İnanın birleşme haberi gelse bu kağıt dip yapacak. her olumlu habere böyle tepki veriyorsa. Demekki bunun gittiğide gideceğide bu kadar.
Printable View
İnanın birleşme haberi gelse bu kağıt dip yapacak. her olumlu habere böyle tepki veriyorsa. Demekki bunun gittiğide gideceğide bu kadar.
tahtada marifetler sergilenmeye başladı
tahtanın bu halinden hissenin sahibinin bile haberi yok gibi gibi :)
3.... rakam geldi önündeki taşlar kaldırıldı bekleniyor
Bunun parası yok be yaaa sasa ya bak onlar da bizle aynıydı nereye geldi.bunun götürmeye parası yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahtada bireysel satışlar yok denecek kadar az sadece birkaç oyuncunun tutarsız hareketleri var!
Aslında ilan vermek lazım, kısaca Erciyas gibi güçlü bir şirket ile birleşeceğimize dair. paralı spek aranıyor:bravo::)
16632 3.00 versin bekleniyor :) tren kaçabilir
olmaz olmaz bu iş olamaaaazz :)
3.01 dende vermedi :(
Bültende haberimiz var ama yoruma ihtiyac var.
Spk bültenindeyiz ama onay yok bişiyler istemişler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BUGÜN SPK BÜLTENİNDE YER ALAN AÇIKLAMA
Payları Borsa İstanbul A.Ş. (Borsa) Ana Pazar'da işlem görmekte olan Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş.€™nin (Şirket) Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. (Erciyas) tarafından devralınması suretiyle Erciyas bünyesinde birleşilmesi için hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebi ile ilgili olarak; a) Hazırlanacak yeni bir uzman kuruluş raporunun Kurulumuza iletilmesi ve b) Birleşme işlemi sonrası Şirket pay sahiplerine verilecek Erciyas paylarının, Borsa'€™nın Ana Pazar veya sürekli müzayede sisteminin uygulandığı herhangi başka bir pazarında işlem görme şartlarını sağlaması ve söz konusu pazarda işlem görebileceğine ilişkin alınacak Borsa görüşünün Kurulumuza iletilmesi sonrasında söz konusu talebin yeniden değerlendirileceğinin birleşmeye taraf şirketlere bildirilmesine karar verilmiştir.
Fazla bir teferruat kalmamış iki maddelik tamamlanacak görüş ve rapor var bunlar da kısa zamanda tamamlanır SPK ya sunulur onay da alınır sıkıntı yok.
Zaten beklediğimiz şeyleri açıkladılar
Beklemeye devam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yenisi istenen Uzman kuruluş raporu önümüzdeki hafta ortasına kadar hazırlanır, Borsa kotasyon şartları ile ilgili BİST görüşünü kısa sürede SPK ya bildirecektir, 24 Ağustos 2017 Genel kurulundan önce SPK onayı alınmış ve bütün işlemler tamamlanmış olarak Genel kurul onayına sunulacak
YTD
Allah sabır verSin bu hafta 3,15 üstünde satan tamamen tahta sahibiydi Hatta Salı günü bile 3,25-3,28 den çaktılar!!!!Uzman Revize raporu hikaye asıl diğer ERciyasın paylarının hangi borsada işlem göreceğine bile karar verememiş SPK ve Kurula sunacağız diyorlar anladığım bu iş epey uzaR yada Küçükyatırımcıya girer
1 Sizce, Erciyas gibi bir şirketi neden direkt olarak ana pazar da değil de, işlem göreceği pazar ın seçiminde teretdüt içerisinde ler anlamak mümkün değil. Acaba bu sıkıntı özbal dan mi kaynaklanıyor.
2. Madem biz bu kadar yüksek beklentideyken, sizin bahsettiğiniz tahta sahipleri neden ileride fiyatın yükselme ihtimali yüksek ken buralardan satarlar,anlamak mümkün değil, bekliyoruz ama acayip bir psikolojik şiddet e maruz bırakıyorlar bizi.
Dün akşam benim belirtiğim konu kotasyon şartını sağlamıyor.bunun için bir çözüm yolu bulacaklardır.uzman kuruluş talebi neden geldi anlayamadım.anlaşılan o ki bu haberi daha önceden biliyorlardı ve blok satışlar bu yüzdendi.önüzmüzdeki hafta muhtemellen biraz asağı basacaklar verdiklerini korkutarak almaya çalışacaktır.ben gaftaya ekran açmam ay sonuna artık bakarız artık herkese iyi sabırlar.
Vegas3 Nickli arkadaşım;
Tahta sahibi SPK ile anlaşmadan ve Onay teyitini almadan buralarda kısapaslaşma yapıyor kendince zaten son 1 aylık işlem hacminde enfazla mal alan lot olarak 25000 adeti geçmiyor,MAL tamamen toplu...
Erkenden dikkat çekerek tahtada mal kaptırmamak adına 2,80-2,90 bandına 2 haftada gezeriZ.
Sonuç olarak ;Değerleme Raporunu geçenhafta aracı kuruluş zaten düzeltmişti bıyıklı nın vakti var zannımca GenelKurula 10 iş günü kala hareketleniriZ.14.08.2017 ye kadar kimse ekrana bakmasın zaten kademedisiz zevksiz ve ölü toprağı var....
Çile çekilerek gidilecekse bu Yol da mesafaler herzaman Sayılıdır
Kodumun spk si... Ne b.k yiyecegini sasirdi. Sacma sapan istekler. Yok virgulden sonra yazilmamis yok nama yazilmamis. Iki gune bir eksiklik var diyor. Boyle adilik gormedim adam gibi bir kerede istesene hepsini. Biz arasak spk ya etik kural derler bilgi vermezler ama parayi gosterene istedigi bilgiyi verir. Sonra borsaya yatirimci niye gelmez derler. Su spk baskani yana yakila bi yerde falan dek getirmez vercem veristircem. Tam ac köpek bunlar. Bulastik bo kere. Ya pasta cok buyuk kimse yanasmasin istiyorlar ya bunlar tam aç köpek yada biz fazla gaza geldik...
Arkadaşlar rahat olun Şirket bu birleşme konusunda elinden gelen tüm çabayı gösteriyor Birleşmeye ilişkin Otuz iki dökümandan sadece Bir döküman oda uzman kuruluş raporu bu rapor da önümüzdeki hafta yeniden yazılır SPK ya sunulur Diğeri BİST ile ilgili Kotasyon şartlarını BİST kısa sürede SPK ya bildirim yapacaktır, Bu işlemlerle ilgili gelişmeleri şirket anında KAP aracılığıyla duyurusunu yapacaktır, Şirkettekilerde biliyorlarki süre daralıyor işlemleri 24 Ağustos 2017 Tarihinde yapılacak genel kurul öncesinde
bitireceklerdir.
Önümüzdeki hafta hissenin borsa seyrine bakacak olursak ben şahsen olumluyum ve olumlu bakıyorum.
Arkadaslar sancili bir süreç olacağı belli baya baya bikdiracaklar bence bir ay iki ay falan degil hayirlisi olsun
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 farklı görüş, AlperTunga08 arkadaş,rica etsem açıklarmısınız neden uzar sizce ? Genel kurul tarihide belli oldu, şirket bir şekilde ne pahasına olursa olsun spk ile anlaşmaz mı , gerekirse spk yı yemler diye düşünüyorum.
Arkadaşlar ağustos ayının ilk haftasından sonra yükselişe geçmeye başlarız.hem zaman daralıyor.hemde bistteki birçok şirket değerini buldu , primlendi.bilanço dönemi de bitince,işte o zaman özbal hissesine yoğun bir talep geleceğine inanıyorum.daha halka arz fiyatı 4,10 bile bulmadık.diğer yatırımcılar bürüt takasın bitmesini bekliyorlar ama kağıdı yukarı taşıyacak olanlarda onlar. şimdi biz taşıyalımda , sabreden güzel kar eder.bütün özbal yatırımcısı arkadaşlarıma bol kazançlar.
Spk'nın web siştesinden başvuru süreçlerini buldum.
Uzman kuruluş raporu ile ilgili talebi aşağıdaki gibi.(1'den fazla uzman kuruluş görüşü gerekir gibi bir ifade yok.spk neyini beğenmedi acaba garantinin taporunda ? )
Sadece değerleme yönteminin en az 3 olacağı söylenmiş,raporda da 3 aydındeğerleme yöntemi var.
hayret bi şey vallahi..şu spk görevlileri ile ,başvuruda bulunacak zatlar,toplanıp karşılıklı ne tür işlemler,süreçler,belgeler,ve nasıl olacağı hususunda görüşmediler mi acaba ?
3. Uzman Kuruluş Görüşü: Birleşme veya bölünme işlemlerine taraf olan şirketlerin veya işleme esas alınan finansal durum tablosu tarihi itibarıyla malvarlıklarının değerinin ve değişim oranlarının tespiti amacıyla bir uzman kuruluş raporu hazırlanır. Söz konusu raporda değişim oranının adil ve makul olduğu konusunda görüş verilmesi zorunludur. Uzman kuruluş görüşünün hazırlanmasında, ilgili şirketlerin nitelikleri dikkate alınarak en az üç değerleme yöntemi dikkate alınır.
Değerleme işlemlerinde, Kurulun değerlemeye ilişkin düzenlemeleri esas alınır.
Arkadaşım sen neye dayanarak sorumsuzca böylesine bir iki ay değil gibi yazıyorsun burada insanların kafasını karıştırıp duygularını alt üst etmeye senin ne hakkın var, Kafadan bir iki ay değil gibi atmayın burada aylardır birleşme bekleyen ve sürecin sonuna yaklaşırken bu tarz yazılar hiç hoş olmuyor.
Genel kurul tarihinin bağlayıcı bir tarafı yok. Netaş daha bu gün satışı oldu ve genel kurul üyeleri daha bu gün değişti. Ama bakın netaş haberlerine yaklaşık 3 ay önce de genel kurul yapmıştı ama satış işlemleri tamamlanmadığından genel kurulda çay içip kalkmışlardı. Yani anlaşılan o ki daha bu derenin altından çok su akacak.
Arkadaslar yazdiklarimi yanlis anladiniz ben tamamen kendi fikrimi yazıyorum.hissenin birlesme zamaniyla ilgili yorum yapmadım oyle anlasildi sanirim birlesme sizin beklediginiz tarihde olur olmaz onu bilmem ama hisseden herkesin beklentisi büyük benimde oyle birleşme olduğu zaman da direk bize bekledigimizi vereceklerini dusunmuyorum pastanin buyugunu kendilerine sakliycaklardir bizlerden de sabredenlere..herkese bol kazançlar.iyi geceler
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlamadığım nokta
Bu birleşme dosyasını spk içersinde kaç kişi inceliyor
Yoksa birleş için söylenen o kadar
Maddelerin her maddesi içi ayrı ayrı uzman görüşü mü alınıyoo
Neden her seferinde şun ayrı ayrı
Eksiklerinizi tamamlayınız haberi gönderilir
SPK bu birleşme dosyanı incelemesinde eksiklerin
Bir kerede ortaya çıkarıp
Sunmaya kabiliyeti yoksa
YOKMU
😡😡😡
Danışıklı dövüş,spk ile paslaşmalı iş yapıyorlar.spk da adamları var bunların.spk bunların istediği şekilde hareket ediyor.süreci kendi planladıkları plan dahilinde ilerletiyorlar.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
arkadaşlar özbal la yatıp kalka kalka akşam rüya ma girmiş.
bir heyecanlan dım ki sormayın.
bizim özbal ımız 12 lere gelmiş daha da yükseliyordu.
bende heyecanla ve mutluluk la onu izliyordum.
yok böyle bir rüya.
inşallah rüya gerçek olur fazlada bekletmeden hepimiz kazanırız.
hayırlısı diyelim
Hayırdır inşaallah
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.