Yine kucağa bırakmaya başladılar a.g. suzmeleri
Printable View
Yine kucağa bırakmaya başladılar a.g. suzmeleri
2019, 2020, 2021 sakat yıllar.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine ucacak kacacak kemer baglayıncılar geldı
Fotografciyi kasdediyor herhalde
Pardon o tersini soylemisti karistirdim ozur
ben grfklrden ümitliyim. hacimre güzeldi ama neden geri çekildi anlamadım. 5.95 direncimiz. ytd
%5 kurtarır mı ki.? offf. of. 9.14 maliyetle bekliyorum. ytd
kurtarmaz kımseyı ama yuzde 5 yukarı ucanlar yuzde 5 asagı batanlar toplanır
ammaann be. çıkıyorum.
Opucem opucem dedim sana
aort 5.85 kapanış 5.78
Eşşeğe ne kadar altın semer takarsan tak eşşek yine eşşektir fakat SEN EŞŞEK BİLE DEĞİLSİN...
Doların etkisini de unutmayalım
Çıkan dolara endekx artıda kapamış bu ekside sanki bist 100 bu söykeyecek laf bulamıyorum ha anlatmaya gerek yok mikemel diyek bari
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu endeksi bir de yarın görürüz
Günaydın.ekonominin vede borsanın güllük gülistanlık olduğu günlerde yerler de sürünen rezil kağıt gerçekten arapsaçına dönmüş bugünün ekonomik koşullarindami toparlanacak.isimiz zor arkadaşlar. önce sağlık tabii
seans açılışında %2 ye yakın geriye gittik.hayirlisi.
ne zaman bırılerı ucacak kacacak dese durum boyle oluyo bugun ve yarın sert gececek gıbı
Bence şu an yine alım fırsatı ama elde avucta kalmadı ytd
Duserken takilmadan dusuyor serefsiz yukselislerde de nazlaniyor bilmiyorum ama icimden bir ses ok yay misali olacak gibi geliyor umarim hislerim yaniltmaz ytd
Yarın bilanço açıklanacak hareket olur mu acaba bilen varsa yazar mı maliyet 5.98
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse ne olacağını bilmiyor biliyorum diyene de ben inanmıyorum
Anlıyorum
Bu hisse de spek olduğu doğru mu
Olmayan hisse mi var
Borsanın lokomotifi GARAN'a bile yabancı yatırımcılar tarafından nasıl yön veriliyor siz düşünün artık
Selam Dostlar,
Dolar freni boşalmış kamyon gibi ,Enflasyon doları takip edip faizlerle yarışıyor,Faizler %20 i aşmış durumda ,Zamlar kapıdan içeri girmeye başlamış Tecavüz ,gasp ,taciz ,hırsızlık ,soygun,kadına şiddet,Hayvana şiddet almış başını gidiyor,İyi giden bir şeyler var da ben mi göremiyorum.
Ey Görenler duyanlar " bana da söyle, bende bileyim"
Ytd,
Günaydın.sevgili OSSO ortalık toz duman sizin de özetlediğimiz gibi.%50 elektrik ve doğalgaza zam gelince fabrikalarin ürettikleri malzemelere zam gelmemesi mümkünmü.cimentoya gelecek fiyatta çok önemli. inşaat sektörünün yavaşlaması söz konusu olabilir.dolayisiyla ne yaptığını bugüne kadar bir türlü anlamadığım sabancı lerin fabrikasida iyice sıfırlanir herhalde.
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete .
bilanço Bugün mü açıklanacak dostlar.bir hareketlenme var gibi
milyoner kardeşim haklısın.gecen bir arkadaş bilanço lafı etmisdide hareketlenmeyi ona yordum.
Umudumuza laf etmeyin ; başka neyimiz var ki ? Her bilanço , her arsa satışı haberi bizler için umuttur.
Bilanço tarihi,
9 Ağustos Konsolide olmayan
20 agustos konsolide olan
Gerçi bilanço bir şey değiştirmeyecek ,Bize güzel bir haber lazım,şirket Satılıyor,Bedelsiz,bedelli ,borçlar sıfırlandı gibi ,
kardeslerim abilerim umut edin ona lafım yok Allahdan umut kesilmez ama bilancodan bi hayır gelmez waktanw ustad hem yasam tecrubesi hem de afyon tecrubesı bizden fazla olan bı abımız bılancodan bı cacık olmayacagını o daha ıyı bılır
2018 2ç karı 18.000.000
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.