http://fs1.directupload.net/images/180630/cx643vmo.jpg
Printable View
Benim tahmin ettiğim kısa vade hedef 3.90 lar cıvarı,izleyelim bakalım,ytd.
235 milyon tesvik almis...
Yok aga ben bu arkadaşın puanını verdim.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu nasıl bir açılış yahuuuuu
Sabah sabah bu kareketliliğe neden olan alıcıları ve satıcıları bir görseydik..
Pasta olan arkadaş varsa yapıştırabilirmi...
Alis girdim yetisemedim halh otobusundeyim elimde cuvallar hamallih yapiyom ben ohumyom ben ama ohuyom yaa...
2017 basindaki harwketi yapiyor yaklasik 80/90 kurusluk hareket ben burdan girmem sadece tahmin alana satana hayirli olsun
Hibe olsa hibe derlerdi teşvik demezlerdi.
Ne oldu şimdi bu faiz oranları ile yatırımamı karar verdik. Bu Genel Müdür ve yönetim kurulu ile olmaaaaazzz. Bildiğimiz açıkçılar hadi görev başına bu gapla sizede gün doğdu...
Güvenim sıfır, bu tahtanın benim için sıçraması ancak ve ancak yeni bir yönetim ile olabilir. Aynı adamlara tekrar güvenecek halim yok.
y.t.d.
Bak sattığın noktaya geldi!!
Birde senin bir benzerin vardı xtrader diye oda 2 tl den alacaktı aynı senin gibi. Siz varya küçük yatırımcı psikolojisine oynayan çok profesyonel kişilersiniz.
Nefesim yettiğince senin niyetinin art niyet olduğunu söyleyeceğim. Bu söylediklerime çok kızıyorsun sinirlerin bozuluyor ama bu başlık altında her yazdığını çok dikkatli bir şekilde takip ediyorum dikkat et yazdıklarına.
Öncelikle Teşekkür ederim.
Bu ne arkadaş nasıl bir güne denk geldi. Enflasyona bak, bugün piyasa bozuk, aşağıya çeken bir piyasa da yukarı çıkmak için debeleniyor gibi.
Rüzgarın da arkamızdan estiği bir güne denk gelseydik daha şanslı olabilirdik.
Diğer konu hibe-Teşvik.
aralarındaki fark sanırım vade.
Birinde parayı alıp yatırım yapıyorsun,
Diğerinde yatırım yapıp, devlete ödeyeceğin vergi vs yi ödemeyip mahsuplaşıyorsun. oda epey bir süreyi buluyor.
Özetle ikisinde de para kasanda kalıyor. ama vadeleri farklı olarak.......
Benmi paraya tapıyorum :kahkah:
Sabah akşam sattığın halde gübre formundan çıkmıyorsun birde bana ahkam kesiyorsun pes doğrusu.
Bak arkadaşım sattıktan sonra 2,4-2,6 bölgesine gelirse ortak olurum diye burada bilgi kirliliği yaptın günlerce ve sana bakıp satanlar oldu. Sana arada sırada sordum gübre aldınmı düşünüyormusun diye hepsine hayır cevabını verdin. Şimdi aklın sıra burnunu dik tutup takip listemde ama almam diyorsun ya bu dediklerinede gülüyorum. :kahkah:
Formu sahiplenmişsin zamanında sana karşı yazanları küçük görüyorsun yanındaki şakşakcınla.
Senin ipliğini pazara çıkaran biri olarak seninle uğraşmaya devam edeceğim ve zararlı olan sen olacaksın. çünkü şu an karda olan benim zararda olan sensin. Seni su kurnazı.
:evil::evil::evil:
pasta atabilecek arkadaş varmı acaba iyi olur
Uyuyan dev uyanacak mı?
Haberler gelmeye başladı.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/691600
https://www.haberler.com/gubretas-ar...011461-haberi/
Baktılar şirket sürekli zarar yazıyor bilançolardaki giderlerden bir kısmını devlet teşviği ayağıyla geri alıyolar aslında bu para zaten gübrenin parası
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketin bu durumu sürdürülebilir değildi zaten
Miktarı azda olsa yüzde onbeş kazandırdı bu ortamda, herkese selamlar.
Bu fiyatlar komik milletin zararının çeyreğinde bile değil
Biz yüzde [emoji817] görmeden satma şansımız yok
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin o süper bilgi birikimlerine göre hareket etseydim şu an Gübrenin arkasından kös kös bakardım senin gibi. Senin forumla dalga geçmeni kabul etmiyorum. Bir öyle bri böyle. Satınca en kötü elindeyken en iyi.
Bir aralar yayınladığın beklentiler vardı madde madde yazmıştın onu bir daha rica etsem yazarmısın.
4,01 KIRMADIKÇA YÜKSELEN KANALA GİRDİ DENEMEZ..
3,78-3,86-3,94 DE DİRENÇLERİ VAR.
ŞUAN halen aşşağı yönlü trent kanalı içinde tepeye yakın hareket ediyor. geçen ayın başından buyana toparlıyor. tek fark son 10-15 gündür ekranda (1-2 günü çıkarsak) alım sayısı fazla..
bakalım görelim...
Ortak teknik falan hiç anladığım şeyler değil ama hareketler banada güven vermiyor belkide umudum kırılmıştır bilemiyorum ama tek isteğim zararı çıkarmak
Gübrenşn hareketlerini napıcağını benim çocuğumdan daha iyi kestirebiliyorum uzmanmı olduk ne
250 milyon teşvik almışmış vay vay vay kimin parasını kime teşvik veriyosunuz
Yıllardır hersene 200 milyon üstü zaten şirket yatırım yapıyorum ayağına milleti yedi bitirdi hala ortada bir kar yok en iyi olduğu çetrek şirket zarar yazdı olacak şey değil soyguna dewam şimdide teşvik haberiyle millete mal kitleme derdindelermi onuda çözemedim ama bekleyip görürüz nasılsa
şirketin iyi karlar açıklaması temettü açıklaması yabancının gerçekten ilgi göstermesi lazım....yurt içi gübre zammı yurt dışı üre fiyatı artışı olumlu gelişmeler....olumsuz gelişme artan döviz açık pozisyonu......döviz artışı bu şirkete yaramıyor....kötü geride kaldı bence....bu saatten sonra trend yukarı olacaktır ama hızlı mı yavaş mı ona bakmak lazım....endeksin 100 bin üzerine atması lazım genel havanın düzelmesi için yoksa borsa tat vermez...
Bu şirket ile alakalı görüşüm herzaman olumsuz ama el mahkum zarar büyük bekelemek zorundayım şirket yönetimi iyi haberleri malı çakmak için kullanıyor temettü desen yok zaten kar yokki temettü olsun dünya şirketi olacak şirket devletin oyuncağı olmuş nediyim