Üzerine de marshall tiner ve elde var sýfýr
Printable View
https://www.bloomberght.com/haberler...-6-ay-uzatildi
MARSHALL AKRÝROR MARSHALL SÝLPAK MARSHALL MAXIMUM ile yeni zararlara!
Varlýk barýþý 6 ay uzatýlmýþ EYVAH!
Almak için bir tek veri söyleyin, akzo'nun aldýðý fiyattan baþka. Size ne akzo nobelin aldýðý fiyattan yada spek'in ralli yaptýrýp altýn vuruþ yapmak için yaptýðý zirveden?....
ÇAYKUR da yýllardýr zarar ediyor kim inanýr buna Kadir Ýnanýr iþte Marshalda ki durum da bu!
Borsa da çoðu hisse (%99 u) hayrýna çalýþýr.amaçlarý kar deðildir.
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim piyasalarda önemli olan bir hikaye yakalamakta ya da düþük fiyatlý, iyi bilançolar yakalayacak firmalarda 1-2 yýl önceden pozisyon almakta gerisi boþ...Tabi en önemlisi kanaatkar olmak. Ytd
Bundan böyle hissenin fiyatý akzo nobeli ýrgalamaz, çoðunluk kendisinde isterse 10 tl' de iþlem görsün umurunda olmaz...
Bu adamlar neden var o zaman neden geldiler satýn aldýlar kar eden Türkiye’nin en eski boya fabrikasýný bir nalburiye dükkanýna çevirdiler
Þöyle birþey gibi mi?
http://www.turkchem.net/akzonobel-du...sini-acti.html
kimbilir, önümüzdeki yýllar pek de öyle olacaðýný söylemiyor þimdilik.....
https://www.capital.com.tr/is-dunyas...-ornegi-505750
Çok önemli eski bir haber buldum Marshall ile ilgili , acaba ne oldu da büyük deðiþim ile baþlayan süreç son 9 yýldýr kabusa dönüþtü aklým ermiyor!
Benim yorumum þudur, satma kararý aldýklarý için nereden ne yakaladýlarsa kara yazýp bolca temettüyü daðýttýlar, tabi çoðunluk ellerinde olduðu için aslan payýný da kendileri alýp, güzel bir fiyata da sattýlar, yan gel yat þaban ondan sonra...
3. lira temettü aldým 19 maximum 20 aydýr diye hatýrlýyorum, taþýdýðým süre..
23 bin lot ýsyat aldý hisse deki payý 7.65 e çýktý.Hisse tekelleþmeye baþlýyor.Millet izliyor eyvah eyvah.ÞUAN HÝSSE 27.30 +% 5.40
ýsyat lot 28300 pay 7.81 oldu
ISYAT +31.648 LOT PAY 7.91 HÝSSE DEÐERÝ 28800 +% 11.19 ve tahta iþleme geçici süre kapatýldý:plc:
Isyat 35900 lot pay 8.01
39500 lot 8.14 pay
Olay aslýnda iyi gibi duruyor ama tek elde toplanmasý çok tehlikeli. Malý bir salarsa tabana yapýþtýrýr.
40.047 lot
Biliyorsun ki bunlarýn iþine akýl sýr ermiyor.Adam alýr alýr bir salar herkes korkar ,herkes sattýðýnda da 15 - 16 liradan toplayýp þubatta martta okutur piyasaya.Yada hisse çok düþtü piskoloji si ýle kredi li mal alýr çýkmayýnca da taþýma maliyetin den dolayý geri satar. Trent i diplere vuran hissenin grafik ayarlarýda tamamen bozulunca dönüþü de yýllar alýr...
Daha çok senaryo var ama baþka yazmýyayým.Ben olasý kötü senaryolarý sýraladým,tabii ki bardaðýn birde dolu tarafý var onu da göreceðiz hep birlikte.Hayýrlýsý. Son olarak günlük te iþyat +30336 lot +% 7.86 hisse payý.
SAYGILAR SEVGÝLER
ýsyat malýn çoðunluðunu tacýrlere verdi.tacirlerden gýdým gýdým satar artýk.
Resmen aklýmýz la oynuyorlar kimin eli kimin cebinde belli deðil.Benim devreler yandý:seyt:
Bu kaðýdý sevsem mi nefret etsem mi anlamadým? Bu dipten geri dönüþ mü yoksa yine bir manyaðýn ihtiraslarý mý kestirmek zor...Hayýrlýsý. Ytd
hayýrdýr gardaþ, bir durummu var...