Kalkınma ve qnb nin tahtacısı aynı fa hise den olma galiba(düzeltme)
Printable View
Kalkınma ve qnb nin tahtacısı aynı fa hise den olma galiba(düzeltme)
Tabii biraz cocuklarınıza bırakabileceginiz onurunuz olması lazım.ama yokkkk...YK...
En azından sayfada yeni arkadaşları görmek memnun etti doğrusu.TURBULANS kardeşim ne desen haklısın.KALKINAMAYAN BANKANIN genel kurul zengini AĞALARI seni beni düşünmüyorlar maalesef.. PÖİP batağından çıkmadığı müddetçe bizim ufacık yatırımlarımız sıfırlanmaya mahkum .Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini.
Mevcut durumdan sorumlu olan herkesin evleri başlarına göçsün.
Sayın Eldo gerci benim hissemize en ufak bir güvensizligim yok.belliki sıkımı sıkı bir dökme hareketi sözkonusu.bazen sinirlenip tahtacı ve yönetime giydiririm fazlasıyla hak ediyorlar..ama onlara benden hisse yok sürünsünler.reziller hisseyi satalım diye neler yapıyorlar.hayırlısı deyip bekleyecegiz.
Maliyet 26 lira rezil kağıt 13 liralarda sürünüyor.SEbep olanları her zamanki gibi EN İÇTEN İYİ(!)DİLEKLERİMLE ANIYORUM.
Ağlaya ağlaya nihayet %5 primlendirdik kağıdı....Devamı gelir inşallah.
Rezil kağpıdınızla bizi soyup soğana çeviren tüm ağalara sadece en içten bela dileklerimi gönderiyorum.Bu kalkınamayan banka üzerinden nemalananlar nemalarınız burnunuzdan gelir inşallah.
Bedelliden gelen paralar nerede ???,rezil hisse,kamunun hisselerini alırken çok düşünmek lazım bu ortamda,dövizi dengelemek için tası,tarağı satıyor iktidar.
KAP'a 3 tane bildirim göndermişler hiçbirisi yatırımla ilgili değil.Hala yerleşemedi banka ağaları.başka bir konusu yokmudur bu bankanın anlamadım gitti.Hiçbir Kamu bankası kağıdına girmem bundan sonra.
Mübarek cuma gününde en içten lanet duygularımı KALKINMAYAN bankanın tüm AĞALARINA gönderiyorum. lütfen kabul buyrun.Endeks rekor peşinde bizim rezil kağıt rezilliğine aynen hatta arttırarak devam ediyor.3 sene oldu be ne yapmak istiyorsunuz allahaşkına.
İstanbul borsasındamı yoksa bambaşka bir alemdemi işlem görüyor bu rezil kağıt anlamış değilim.Endeks ve banka kağıtları nerede bizim kağıt nerelerde.Allah topunuzu nasıl biliyorsa öyle yapsın rezil bankanın sadece ceplerini doldurmakla iştigal eden ağaları.Hala çıkaramadınız rezil kağıdınızı PÖİP BATAĞINDAN.
Küçük yatırımcının yatırımlarını sıfırlamaktan başka bir işe yaramayan LÜZUMSUZ BANKANIN AĞALARI bu rezil kağıdınızı PÖİP BATAĞINDAN ÇIKARIN.Hatta borsadan çıkın lütfen.
KALKINAMAYAN BANKANIN AĞALARI hiçmi okumuyorsunuz serzenişlerimizi.
Allahınızı severseniz rezil kağıdınızı çekin borsadan siz bizim bela dileklerimizi okumaktan ,bizde sizden ve rezil kağıdınızdan kurtulalım.
Borsadaki başarılı(!)çalışmalarınızla bir oldu bittiye getirip hem bedelliye soktunuz hepimizi hemde PÖİP denen batağa soktunuz rezil kağıdınızı.
Bu kadar rezil yönetimizin arasında bizleri söğüşlemek için 2. bir bedelli yapıp ceplerinizi doldurmak için genel kurula gittiniz.
Küçük yatırımcıyı hiç adam yerine koymadınız.
Allah burnunuzdan inşallah fitil fitil getirir yaptıklarınızı.
Rutine bağladılar.Çin işkencesi misali onar kuruş onar kuruş inişde.Tahta yapıcılara en derin selamlarımı(!)gönderiyorum.Siz anladınız onu.
Küçük yatırımcıyı sıfırlamakla görevli KALKINAMAYAN bankanın ağaları sanırım CEPLERİNİZ dolmuştur..Çok BAŞARILISINIZ gerçekten(!)hiçbir iş yapmasanızda bizim üzerimizden ne iş yaptığı belli olmayan bankanızı kurtarmayı beceriyorsunuz..PÖİP batağından çıkmakla ilgilide allah şükütr hiçbir girişiminiz yok.
Küçük yatırımcının küçük yatırımlarının üstüne yatmak suretiyle ne iş yaptığı belli olmayan rezil bankayı kurtarmakla görevli rezil ağalar hepinizin gözlerinden öpüyorum (!) izin verirseniz.Çin işkencesini bırakın her gün bir lira düşürseniz 12 günde rezil kağıdınızı SIFIRLARSINIZ.Haydi RASTGELE.
Anlaşılan canınız çok yangın,onlar tınlamaz bile,çünkü kaldırdıkları bedelli paralarını eziyorlar devamlı,zaten sorgu sual sormak yasak,sorsan suçlusun hükümeti yıkmaya teşebbüs halkı isyana teşvik vs,çünkü kendimden biliyorum,avukatın şikayet dilekçesinde öyle yazıyordu:he:
Galiba iktidar içini boşaltmakla meşgul:notr:
Merhaba arkadaşım.Yinede sayfayı takipden vazgeçemiyorum.Sanki kağıtta bir siz kalmış gibisiniz bu sayfaya bakarsak.Gerçekten bu rezil kamu bankasında ve rezil kağıdında dönen dolapları anlıyamadım gitti.PÖİP batağından çıkmak gibi bir niyette yok.Yazıklar olsun banka yönetimine.Ama neticede battık ve ayrıldık kağıttan.Kına yaksınlar bir taraflarına sebep olanlar.
Eski dost düşman olmaz misali rezil bankanın rezil kağıdına yinede bakıyorum.3 seneyi geçti küçük yatırımcının üstünden buldozer geçeli bu kağıtta.En ufak bir iyileşme olmadığı gibi küçük yatırımcıyı söğüşlemek sıfırlamak için herşeyi yapıyor yetkili yekisiz herkez.Hepinize yazıklar olsun.
27 temmuzdan bu yana sayfaya ve rezil kağıda bakmamışdım.Bu sabah bakayım dedim.Burada her zamanki gibi kimseler yok.Rezil kağıttada bir hareket yok.PÖİP batağında boğdular kağıdı ve küçük yatırımcıyı.Yazıklar olsun emeği geçenlere(!)
2-3 yıldır, bu kağıda küfrederek bela okuyarak geçti günlerimiz ve hala da küfretmeye ve bela okumaya devam ediyor ve edeceğizde..
sonuçta para benim.. bastım parayı param kadar küfredebilirim. bedelini ödedim bu AQ OÇ kalkınmaya.. oooooo yalancı öztop, sende anladın zaten..
Yalancı İBO istifa.allah belanı versin.
17/08/2022 tarihinden bugüne %28,98 getiri yapmış.. 2-3 yıldır ya benden götürdüklerin.. şu durumda %100 yaplsa bile enflasyon - döviz - altın - bunun üstüne ortama 673 gün daha koy zarar zarar zarar..
Yine kötünün iyisi sayılır ve hala 18.77 tavanda,normal yeri 20,bölünmüşe göre %50 pirimli,tepe nokta 30 gözüküyor,önce şu 20 geçilsin,bütün bedellilerine katıldım hep karla ayrıldım,ilk hatam çok kızdığım için son olarak 15 cıvarı okutmuştum %60cıvarı elimde %40 var,oda nereye giderse gitsin maliyetim 12:he:...ytd.
Geri kalanlarıda tavandan okuttum gittim,zaman kötü kolla dötü,tavanı 20.64 idi,valla buraya kadar iyi geldi,bizi epey oyalamıştı 12-13:)
Günaydın.REFEBA kardeşim arasıra baktığım için sayfaya mesajınızı yeni gördüm.Rezil kağıttan bir şekilde kurtulduğunuz için sevindim.
Son günlerde medyada borsada dönen dolaplara ilişkin haberleri sıkca görünce bu KALKINMA kağıtlarında döndürülen ve küçük yatırımcıyı BATIRAN dolaplarında bir gün gündeme geleceğini düşünüyorum. bu kağıtta çok büyük dolapların döndüğüne inananlardanım.2 defa bedelli açıkla kağıtları küçük yatırımcının eline ver bir şekilde ondan sonrada kağıdı PÖİP'e indir.Aylardır PÖİP'de kağıt.Alsan alamıyor satsan satamıyorsun.Yöneticilerin ne yaptığı belli değil.
Borsa gündemi oldukça karmaşık günlerden geçiyor.Ben 2-3 senedir KALKINMA kağıdındada normal işlemler yapılmadığını düşünenlerdenim.2 defa bedelli açıklayan vede dünyanın gelirini sağlayan bir kamu bankası kağıdı PİYASA ÖNCESİ İŞLEM PLATFORMUNA kadar nasıl iner allahaşkına.Yokmudur bu olanların hesabını soracak bir merci.İlgililer yetkililer bu işlerin altındada bir şeyler var gibi.Olan küçük yatırımcıya oldu.
Endeks nerelerde rezil kağıt nerelerde.Bugünde dip yapmak için büyük bir uğraş içinde kağıt.
Endeks rekor peşinde KALKINMA dip peşinde.Utanın bir türlü utanamayanlar.
Yediğim büyük kazık nedeniyle kağıdı ve sayfayı takip etmeden yapamıyorum.Kağıtla hiçmihiç ilgilenmeyen bir yönetim.Sadece yeni yeni adamları bankadan menalandırma teşkilatı olmuş banka.Dünde laf ola beri gele cinsinden KAP'a yapılan bir bildirim.Yatırımcıyı ilgilendiren hiçbir bildirim yok.
Kağıdı evirdiler çevirdiler PÖİP batağına soktular ve yan gelip yatıyor aylardır ilgisiz alakasız yönetim.İnşallah bunlardanda hesap sorullur bir şekilde .
Günaydın okuyan dostlara.Kendi kendime ahdettim bu rezil kamu bankası kağıdı PÖİP batağından çıkana kadar ömrüm müsait ettiği sürece yazacağım.Amacım GÖRMEYEN GÖZLERİN SORUNU GÖRMESİ........Bu bankanın başındakiler öyle veya veya böyle bu rezil kağıtlarıyla ben dahil oldukça çok sayıda küçük yatırımcının kanına girdiler.Arka arkaya 2 tane BEDELLİ açıklayan bir kağıt nasıl olurda PÖİP'e girer anlaşılır gibi değil.2 senedir bataklıktan çıkmadığı gibi fütursuz sadece 4-5 maaş hesabı yapan yöneticilerden en ufak ses çıkmıyor .PESKİ PES.
Borsada dönen dolaplar ,ancak son 15 günde banka kağıtlarında görülen anormal çıkış ve inişlerden sonra gündeme geldi.Halbuki KALKINMA isimli ne yaptığı belli olmayan kamu bankasının rezil kağıdı 3 senedir küçük yatırımcısını batırdı.Vede batırmaya devam ediyor.
İKİ DEFA BEDELLİ AÇIKLAYAN BİR ŞİRKET NASIL OLUYORDA PÖİP DENEN BATAĞA İNEBİLİYOR VEDE BİR TÜRLÜ ÇIKAMADIĞI GİBİ KİMSELERDENDE SES ÇIKMIYOR.
SAYIN YETKİLİLER KÜTFEN BİR EL ATIN BU KAĞITTAKİ HAREKETLERE.
Piyasaların iyi günündede kötügünündede ÜÇ SENEDİR yatırımcısını resmen çökerten başka bir özel veya kamu hissesi varmı allahaşkına.Birde üstüne üstlük PÖİP batağınada girerek rezil ettiler küçük yatırımcının yatırımlarını.Bana göre bu kağıdı 3 senede hergün dahada rezilleştirme başarısını(!)gösteren en tepedekilerden aşağı doğru herkeze madalya(!)verilmeli.
İstanbul borsasında özellikle küçük yatırımcıyı batıran son haftalardaki oyunları araştırmakla görevli arkadaşların (VARSA TABİİ)öncelikle BU KALKINMA DENEN ne yaptığı belli olmayan kurumun kağıdında 3 senedir dönen dolapların araştırılmasını öneriyorum.PÖİP BATAĞINA BU REZİL KAĞIT NEDEN konuldu.2 defa bedelli açıklayıp paraları toplayıp kağıdı PÖİP batağına sokmak neyin nesidir allahaşkına.