Bir bedelli de gelebilir...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir bedelli de gelebilir...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw hee hee 😂
İyi maç oldu...
Kartalın gözü zirvede midir nedir yahu...
2 lira altı zirve zorlayan takıma yakışmaz.....
İlhan Mansız in parasını bile ödemeyen bir kulüp..
Zor çok zor,
Düze çıkması..ytd
Şenol Güneş, Milli Takım'la anlaştı........
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli Takım'la anlaşmaya vardığı belirtildi......
Güneş, sezon sonuna kadar hem Beşiktaş'ı hem Milli Takım'ı çalıştıracağı öğrenildi........
https://www.borsagundem.com/haber/se...nlasti/1386233
Bu demek ki yükselişin sebebi. Ama 10-12 milyon usd yani iyi para ama borca göre bir şey değil. Bakalım neler çıkacak.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık 12 milyon $ toplam 60 milyon $ toplam borcun 7 de 1 i yapar ki bu da iyi bir rakam..Diğer gelirleride sayarsak baya bir rahatlatır takimi 🤗😅
https://www.google.com/amp/s/www.goa...g1iq66otd665mm
Borç 330 milyon $ Ben fazla fazla hesapladim
Orman abi BJK nin marka değerini yükselttik demiş . İyide Fikret abi FB nin piyasa değeri 150 milyon dolar , GS nın piyasa değeri 150 milyon dolar ... BJK nin 75-80 milyon dolar görünüyor .... Nasıl yükseltme bu ? Nerdeyse GS nın ve FB nin yarısında kalmışsın . Piyasa seni diğer iki büyük kulübün yarısına çekmiş . Demekki piyasa değerini yükseltememişsin, küçük kalmışsın . Piyasa değerin GS ve FB ile aynı değil . Onlardan yarı yarıya küçüksün . Markan böyle fiyatlanmış piyasada yani . Mini BJK olarak kalmış . Rakamlar ortada yani . Fiyat konuşur piyasada . Marka değerleri FB ve GS birinci , BJK ikinci , Ts üçüncü durumda .
Sert aşşağı yapabilir.dikkat [emoji879]
aL-saT-tuT-yaT-kaLk tavsiyesi degildir.
Lucesco gitti yerine kim gelecek acaba Şenol hoca kabul etmedi
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Lucescuymuş, dünden beri 1.61 den 1.91 e gitti. %18 yukseldi hisse.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
ALTTAN ALANLAR dökülsün diye silkeliyor sanırımm:hah:
lucescu ş.güneş falan alakası yoktur bu hareketlerinde. artık ya çok hareketsiz kaldı ondan gidiyor ya da bedelli olacak ondan gidiyor ya da çok iyi bir gelişme olacak artık bilmiyorum göreceğiz. 4-5 lerden almış 2 lerden ilave almış biri olarak bu çıkış gözümde bir hiç.
şu işe bakın ey beşiktaşlılar.
adamlar bir gün önce basında yazmasına rağmen ortada fol yokken şenol güneş milli takımda diye bir çok gazetelerde yazılar yazılıyor.
ertesi gün bjk lig maçı bursayı yeniyor.
şenol hocaya soruluyor şenol güneş bana böyle bir teklif yok diyor tüm basının önünde.
fikret ormanda hocamız bir yere gitmiyor takımın başında diyor.
ancak milli takıma giderse gitmesine müsade ederiz deyip yolu açıyor.
bu gün luce ile tff demirören yolları ayırıyor.karşılılı anlaşarak.
yarın şenol güneş takımdan ayrılıpta milli takıma giderse bunun sorumluğu kimde.
böyle ucuz kahramanlık varmı ya.
takım iyi kötü olur olmaz şampiyonluk havasına girdi girecek derken al sana sorunun kralı.
bjk yönetimine bak ya.
bu ne biçim iştir.böyle yönetim yanlışı hatası olamaz.
kimse yokmu 13 hafta kala teknik direktörü milli takıma gönderen yönetime dur diyecek kimseler yokmu.
bjk de eğer şenol hoca durup dururken 2 gün içinde bjk yi bırakıp milli takıma giderse ne kadar yönetim hatası bir durumla karşılacağı ortaya çıkyor.
bu ne biçim yönetim zafiyeti.ne biçim yönetim denmezmi.
koskoca beşiktaşın içinde bulunduğu vahim duruma bakın.
bjk den eğer 13 hafta kala şenol hoca ayrılmaması lazım.
bjk nin sembolu olan şenol hocayı herkez seviyor.
durup dururken 2 gün içinde acaip bir sorun yaratıldı.
tff demirören orman ve şenol hoca ne biçim açmaz durumla karşı karşıyayız.
yazık oluyor beşiktaş taraftarlarına yazık oluyor.
ortada hiç bir şey yokken yada varmışta biz 2 gün önce öğrendik.
şenol hoca kalırsa bir şey demem.
fakat bunlar önceden planlanıp basın önünde dillendirip ortaya sunulduysa bu bjk yönetim zafiyetidir.başka bir şey olamaz.
durup dururken teknik direktörü iki yeri birden çalıştırırmı.çalıştırmazmı.
en iyi teknik direktörü elden kaçırıyorsun orman yönetimi.
böyle yönetim zafiyeti umalımki olmaz.şenol hocayı bırakmayın.
şenol hocamız beşiktaşımızın adeta sembolu olmuştur.
başarıları ortada şenol hocanın yerini kimse dolduramaz.
inşallah hocamız kalır.orman yönetimi şenol hocayı kesinlikle tutması lazım.
yada hem milli takım hemde bjk yi aynı anda çalıştırsın.
taraftar uyuma şenol hocamıza sahip çıkalım.
hocayı orman yönetimi küstürdümü nedir.
şenol hocamızın yeri doldurulamaz.sakın gitmesine müsade etmeyin...
Onu bunu bilmem de İnvesting ve Mynet te pazarlamaya başladılar kağıdı...Herkesin haberi olsun arkadaşlar...İsteyen bakabilir.
Boş ver yahu giderse gitsin Şenol hoca. Varda ne oldu yani... hisse, Şenol hoca varken de 1.57' yi gördü. Sanki hisse 6-7 lira da şenol hoca giderse 1.60 'lara düşecekmiş gibi yazı yazmışsın!!!!!!!! Varken ne oldu da ....yokken bundan kötüsü olacak hani...Ha varlığı ...ha yokluğu tırıvırı hisse için...giderse ekime ...gitmezse kasıma hiç önemli değil hissedarlar için. No problem.
Şimdi söyleyeceklerim bey değil ama insanın içinde his uyandıran bir şey var.1: 2 3 günden beri bu işlem hacmi bence boş yere olmaz.2: adesadada her ay 2 3 şubesi kapatırdı ve dediki kararlarla ilgili satın alma yada ortaklık Konusu ortaya atıldı ve spek grisi de dendi ve adesadada 1.80 lerden 12 tl yi gördü.yani bjkde son günlerde yapılan işlem hakimleri hakikatten yorumlamak imkansız bekleyelim görelim.
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koca klup city ile deutche nin kucağında indir kaldır 1 senedir hop indir kaldır hisse takastan bakabilirsiniz buna izin verenlere dicek sözüm yok hepsinin temizlenmesi lasim ama burası neresi bilionuz zaten
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ve bir senedir garanti ak is zirat vakıf vs vs hepsi seyrediyor bi kerede alın mali yukarıdan siz verin yabancıya yazık çok yazık sömürü ulkesiyiz
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz aldık daha vermiyoruz..O kadar cefasini çektik sefasını sürmeden nereye 😁😄
twiter da da bazı takipçisi çok olanlarda da gördüm bjk 1,90 geçilirse yukarı sert hareketler olabilir demişler.....üç ay trabzonsporu taşıdım % 200 bedelli çıkınca biraz kar alıp çıktım ve .1 t.s. = 1 bjk . yapınca 1,66 lı seviyelerden çok da düşünmedim bjk almak için...tabi hisseyi al hemen kar görünce sat değil benimkisi ...2 lira altı bana göre her türlü ucuz olduğu için aldım....spor hissesi taşımaya pek de sıcak bakmam aslında ...genelde ..temettüsü ve bilançosu iyi kar eden şirketleri tercih ettim geçmişte...tekfen---tav--thy--otokar--sahol -cam hisseleri inşaat sanayi ve banka hisselerinde genelde bekledim...bjk hissesi de 6 lardan bu hale düşmüş diplerde diye almayı düşündüm ve sene sonuna kadar tutma niyetim var...bi bedelli de bjk den gelmez inşallah sene sonuna kadar....hayırlısı tüm arkadaşlara selamlar bol bol kazançlar olsun inşallah...Y..T..D
pili bitti mi?
Ne bekliyorsun bizim ülkenin sportif faaliyetlerinden key düzmekten başka dertleri yok
Ey şeref yoksunu adi spek, hisseyi alıyorum bir daha aldığım fiyatı göstermiyorsun aylarca bekliyorum. Ve sıkılıp satıyorum fazla zaman geçmeden sebepsiz bir şekilde 1.91 leri görüyorsun hadi gidiyor diyip takibe alıyorum acaba düşer mi diyorum az bekliyorum bu sefer hacim var düşmüyor gidiyor diyorum alış yazıyorum ve dakikasında zararı haneme yazıp aşağıya basıyorsun şimdi soruyorum adi spek bir ben mi kaldım. Dikmediğin bırak yakamı bir zararım kurtarayım [emoji16][emoji16][emoji39]
cuma çıktı pazartesi hacim vardı ne oldu bitti gene. twiterddada yazan yazana oldu birkaç gün. şimdi gene sustular. üstelik hemen hepside ben bildim diyordu :Sad:
Hisse fiyatı nerde olursa olsun arada böyle hareketlendirme yapıp dişliye takılanlanları öğütürler . Ben bile 1.85 maliyetlileri 1.90 dan vermedim çıkış başladı mı acaba diye .... Şimdi yine zarar'a geri döndük. Liderle arasındaki puanı 3 ' e indirirse belki o zaman BJK de bir hikaye , bir beklenti oluşur ... O zaman hisse kendini 2 lira üstüne atar diye düşünüyorum. Hisse şu an ucuz mu? Ucuz ama BJK de hikaye yok . Sanırım cumaya kadar yine 1.62-63-64 lere geri geleceğiz . Yani başladığımız yere. Bu hacimli harekette saman Alev'i olarak tarihe geçecek .
toplamaya çalışıyorlar, ben rahatım 2,5 altına mal yok bende kısa vadede ..düşersede alıma devam kademeli olarak muck spekcim :hah::oleyo:
aslında takım iyi oldu. 2.sezona iyi başladılar. kagawa da kalırsa seneye daha güzel olur. ş.güneş gidebilir diye habire yazılıyor. aslında gitmesini istemem şahsen. dönüp dönüp aynı adamları getiriyorlar. yeni isimler bulsun m.takım. f.terim, ş.güneş, mustafa denizliden başka adam yok sanki. yerli,daha genç hırslı bir isim bulsunlar.
Bu hisse 2 gün önce üst üste 100 er milyon TL lik hacim yaptı. Şu anki işlem hacmi 265 bin tl. Şaka gibi. Telefon dolandırıcıları bunlardan ders almalı.
😄😄😄😄 çok güldüm yaa
Ne güzel. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Aman sağlığımız bozulmasın.
bugünkü malatya maçını rahat alması lazım....
hisse azcık gıbırdadı . spek maç 2 olabilir mi demek istiyor acep.........
alması lazım bence de. kagawayı ilk 11 de başlatsa çok iyi olur. Güven sonradan girebilir. Q7 kolay kolay almaması lazım. çok iyi işler yaptı ama artık olmuyor. takım rayına oturmuş çok oynanmamalı aynı kadro oynamalı genel olarak 1-2 değişiklik yapsa ilk 11 de yeterli.
3 puan aldılar. Ama yani dokuz dogurtarak. Atiba çok iyi. Kagawa pasları müthiş. Lajic haftaya yok kagawa oynar. Malatya 10 kişiyle gömüldü resmen geriye.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sponsorluk anlaşmasısının kokusu ve hareketi yakında başlar, merheba 3-4 arası demek istiyorum :whistling: YTD