yalnız brüt gelmiş,tek fiyat gelmemiş
yani sürekli müzayede var
Printable View
yalnız brüt gelmiş,tek fiyat gelmemiş
yani sürekli müzayede var
Bugünkü Takas Saklamada olan veriler
lot olarak (yuvarlama yapılarak) aşağıda gösterilmiştir:
KentE.................KentR
15.274.000......347.200 YKB
66.000..............17.850 İŞ
49.500..............14.900 ZİRAAT
47.500...............22.500 GARANTİ
33.690...............13.000 VAKIF
152.800.............43.800 DİĞER
YTD.
geçen yıl tukaşta benzer internetten emir kısıtlaması tedbiri (emirler banka, aracı kurumu telefonla aranarak yapılması) gelmiş..
28.11.2019 da 8,50 fiyatla girip,
27.12.2019 da 12.03 TL ile bu tedbir döneminden çıkmış,, %41
daha sonraları 16, 17 TL leri görmüş..
bakalım tahtacı ne yapacak, A1 amca napacak
A1 Kent E satıp gelen para ile Kent R aldı SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 lira maliyetli kent sahipleri var mı forumda ?
İnternetten alış şatış yasagı sıkıntı. panik yapacak bidurumyok yanlış okumadıysam rüchanlıkda bir durum yok... Çoğumuzun parası rüchanda...
3 ay süreyle mevcut "Açığa Satış Yasağı"na ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas", "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması", "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir girişinin kısıtlanması" ve "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması"
AZİZ DOSTUM;
İNTERNETTEN ALIŞ SATIŞ YASAĞI OLMAMIŞ .. BANA OYLE GELDI.
SADECE KISITLAMISLAR SANKI.. BELLI SAATLERDE İŞLEME AÇIK.
ZATEN KÖR KUYUYA SOKSALARDA HİSSEYİ KALDIRIP BAŞINI ÇIKIYOR BİR SÜRE SONRA.
BEN ONA KARABATAK DIYORUM ARTIK
Dün yanlış hatırlamıyorsam sabah 30.000 lot vardı tavan bozdu , aksam 86.000 lot vardı. alıcılı kapattık. bugun yine aynı ceaya maruz kaldık sabah acılışı ben ppek iyi beklemıyorum ama yükselişimizin devam edeceğini düşünüyorum.
RÜCHAN TAHTAMIZ 16 SINA KADAR AÇIK BÜTÜN YATIRIMCILARI KAHVEMİZİ İÇMEYE BEKLERİZ...
Lütfen kimse panik olmasın serbest satış yapmasın buğün rüchanın %15 yukarı hareket yapacağını düşünüyorum
yapıkredi mal toplutor iş topluyor! A1 capıtal ruchan alıp ana kagıttan satıyor! Patron hisse topluyor!
Bu kimi koruma tedbiri yükselirken
Herkes kazanırken zarar etmezken ne tedbiri şimdi kafa üstü çakıyor karar alacaksanız şimdi alın çünkü şimdiye iki gündür alım yapan zararda...
Ve aldığınız kararda oluşan fiyat altına satış girilemez kararı yukarıdaki yasaklara eklenmeli... yatırımcıyı düşünen SaPıK...
Tavana hazır mıyız gençler???? o serbest satış yapıp ruchanı tabandan satanların hjepsinin avradını!!!!!!
bu kagıt bugun artı kapatacak!!!!
Neler oluyor, görebilen var mı?
Ne olacak tavana gıdıyor!!!!! mılletı uyarıyoıruz serbest satıs yapmayın dıye mal gıbı serbest sattılar!!! taban yaptılar! 1900 gordu ruchan sımdı 3500 2200den aldık takvıye yaptım! panık işlem yuapmayın arkadaslar uzulursunuz!!!
Hey maşallah, hiç bir karar beni durduramaz diyor Kent'imiz, yılların intikamını alıyor.
O kadar uyarıya rağmen satanlar hak etmişler.
Hey gidi koca Kent!
Hiiiç acelem yok.Kalanı da ana hisseye dönüştürsem mi diye değerlendiriyorum.
Kent hem rüçhanda hem de ana hisse de hep sağlam durdu.
Endeksi de etkiliyor mu bilemiyorum ama diğer hisselerden Kent'e yönelimi engellemek isteyenler için galiba cezalar geldi.
Ama, kentimiz Sn.Gökaysın dediği gibi "KISITLAMA" şeklinde olan cezayı tınmayan bir hisse.
YTD.
Çok sevdiğim bir söz....
BURASI BORSA KİM KİME KORSA...[emoji2935]
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti...
Kent E = 1000 TL
Kent R = 10000 TL
Hadi hayırlısı.....
Gerçekleşecek mi?
Hep birlikte göreceğiz inşallah...
Şirket, sermaye artırımına ilişkin izahnameyi tescil ve ilan ettirmiş.Hakim ortak, yatırımda kullanılacak para olan bedelli katılımını da sağlıyor gibi.İşlemler ve süreç ilerliyor.
Hakim ortak ve spekimiz, on yıl boyunca Kent hissesi tutan en azından Sayın Nana ve Ata gibi ortakları için ayrıca aylarca da olsa ralliye rağmen paniklemeyip sağlam duran Sayın Sasa500 ve Gökays için de olsa toplamaya devam eder diye düşünüyorum.
Don't worry, be happy.
Bir arkadaşın söylediği gibi; Kent hissesi satanı da yeniden baktırır, tekrar aldırır.
YTD.
Sasa derinlik paylaşırmısın
[attach=confıg]25743[/attach] buyrunnnnn
Kent E yi sattım hâlâ Kent R elimde
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kent tavan yaparsa rüçhan 3900 TL olur sıkıntı yapmayın
Satış baskısı mutlaka dön bulacak.
Satanlar arkasından bakacak...
Düşüşlerde alttan almanız daha iyi olabilir
Sasa büyütünce okunmuyor.
% 5 düşüşlerde seans durdurma cezası kalktı mı?
Bankalar ve sportif kağıtlar hariç borsada düşüş var...
Kent her 4000 TL ve üstüne çıktığında satışla karşılaşıyor.
Satanlar satıp gitsede yolumuza devam etsek...
O endex içindi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 satmış yapı kredi karsilamis. 560 da yüklü satış var. Bakalım ne olacak
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 25748 yapı kredi topluyor............
560 saticisi gedik ve hepsi karşılandı. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.