Pastacılar neredesiniz ?????
Printable View
Pastacılar neredesiniz ?????
dohol ve hurriyet günlük alan ve satanlar
https://i.hizliresim.com/Z9ylWG.png
sabır acıdır; yalnız meyvesi tatlidir
inşallah iş yatırımın alımlarınin altında bir oyun yoktur da tatlı meyveyi yeriz dostlar
ytd.
dünkü piyasada gevsemediyse mevcut durumda sorun yok demektir...ekstra bir olumsuzluk olmazsa uzun vadede yön yukarı...
Hisseyi bekleyen takvim konusunda yorum yapacak var mı?
Fiyat Lot Yüzde
1,35 15.039 0,50%
1,36 1.502.984 49,68%
1,37 1.207.772 39,92%
Maşallah dün işim vardı giremedim foruma yazan çizen kimse olmamış 2 sayfayı zor doldurmuşsunuz :)
noldu döküldükmü yoksa, yani hep benmi yazacam ayıp oluyo ama :)
neyse 2-3 gündür piyasa kar...siz abd başkanının saçma sapan tweetleri ile çökmüş durumda
durumun vahametini akşam bloomberg te bir finansçının 2001 krizinden beri bankacılık endexinin en sert düşüşünü yaşadı gibi birşey söyledi
gündüz telden sık sık endexi kontrol ediyordum bir ara -%3 lerde gördüm
aha şimdi dedim hapı yuttuk, önce takip ettiğim birkaç kağıt vardı onlara bakayım dedim onlar da fena cortlamış
daha çok moralim bozuldu, ensonda gözlerimi kapatıp yavaş yavaş acarak bizimkine baktım :) 1,34 anlık endüşük 32 görmüş
ferahladım tavan olmuş kadar sevindim, çünkü bu rakamların altını bile gördük 1 aydır bizim için çok normal
yani işin özeti şuan satış fiyatı kağıdı dgzte ile birlikte iyi ayakta tuttu
fakat piyasa iyileşince ne olacak,
bence çağrı fiyatı belirlenene kadar ve gerçekleşene kadar 1,30- enfazla 1,60 arası gezer dururuz
azının olma olasılığının çok düşük olduğu şu 2-3 günde tespit edilmiştir herhalde
fazlası içinde ( 1,60 üzeri ) çok ümitli olmamak lazım, geçmişteki örneklerdeki izlenimim bu oldu
11,80 civarı çağrısı olan banvit 1-2 ay çağrıya kadar 9-11 arası gezdi durdu sonra 30 lara gitti
ha bizde de aynı hareket olurmu bilemeyiz tam tersi olurmu onuda bilemeyiz fakat uv de istikbal vaat eden bir kağıt...
Çağrı ne zaman olur , olsunda önümüze bakalım bu iş bitmeden yükseliş olmayacak gibi duruyor , kottan çıkıp çıkmama durumu da bir tarafta %95 ini toplarsa o zaman çıkabiliyormuş inşallah o kadar satan olmaz yoksa işimiz yaş...
bu arada bu yaşananlar da piyasamızın ne kadar çıt kırıldım olduğunu gösteriyor
trumpın bu tip boş lakırtılarını zaten kimse takmıyor, façası yiyorsa rusyanın izin vermediği birşeye kalkışsın sıkar biraz
atalarımız havlayan köpek ısırmaz diye bu durumu açıklamışlar sanki
rusyanın tutumuda gerçekten inanılmaz , taktiksel bir dehalık
zaten trump ı tek cidiye alan kimyon başkan :),
rusyanın taktiği : nedediniz kimyasal silahmı buyrun araştırın yok öyle birşey, ne dediniz füzemi atacanız resmi devlete atacağınıza teröristlere atın, eğer ki atarsanız ahhh ki ne ahhh hiç istememiş olmamıza rağmen füzelerinizi vurmak zorunda kalacağız gibi gizli alaylı yaklaşımla hem trump ile hemde koskoca amerika ile t..ak geçti :)
Fiyat Lot Yüzde
1,35 15.039 0,30%
1,36 1.626.659 32,70%
1,37 2.736.138 55,00%
koskoca bir gün 2-3 kademede geçecek galiba
kapanış gene geleneksel olarak 2-3 gündür yaptığı gibi 1,37 olacak herhalde
bunuda özelliklemi yapıyorlar acaba ortalama düşürmek için anlayamadım
yoksa bugün olursa 3. gün olacak sanırsam üst üste
bu kadarda tesadüf olurmu bilemedim :notr:
Çalı arkasından devam:))
Kimyonla sorunlu ********..
Çinle sorunlu ********...
Rusyayla sorunlu ********...
AB ile sorunlu ********...
Türkiye ile sorunlu ********...
Meksika ile sorunlu ********...
Küba ile sorunlu ********...
Venezuella ile sorunlu ********...
İran ile sorunlu ********
Irakla sorunlu ********... (yönetimi kendi eli ile şia İran'a kaptırdı)
Suriye ile sorunlu ********...
Kürtler ile sorunlu ********..(kandırıp yarı yolda bıraktı)
Müslümanlarla sorunlu ********...
Latin halkları ile sorunlu ********...
Zenciyle sorunlu ********...
Mazlumla sorunlu ********...
Fakirle sorunlu ********...
İnsanlıkla sorunlu ********...
Hay ben onun koskocalığına tüküreyim emi...
ekonomisini kan,gözyaşı ve askeri sanayi ile ayakta tutmaya çalışan aşağılık bir ülkeden başka bir şey değildir gözümde....
kankaları;
israil,küçük israil(suudi arabistan) mısır,ürdün .... başka da ciddiye alan yok bu devletciği..
Pasta rica etsek ...
Bu nebiçim forum :28:
dohole haber düşmüş
d&r ı satıyormuş
herbi b.k ta peşine takılan bizimki tavan mavan yaparsa umarım gene takılır peşine ....
yüzde 4 teorik eşleşme artida
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklemeye devam maliyet yuksek
Bir hafta daha 1.33 1.43 arasında oyalanır sonra yukarı kirarsa onu açılır aşağı kırma ihtimali de ayrı bir durum
Kilit nokta hissedeki çağrı işlemi, işlem bitmeden rahat yok bence , çağrıdan sonra kottan çıkmaz ise ki ben çıkacağını hiç zannetmiyorum işte o zaman hisse hızlı bir yükselişe geçer diye düşünüyorum ytd ...
Çağrı fiyatı 1.5 nin altında gelmez ama ne zaman açıklarlar bu önemli kottan çıkmazsa üst bantta 2.16 2.75 seviyeleri uzun vadede görülebilir uzun vadede senet bizde olurmu orası meçhul 20 bin kusur zararla bekliyorum sinirler bozuldu artik
1.70 ve üstünden alan da var çağrı fiyatı belirleme şartlarına bakmak lazım ama orda son 6 aydaki en yüksek fiyat diye bir seçenekte vardı , sonuçta birden fazla ihtimalden yatırımcıların zarara uğramayanını seçmesi gerekir spk nın , 1.50 alt limit olmakla birlikte 1.70 küsürde olabilir fiyat...
Bir an önce belli olsa iyi olur , burda önemli olan tüpçünün aklında hisseyle ilgili ne var ???
hocam birdünya kriter var
satış fiyatı belli periyodik ortalamalar varlıkları borçları aktifleri pasifleri vs..
yani doğanın satış fiyatının çok üstünde gelmesi gerekir
yani ben 100 liralık şirketimi 10 liraya sattım borsadaki yatırımcının elindende 10 liralık fiyata göre toplarım diye birşey yok olmamasıda gere
enaz bir 70-80 çıkarsın ki hakkaniyet olsun ( örnek tamamen afakidir )
Maksimum çıkaracakları 1.55'tir kimse kendini kandırmasın.
Hocam SPK nin borsadaki senetler icin cagri fiyatina el atması lazim hurgzin satış fiyatı ancak istiraklerini karşılar hurgz bedava ya gitmiş oldu
Sessizlik iyidir. sinsi sinsi takip ediyoruz:)
SPK küçükleri çarpma işinin çarpanı sadece, SPK demeyin komik oluyor. Satış olayının tamamı şaibeli, satış yapan kişi teklif alır, İhale yapar en yüksek teklife satar vb. Zaten ucuza aldı hisseleri, halka açık kısmına fazla para verir mi hiç. 1 haftadır burda dönmeyen fırıldak kalmadı; ayrıca emsal diye birşey var.
Çağrı fiyatı ne olursa olsun hisselerimi satmayacağım şahsen , çağrıydı vs bittikten sonraki durumun iyi olacağını düşündüğüm için burdayım ve elime para geçtiğinde almaya devam edeceğim kendi adıma...
Pasta ve derinlik atabilir misiniz
Bist 100 buralardan toparlarsa 115 bin üzerine tekrar çıkar sonra yıl sonuna dogru 87 bin seviyelerine kadar bir çekilme olabilir
dohol , hurriyet ve isgyo alan ve satanlar günlük
https://i.hizliresim.com/76jXdL.png
Genel takasta durum ne oldu iş yatırım hep alıyordu bugün fena satmış...
Hadi hayirlisi Dohol de ayrilma hakki 0.77 tl.
son 1 aya bakiyorlar satistan once...
Hurgz. de ornek alinirsa 1,1 da alti gozuktu bana...:yahoo:
Yine cuma yine dibe vurdurmuşlar. Her cuma aynı seneryo açılışın 5-10 kuruş altında kapatıp bir hafta süründürüyorlar. 26Mart dan beri hafta içi biraz yükseltip cuma başa alıyorlar. 1,26 olduğunda da cuma günüydü. İki hafta geçti 1,33 yuh be milletin elindekini ii topluyor lar