Bu arada haber eski tarihli bi haber. Bu aralar tulparın seri üretimi de konuşulduğu için biri paylaşmış twitterda bu yüzden paylaştım. 2016 nın haberi
Printable View
Bu arada haber eski tarihli bi haber. Bu aralar tulparın seri üretimi de konuşulduğu için biri paylaşmış twitterda bu yüzden paylaştım. 2016 nın haberi
Gazlayan çok bu ara şirketi. Böyle durumları sevmiyorum
Twitterda aynı kişi tarafından yapılan iki yanlış haber var linklerini atıcam buraya. Otokar la ilgili tüm haberleri takip etmeme rağmen beni bile gaza getrdi. Bu şirket zaten güçlü bi şirket aldığı siparişler bile yeter açıklanan. Bu yüzden yanlış içerik atıp insanları gaza getrmeye gerek yok. Sonra hisse fiyatı düştüğünde mağdur olan çok yatrmcı olur
Bu paylaşımında bi haberin linkini paylaşıp 35 nato ülkesi tulparı kullanıyor demiş. Tulpar değil cobra2 diye biliyorum kullanılan
https://twitter.com/mehmetyazir/stat...128284161?s=19
Bu paylaşımındaysa 400 adet tulpar talebi olduğunu belirtmiş Türkiyenin haber 2016 yılına ait
https://twitter.com/mehmetyazir/stat...956866560?s=19
İkinci paylaşımı beni bile gaza getirdi hiç bilgisi olmayan insanların nasıl gaza geldiğini düşünemiyorum
Hacim de çok iyi Maşallah
Grafikler için tesekkürler sayın kagula
Cuma kapanışı ile TL bazlı tarihi zirvesinin üzerinde günlük, haftalık ve aylık kapanış yaptı. Dolar bazlı cari orandan bahsetmiyorum. Bugün bir realizasyon var bence hissede. İlaveten yabancı talebi hala yok denecek kadar az. Yabancı talebinin sınırlı olduğu hisselerde yükselişler kalıcı olmayabiliyor. Bizim gibi maliyetleri çok aşağıda kalanlar için hava olumlu ancak gördüğüm kadarıyla bazı yeni ortaklarımız pozisyonlarını 160-170'li seviyelerin üzerinden açmışlar. Bu arkadaşların temkinli olmasında fayda var.
Bu grfk te kenarda dursun.220 üstü başka dünya
https://i.hizliresim.com/Qgp08g.png
Sn mgus twitterda görünce tarihi görmedim ilk önce. Bende gaza geldim sonrasında da tarihi görür görmez gerekli açıklamaları paylaştım. Nerdeyse her twitimin altına gaza gelmeyin diye yazarım. Bu şirketin fiyatıyla çok ilgilenmiyorum. Satmayı düşünmüyorum para lazım olmadıkça fiyat kaç olursa olsun. Beni şirketin iş akışı ilgilendiriyor. Çünkü ben sadece temettüsüyle ilgileniyorum. Zaten gazla çıkıp insin istemiyorum. Çıkışları kalıcı olsun.
Tek kelimeyle borsanın tüm şartlarında hisse çok değerli hale geldi.ytd.
Konya Çimento PD: 3,6 milyar TL
Konya Çimento özsermaye 343 milyon TL
Konya Çimento F/K: son bilanço zarar, 0
Konya Çimento PD/DD: 10,59
Ege Endüstri PD: 3,2 milyar TL
Ege Endüstri özsermaye 547 milyon TL
Ege Endüstri F/K: 17,48
Ege Endüstri PD/DD: 5,82
Kartonsan PD: 5,7 milyar TL
Kartonsan özsermaye 487 milyon TL
Kartonsan F/K: 67,06
Kartonsan PD/DD: 11,61
Otokar PD: 4,5 milyar TL
Otokar özsermaye 726 milyon TL
Otokar F/K: 12,06
Otokar PD/DD: 6,21
Gap de kapandı
Ne oluyor şimdi? Var mı bir yorumu olan?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilemeyiz. Son günlerde hacim olarak tarihi zirvelerde geziyoruz. Bugün; hem göstergeleri soğuttu hem de açılış boşluğunu kapattıki aslında açılış boşluğu bu hacimle kaçış gap'i olarak nitelendirilebilirdi. Yani ileride kapanmasa da olurdu. Özellikle Kartonsan'ın yüksek oranlı bedelsizi sonrası başlayan yükseliş furyasında Konya ve Egeen uçuk kaçık rakamlara gittiler ve bu rakamlardan tavandan işlemler görmeye devam ediyorlar. Yüksek oranlı bedelsiz sermaye artırım potansiyel olan, 55 ülkeye ihracat yapan, savunma sanayi ürünleri satışında FAVÖK ve net kar oranı yüksek olan Otokar ise bu furyada TL bazlı zirvelerini yenilemeye devam ediyor. Ancak, böylesine yüklü hacimli günlerde günlük ağırlıklı ortalamanın altında kapanış yaparsa ki bu rakam 189'larda piyasaya mal dağıtıldığını da söyleyebiliriz. İki gün sonra takaslardan anlarız neler olduğunu.
Yabancının hiç topa girmemesi maalesef kötü.
https://i.hizliresim.com/kzdXPR.png
Kanal direnci 235 14 . y t d
https://i.hizliresim.com/n6pwHe.png
https://i.hizliresim.com/sMPwof.png
alan ve satanları ayrı olarak gösterdim . y t d
Ne güzel gidiyorduk.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foruma otokar başlığı altında bugüne kadar katkı sunan herkese teşekkürler. Sizlerle kimi zaman düşüşlerde birlikte sövdük kimi zaman yükselişlerde beraber heyecanlandık. Borsanın veya otokarın çöküşlerinde burda birbirimizi teselli ettik. Yolumuzu rotamızı kaybettiğimiz günlerde kimi arkadaşın attığı grafik kiminin attığı takas kiminin yaptığı yorum önümüzü aydınlattı. Artık forumda yazmamaya karar verdim pekçok sebebi var. Otokar da ortaklığım çok daha uzun süre devam edecek hayat serüvenimizde başımıza extra bir durum gelmedikçe portfoyun baş köşesinde olmaya hep devam edecek. Herkese bol kazançlar hoşçakalı...
Haydi buyrun
Böyle çırpmalar başladığına göre sanırım yeni ihaleler açıklanacak gibi
İnsan şu doların haline üzülüyor.Bu nedir yahu 8.45
Ne yapacaklarını şaşırdılar........ Ları. Böyle bir şirket 4 milyar olamaz... Yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşümdür
Dün 194 değdikten sonra bişiyler oldu... Mayın mı döşemişler.. Teknik çizen arkadaşlar, sıkıntı gören var mı? Düzeltme yeterli mi?
Bu kapanış neye alamet abi?
Sayın Hocam,
Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyiniz. Eğer bir yanlışımız varsa kusura bakmayın. Ama lütfen yazın.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Otokar, zaten 3-5 kişiyiz forumda. Bir hatam olduysa kusura bakmayın lütfen. Değerli katkılarınızı bekleriz her zaman.
Otokar'ın dinamikleri Karton, Konya ve/veya Egeen gibi olmadığı için TL bazlı tarihi zirvelerinde oyalanması, yükselen piyasada eksi kapatması, fonların bu seviyeleri yeterli görüp pozisyonlarını azaltmaları son derece normal. Bugün Karton, Ege endüstri yine tavandan kapattılar ancak yarın bu iki hissenin tavan yapacağını düşünmüyorum. Otokar'ın tahta yapıcısının nasıl bir yol izleyeceğini önümüzdeki birkaç günde göreceğiz. Son dönemde yaşanan yükseliş Karton'un bedelsizi nedeniyle ise bir miktar geri çekilme doğal karşılanır. Yok eğer 110 mln USD bedelli ihracat anlaşması ve beklentilerden iyi gelen 9 aylık kapanışları ile ilgili ise endekse paralel hareketler gözlemleyebiliriz.
Olumsuz olan tek gösterge yabancı payının hala azalıyor olması.