bilanço hareket saman alevi gibi hikaye oldu
Printable View
bilanço hareket saman alevi gibi hikaye oldu
Bilanço detaylarını da açıklasalar inceleyeceğiz , esas faaliyet karı mı yoksa daha önce satışı yapılan dükkanların muhasebeleştirilmesi mi? Bana bu şirketin yaptığı hiçbir şey inandırıcı gelmiyor
Sizde de benim ilk hisseyi aldığımdaki düşüncelerimi sezdim. Bende geçen yıl fiyat diplerde,yeni bedelli yaptı, süper kar açıkladı diye girmiştim kağıda, yaklaşık 1 yıldır fare kapanındaki fareler gibiyim. Bizim borsada bilanço v.s hikaye şirket sahibi/spek git der kağıt gider. Dolar yada altının böyle olacağını bilsem geçen sene seçim açıklaması akabinde stop koyar çıkardım. Şimdi ancak veryansın ediyoruz. Demem o ki 2-3 sene önce satılan binayı yeni koyarsan bilançoya kar açıklarsın. Bize yeni proje , yeni ortaklıklar , yeni satışlar lazım yada speğin bu kadar mal bana yeter demesi lazım başkası kurtarmaz en azından beni. Twitterda ele verme operasyonundan ileri geçmez yapılanlar
spekler istemeden hiç bir yere gitme sansı yok bizim dememizle gitmiyor hepsi boş laflar onların keyfini bekleyeceğiz
İyi bekleriz o zaman [emoji16][emoji16][emoji16]
0.83lerde gerdiler 1.22ye gitti, 1.06da gerdiler 1.45e gitti. Bakalim 1.17de geriyorlar yine nereye gidecek... Zaman herseyin ilaci...
0.83 e geri dönmesin de 😀
Seviyorum ben bu spegi ya, adam tum umutlari oldurene kadar beklemeyi cok iyi beceriyor...
Birkac gun sonrada buradan tutar 1.14e salar kimse kalmaz meydanda [emoji3]
İlk 2 sirada yabancilarin olmasi nasil sizce, bana isik var gibi geliyor yakin zamanda?
Amma naz yaptın arkadaş :whistling:
http://666kb.com/i/e1dqam96ihdguz5j8.png
Hadi artık.. Şaşırt bizi..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ostim klasiği! .. Karakter dağıtılırken sen nerelerdeydin...?
Yabancı var diye atlayanlar [emoji16] döçe 1 saatte ne aldıysa verdi. Ben demiştimciler twit silmek durumunda kaldı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlginç olan şu.. 1.31 maliyetle alınan lotlar neden 1.18 den verilir? Dümen bitmez bunlarda..
https://i.hizliresim.com/0Rp5O8.jpg
ula döçe ne satmışın be
Döçe çok vefalısın karınlıkta 1.30 dan almışdın malları demi
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerdeyse sermayesi kadar 17milyon zarar açıklayan EMKEL %7 YAPTİ Ostim senin yaptığın kepazelik
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz zaman tanımak gerek.ahenk bozulmaması için ..diğer türlü mevlam ol derdi herşey o an olurdu...yer gök 6 günde olmanın hikmeti nedir ki
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,18 bile değerli oldu orada bile basıyorlar 50 bin - 52 bin -56 bin satışlar var
Arsa satışı ne oldu arkadaşlar haber var mı
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknopark üniversite ne zaman hayata geçer yakından sahayı gören bilen var mı?
Kağıdın geleceği ile ilgili çok ciddi endişelerim var. 1 yılı aşkındır kağıttayım, bu çapsız kağıda teknik öngörü felan hep hikaye oluyor. Şu kırılgan piyasada yatırımlarınızda dikkatli ve temkinli olmanızı öneririm.
Yatırım tavsiyesi değildir...
sırf dalga dümen kademeler 1,06 milyon alışta lot varken 180 bin lot satışla kademe kırıldı emir iptalleri,baskılama devam gibi
arsa satisi olsa ne olucak 40 milyon kar acikladi satacagi arsa 1 milyar etmesi lazim[emoji3]
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP haber var diyince heyecanlandık ama DEUTSCHE BANK ın sattığının haberi. 21.02.2019 itibari ile elindeki senet sayısı 0 mış.
Çok saygı değer (...) SPK ve bilumu yetkililer 5 milyon lot satıldıktan sonra değil öncesinde haber verirseniz bizden küfür yememiş olursunuz.
Doçe satmış eyvallah da metronun payı artıyor hissede yapılan açıklamaya göre. Saklama dağılımı ve günlük pasta paylaşabilecek olan var mıdır?
Pasta atabilecek varmi bugun yine birseyler dondu sanki.