Kaldıki 300.000.000TL alacak davası açmışsın sen tek başına o davanın mahkeme harcını ödeyemezsin.
MAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kaldıki 300.000.000TL alacak davası açmışsın sen tek başına o davanın mahkeme harcını ödeyemezsin.
Ali Maslak;
3 senedir,,psikolik olarak vücudumda nedeni belirsiz titremeler oluyo..çocuklarim özellikle kızım gördükçe çok üzülüyor.bu adam sağlığımı herşeyimi mahfetti.allahım herşeyi görüyo her duamda şahit ol yarab,,bu insan son nefesini benim helalliğimi almadan canını alma diye dua ediyorum..yüce mevlam kendine açılan bu elleri boş çıkarmiycak insallah..allahım sen herşeye kadirsin..görüyorsun neler çektigimı yarabbim.
Bu arkadaş gibi nice arkadaşlar sağlığından evinden eşinden huzurunda emeğinden hayallerinden oldu yazık çok üzülüyorum bu insanların hakkını yiyen gasp eden kolay kolay can veremez inşallah da vermez.
hamza bey fazla kafa yorma az bir çalışan beynin var onuda kaybedersin ... Murat doğan genpower jeneratörün ticaret dava mahkemisine katılan , mahkemenin kararını istinafa götüren, bölge idare mahkemesinin kararını yargıtaya taşıyan , muflis genpower jeneratörün 1 alacak toplantısına katılan, şirketin faaliyetinin devam etmesi ile ilgili iflas masasında oy kullanan, hakkını tüm hukuk kanallarında arayan fabrika toplantısında müjdat beyle toplantı yapan, toplantıya katılanlar mesut kemal bey, deniz bey , murat bey, mustafa kiriş vb... Iflas masasına alacak kaydı yapan , icra mahkemesine giden, daha sayamadığım bir çok şey , sen beni çözemezsin hamza bey HA BU ARADA HİSSELERİNİ UYGUN BİR FİYATTA ALABİLİRİM ... İSTERSEN UYGUN FİYATTA DÜNYANIN EN BÜYÜK FABRİKASININ HİSSELERİNİ TARİHİ ESER OLARAK DEVİR EDEBİLİRİM. D:) iyi günler
Benim hisselerimi artık sirk cambazlığıyla kuruşlara alamazsın ancak ve ancak LİRA lara alırsın.
hamza bey yazılan yazıdaki inceliği anlamayacak kadar boş insansın... Senin hisseni ben ne yapıyım bahsi geçen konu benim sana sattığım 50.000 lotu 0,08 krş lu hisselerden rahatsızlık duyuyorsan 4.000 tl veriyim git kendine bir takım elbise al . Yada sana 50.000 lot daha veriyim kendini zengin hisset d:)
Evet bu yorumunda haklısın Mesut bey mesleki kariyeri ve itibarını sarsmadan bu davada onurlu duruş sergiledi kendilerini bende her zaman takdir etmişim ve saygı duymuşum inşallah bu davada muvaffak olur sayesinde bizlerde nasipleniriz Allah yolunu açık eylesin dualarımız onunla [emoji2969] MAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu tostcu lari çözemedinminizmi yengeç e doğru yurumesini asla ogretemezzsin bankalardan kat be kat şirketi teminat olarak gösterip büyük kredi çekip şirketi batırıp kenara cekildiler bozcinin çırağı şiracilar da ynutmayalim
Batık şirketin hisselerini 5 10 kuruşa toplayan ında ayrı hesabı ve ayrı bir hayali var
Resmen yatırımcıya ve devlete kazık atıp yeni şirket kurup çatır çatır para yiyiyorlar ya devlet yada yatırımcı bunların girtlagina yapişmaz sa bunlar mahkemesi 50 yıl sürer dava zaman aşımına uğrar o kadar
Yahu ne acilmasi. Ne aliyorsaniz ben de alayim. Transturk'i calisan sirket aldi, iki senedir acamadi.
Gizli gizli bir mesajlar veriliyor yine, ne koparilacaksa MKU'dan artik. Rahat birakin adami yav, sogusleyeceginizi soguslediniz zaten. Polar 300 bin lotu nerden buldun sen? 8 kurustan bile 24 bin lira ediyor. O kadar parayi ruyanda bile gordun mu ki?
Sirketin tahtasi acik olsaydi en az 10 liradan satardiniz malinizi. Yarim milyon kumarbaz geldi koronadan dolayi. Sifir sirketler ne fiyatlari vurdu.
Bedava mı dağıtıyorlar bu senedi? Bir ara Murat'ın şirket künyesinde ismi ve yarım milyondan fazla hissesi vardı. Murat gibi adamlara kaldıysa bu şirket, patron fecii geçirmiş...
Bedavaysa bana da gönderin şu hisselerden şirket kartında biraz da benim ismim görünsün. Göndermek için ettiğiniz masrafları karşılarım. Siz de kafanızdan bu senedi silip rahat edersiniz. Bu senede bulaşanlar tırlatıyor herhalde... Sağlığı yerinde olanlar iyice azaldı galiba. Ne kadar bedava hisse varsa gönderin bana gidin kendinize yeni bir sayfa açın. Sağlığınızdan olmayın.
Al Mesut karti. Vallahi yazik oldu ya, acik olsaydi cok guzel gidecekti bunlar hep.
http://share.matriksdata.com/Images/...1342317174.png
Onu bunu bilmem ama bu Polar birseyler yapiyor devamli. Takdire sayan yani.
Vay be, 4000 km yolu yuruyup fabrikaya giden, sonra da ordaki otobus duragindaki ameleden sirketin bilmem neye satildigini ogrenen Polar... Karun gibi adam oldu.
Duyan duymayana söylesin. Bedavaya veren herkesin hissesine talibim. En başta şirket kartındakilerin hisselerine... Sağlığınızdan olacağınıza bana verin hisselerinizi kurtulun bu dertten... En önemlisi de akıl sağlığınız... Demedi demeyin...
Patronun yanına gidiyorlar patron bunlara iki tost yedirip postalıyor. Hakkınız varsa gidin hukuk yoluyla arayın diyor. Memlekette mahkemeleri gereksiz işlerle meşgul etmenin cezası olmadığı için gidip bi de bedavaya aldığı senetleri iflas masasına yazdırıp kurnazlık yaparak zenginlik hayali kuruyorlar.
Başka bir tanesi çıkar dini kendi menfaatlerine alet eder. İtibar kazanmaya çalışıp elindekileri kakalamaya çalışır.
Çakallık yapmaya çalışırken iyice tırlattılar herhalde. Patron bunları pelesenk beygiri gibi kısır döngüye sokmuş, boşa dönüp duruyorlar, elde var 0.
Resmi sitesi baya hareketlenmis.
https://m.facebook.com/story.php?sto...3&id=637459462
https://m.facebook.com/story.php?sto...3&id=637459462
Bunu kacirmisiz... Yeni yerlerine geçmişler. Büyüyüp kocaman şirket olacaklar. Sonra gene insanlari söğüşleyecekler falan fıstık işte .... Siz anladınız onu...
Müjdat Efendi'nin yancısı yatırım ve hukuk uzmanı namı deger Amor geçenlerde efendisine beddua eden paylaşım yapmıştı. Bende hoşgeldin aramıza yorumu yapmıştım. Nedense yorumlar hemen kaldırıldı. Müjdat Efendi bizi takmadı ama sadık yancısı beddua edince ağrına gitti demekki.
Ben bizi takmayan o efendi Mujdatin taaaa. O kadar küfür varki içimden gelen. Ama haysiyet onur şeref yoksunu bu adamlara bu kufurleri etsen sukur deyip yüzlerini silerler. Başına öyle seyler gelmeli ki içimizi sogutsun. Pislikler içinde bogularak ölmeni temenni ediyorum . Ama maalesef bizi duyan yok.....
Paramızı çaldı yetmedi yillarimizi çaldı yetmedi psikolojimizin a.koydu. ulan sen nasıl bir seytanmissin böyle.
https://www.facebook.com/GENPOWERBES...2750264803401/
Mujdati özleyenlere gelsin
https://www.facebook.com/39628733707...3899184985399/
Müzik güzel olmus.
Eee, Polar bosuna demiyoruz. Bipolar'dan geliyor. Daha once de boyle episodelari olmustu. Once sever sonra dover.
Yazik, bu kadar kumarbaz gelen borsaya acik olsaydi mallari 10 ktina verip kurtulurdunuz.
Hic de zor degilmis teshisi. Doktor olmak vardi,
Alıntı:
Bipolar nedir ve belirtileri nelerdir?
Babasını boğarak öldüren Orhan Şimşek'te bipolar hastalığı ortaya çıkmıştı. Bu hastalık tehlikeli bir hastalık mıdır ve kişileri cinayete sürükler mi? İşte bipolar bozukluk hakkında merak edilenler.
Önceleri Manik depresif bozukluk veya manik depresyon adıyla bilinen, öz Türkçesi iki uçlu duygulanım bozukluğu olan, bipolar afektif bozukluk, riskli davranışlar nedeniyle ilişkilere ve kariyere zarar veren, tedavi edilmediği zaman intihara bile yol açan ciddi ruhsal bir hastalıktır. Bipolar bozukluk, "maniden depresyona kadar uzanan ruh halindeki aşırı değişiklikler" olarak tanımlanır. Bu ruh hali oynamaları arasında, bipolar bozukluğu olan kişinin normal ruh halinde olduğu dönemler olabilir. "Manik" terimi aşırı hareketli, enerjik, konuşkan, umursamaz, güçlü, öforik bir dönemi tanımlar. Sonra, birdenbire bu yükseklerde uçan ruh hali karanlık bir ruh haline dönüşebilir, örneğin; sinirlilik, kafa karışıklığı, öfke, kapana kısılma hissi ortaya çıkar. Bu bir öncekine tamamen zıt olan ruh hali depresyon olarak tanımlanır ve üzüntü, ağlama, değersizlik hissi, enerji kaybı, haz kaybı, uyku problemleri ortaya çıkabilir. Bu yükselmeler ve alçalmalar her insanda değişiklik gösterdiğinden, bipolar bozukluk teşhis edilmesi zor olan bir rahatsızlıktır.
Bunun ilacı bende... Bana versinler hisselerini... Bedaya... Kurtulsunlar bu dertten...
https://www.facebook.com/39628733707...9398101435507/
Bakın vizyonları varmış. Ben sizin vizyonunuza...
Yaz oraya
Vizyonumuz : yalandan şirketleri borsaya açma.
Misyonumuz: yatırımcıları kandırıp paralarini çalma.
En azından daha karakterli bir davranış olur.
benim 5000 lot hissemin değerinin yok olduğundan beri aradan tam 3.5 yıl geçmiş maliyetim 0.50 kuruş du düşün şimdi bu fiyata hisse yok şu an borsada olaydı en az 20 tl idi vay be
Borsadan atılmadan önceki işlemi de 0.41 kuruş du :halay:
Zararına vermedik hisseyi :halay: