmeden %4-5 düştü...orada mal aldı....
bugünde işlem görmeden %2-3 açar.....oradan satar...
Dün sabah : dolar 3.69 viop 122.000, bugun dolar:3,69 viop 126.000 ???
126 dan biraz daha şort açtık hayırlısı bakalım
y.t.d
125.500 e girdik alışları.
Çok düşük açtı gün içi alırlar diye düşünüyorum..
dün 104100 de boşluk bıraktı ,bugün de 101300 de boşluk bırakacak
Spotu yüksek açıp biraz gecşetmesi lazım. Sonra alacak 126800 e muhtemelen.
abd için olmassa olmaziz... bizi kaybetmez kendine ters giden iktidar gider ama yine de bizi kaybedemez....yillarca böyle olmuştur kimleri götürdüler kimleri getirdiler ...simdi sen diyeceksin ki yeni turkiyede böyle olmaz?
hersey bir gecede değişir...degistirmeye calistilar beceremediler ama beceremeyecek anlamina gelmez....yol cok bir ekonomik krize bakar mesala....rte nasil cark etti mtv de ucu halka dokununca halk affetmez
abd yaptırımlar koymazsa 98xxx altına ,inmeyiz diye sesli düşünüyorum..................ytd