Bu arada eşleşmeyi 0.86 gösteriyor..
Printable View
Bu arada eşleşmeyi 0.86 gösteriyor..
Dostlar dikkatli olun Marka sayfasını geriye dönük okumanızı isterim.Herkese bol kazançlar.
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marka'da tahsisli onaylanana kadar 1,22 yi görmüş sonrasında biraz yatay ve arkasından Ana pazara geçiş başvurusuyla 2,70 görmüş. bence buralar hala çok ucuz..
Marka Transtürk
06.02.2017 Tahsisli başvurusu 13.12.2017 Tahsisli başvurusu
24.03.2017 Tahsisli Onay
15.05.2017 Unvan değişikliği
23.05.2017 Ana Pazar geçiş başvurusu
12.07.2017 Ana pazara geçiş
(* bilgiler kap'tan alınmıştır)
tahsislimiz bu hafta onaylanırsa tahminim 2 ayı bulmadan Ana pazara geçiş başvurusu olur.
üst satır biraz sola doğru kaymış düzeltemedim kusura bakmayın ortaklar..
Evet ortak Rize memleket.. kafa karışıklığı olmasın diye biraz toparlayayım dedim tarihleri..
SİKKE SİKKE çıkacaksın 1 tl ye..
SİKKE: madeni para, kuruş..
şükür azda olsa kar gözüktü bu sene 315.928,31 tl
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/660276
sadece geçici vergi beyannamesinin onaylı hali var spk'ya uygun hali birazdan gelir sanırım..
Vay be kâr a da geçtikk..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bülten geldi yine yokuz hayırlısı.. beklemeye devam
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftaya kaldık herhalde
Ozbal 5 aralıkta başvurmuş sanırım.. 2 ay 10 gün
İnşallah..
Biz bu kolpacı speke meslek öğretiyoruz gibime geliyor..
Tnsknin sahipsiz olduğu dönemde emekli birisini bilgisayarin başına oturtup amcaa sabah bu tuşa akşam bu tuşa basacaksın deyip dükkanın amcama teslim ettiklerini hayal ediyordum bilmiyorum Ne değişti Umarım hayırlara vesile olur
Bizimki yine TABAN a kuvvet demiş
Güzel bir hafta diliyorum butun arkadaslara
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konsolide bilançolar mart ta gelecek marka ne açıklar acaba 28-30 bir rakam telafuz ediyordu başkan etkileniriz bu rakamlardan
gibime geliyor.
reytingde maşallah 22 kişiyiz
Kaç lotla dustun yavrum son cirpinislar...
Herhalde benden ötürü. Hangi kâğıda elimi atsam patlıyor.ne sans varmış arkadaş bende...
Hiç hoş olmadı hadi bakalım
Bişey olmaz biraz önce TABAN daydı.. Yavaş yavaş yükselmeye başladı bile.. Akşama kadar zarar kapanır kar a bile geçeriz nasipse
Ne oldu da dusuyon anlamadım haber geldi gelecek derken bu yapılır mı bize sevincimizi hep kursağımızda birakiyon
Ilk defa bir patron şirket ve yatırımcısına sahip çıkacak dedik.. mine hanım da anlaşılan öncekiler gibi bizi yüz üstü bırakıp çekip gidecek..
Bu satanların bilip de bizim bilmediğimız bişey mi var..
bildikleri TAHSISLININ ne zaman onaylanacağı.bizim bilmediğimiz onaylanacak tarih.adam zaten burdan iki tavan yapsa 1.-tl zaten.fakat kötü imajı var gösterirse panikleyen ky nın alrı hisselerini.bizim tahsislinin bekleme nedeni markanın tahsislisi nedeniyle onunki çetrevilli.o düşmediğine göre bizimki düşmez.ytd