Stress biriktirme devam ediyor. Seans sonu stress boşaltabilir gibi
Printable View
Stress biriktirme devam ediyor. Seans sonu stress boşaltabilir gibi
tahta çizilmeye çok müsait
pazarlama personeldir , show romların kirasıdır her türlü riski alıyor ama karşılığında da çok güzel karı cebe indiriyor...kar olmasaydı pazarlamayı kurmazlardı...arkadaşların da dediği gibi pazarlamanın hepsi onların ama silverlinenin yarısı onların geriye kalanı borsada..
geçmişte yataşın yaptığı gibi pazarlama ile birleşirse o vakit çok güzel karlar ortaya çıkar...biraz dürüst olurlarsa ve de kurumsal olmaya önem veriyorlarsa bunu ileride yapacaklardır...
https://i.hizliresim.com/nOLzX1.png
Yaklaşık karanlık oda
kapanış 2,70 psikolojik seviyeden oldu...gün içinde düzeltmesini yaptı...edindiğim izlenim düzeltmesini yaptıktan sonra yoluna devam etmek isteyeceğidir..o yüzden de yarın tekrardan çıkmasını bekliyorum..bana göre bu gün satmak isteyenlere de almak isteyenlere de fırsat verdi...realizasyon yapmak isteyenler yaptı ve onlar artık bir kenara çekildiler...yeni maliyet yapanlar hisseye inanan ve güvenen kişiler...
silverline ayrıca ağırlılıklı ortalaması olan 2,69 un üzerinden bir kapanış yaptı ..buda hissenin hala güçlü olduğunu gösteriyor...bu gün bir durakta inmek isteyenler oldu...silverline bu durakta inmek isteyenleri indirdi ama bu durakta ayrıca binmek isteyenler de oldu silverline onları da aldı...şimdi tekrardan yola çıkma vakti geldi...durmak yok yola devam...:)
Çok kanlı gündü çook, %5 artıdan %5 eksiye geçti kimse dayanamaz bu volatiliteye. Bizim gibi eski kurtlar hariç tabi.:oleyo:
gerçekten de bu gün neredeyse herkes kendince keşkem dedi...:kahkah: yukarıdan satıp aşağıdan almayı başaranlar gün içinde %10 a yakın kazanmayı bildiler...bunu ben yapamadım dostlar ...yapabileni de tebrik ederim...gerçekten de satım kararı da alım kararı da cesaret gerektiriyordu...
Duhul
Aug 2017
Gönderi
1,309
BISTTE KAZANMAYA DAİR SORULAR ,CEVAPLAR
Abi ne güzel hayatınız var ya hisseyi düşünce al yükselince sat, bedava yaşıyorsunuz anasını satayım
O iş senin bildiğin gibi olmaz
Hadi canım sende bal gibi de öyle yapıyorsunuz işte , bakıyorum hisseler gün içinde % - 5 bir süre sonra % + bilmem kaç 30 / 40 bin lira parayla hergün 2000 tl kazanırsınız
E Ne duruyorsun sende yap ,gün de bir maaş
Abi bende o para yokki
Merak etme olanlarda öyle senin dediğini yapamazlar
Ya ne yapıyorsunuz abi yeme beni
Bak güzel kardeşim piyasada bir takım doneler var
Neymiş done dediğin şey
Temel analiz diyorlar adına , uzun hikaye
Uzatma abi ben senin ne yaptığını anlamadım gitti
Bak kardeş bir takım doneler diyorumya onlara bakıp ,firmaları bir birleriyle kıyaslıyorsun
Eeeee sonra
Sonrası şu, o veriler de ucuz kaldığını düşündüğün hisseyi seçip alıyorsun
Aldın ne yapıyorsun
Diğer insanlarında senin gördüğünü görmesini bekliyorsun
Ne kadar
İşte zurnanın zırt dediği yer orası
YANİ
Yanisi şudur , bu piyasaya yön veren kişilerinde o hissenin ucuz olduğunu görmesini bekliyorsun
Ben ne kadar diyorum sen uzatıyorsun abi
Ona yatırım derler süresi de 1 ile 5 yıldır , doğru hisseyi seçmişsen çok kazanırsın
Ya abi bazen hisse senetleri bugün şu kadar kazandırdı bakıyorum % 20 ler görüyorum , adam yazmış bugün 5000 kazandım
Bakma sen onlara kaybettiklerini pek söylemez kuyruğu dik tutarlar
Abi bende borsada oynamak istiyorum
Ben yatırım diyorum sen oynamak istiyorum diyorsun , boş ver sen işine bak, zannetiğin kadar olsaydı kimse işe gitmeyip yattığı yerden sefa sürerdi...
Haydi bana eyvallah....herkes işini yapsın bu işler herkesin harcı değil piyasanın kurtları bile çok zor kazanırlar, sadece sabırlı ve o paraya ihtiyacı olmayanlar kazanır , oradan para kazanarak hayatını sürdüremezsin....
hisse oldukça hareketli faydalı olacağı kanaatindeyim RPT YAPMANIN YTD
Bilanco ne zaman gelir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Once Şubat sonu 25 gibi vergi dairesi 1 Mart bilanço bildiğim kadarıyla
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Sn. Keko Kademeleri izlediyseniz 2.83 e geldiğinde altlarda mal yoktu her kademede max.5000 lot. Zaten o aşamada görürseniz bilin ki veriyor aşağı ama sadece kendi ve düşük mal satan lara fırsat. Her zaman bu hareketi yapıyor. Düşerken aniden tahtadan çekiliyor dışardan fazla alış gelirse hemen cezayı kesiyor. Açıkçı günlükçü sevmez bu herifler. Kademeleri min 20 ser bin dolarsa hareket inandırıcı. Sonuç itibariyle tarihinin en yüksek aylık kapanisini yaptı.
Katılıyorum
Sn.izci bazıları yadirgayabilir derler ki efendim yönetim var ne iş yapıyor size mi kaldı diye? Cevap; EVET.
Soylediklerinize katılıyorum bugüne kadar bunlar konusulmaliydi. Geç de olsa artık el birliği ile değerlendiriliyor. Varol kardeşim
Bugüne kadar iki kere temettü ödedi şirket. Biraz da sermaye artırımı veya temettü konusunu konuşalım. Çok değil nisan ortası konu gündeme gelecek. Fikri.olanlar paylaşsın derim.
Yan sanayi lot sahiplerini zora sokmak için bedelli açıklamasın şirket. Madem yatastan gidiliyor 2011 de pazarlama şirketiyle birleşen yatas aynı yıl %150 bedelli açıkladı.
Abi bu bedelli sermaye artırımları nedir , yaparsa böyle bir şey piyasa nasıl karşılar
Özünde bedelli sermaye artırımları iyidir , şirketler kaynak ihtiyacı duyduğu zaman yaparlar
Yaparlarda bizden para isterler , ben para kazanmak için burdayım
Dedimya özünde iyidir , eğer yönetim şirketi piyasadaki insanları söğüşlemek için fırsatçılık yapmayıp topladığı kaynağı yerinde kullanıyorsa
E ekseriyetle insanlar bedelliden kaçarlar ben öyle biliyorum
Bakma onlara , onlar kısa vadecidirler , sadece hissenin teknik olarak fiyat hareketlerinden faydalanmak isterler , benim gözümde yatırımcı sınıfına girmezler
E birde şu bedelsiz veren şirketler var , yüksek oranda bedelsiz yapan şirketler çok yükselirler hep
Evet öyle olur çok hizlı yükselirler ve sonrada çıktıkları gibi düşerler , çünkü aslında hiç bir şey değildir , bedelsiz sermaye artırımı
Ne diyorsun abi saçmaladın şimdi , ben hep görüyorum bedelsiz verecek şirketleri takip ediyor insanlar
Bak sevgili kardeşim , bedelsiz hisse veren şirket , bünyesinde biriken öz kaynağını zaten kulllanıyordur ve piyasada da zaten O öz sermayeye göre hisseyi fiyatlamıştır , sermaye artırımındaki yükselişler suni dir , şirkete bir şey katmaz .
Hiç mi bir şey katmaz yüksek bedelsiz sermaye artırımları
Şöyle bir katkısı var , cebinde 100 doların var bütün , gittin onu döviz bürosunda bozdurup , 5'er dolar yaptırdın, karlımısın ?
Yook gene 100 dolarım var
Ama cebine elini attığın zaman çok paran varmış gibi hissedersin ,avucun dolar , birde kolay harcarsın ... YTD
Sn.kitapci diyalogdaki arkadaşı Malezya borsasindan bist e çağırın işlem hacmimiz artsın biraz 😂😂
Bedelsiz Sermaye artırımı silverline için bu sene çok zor bence temettü verir.
Bedelli sermaye artırımı da zor yakın zamanda kapasite artırımı yeni Parkur kurulumu hiç okumadım aksine fason çalışıyorsa kapasitesinin altında üretim yapıyor demektir.
Sn. Kitapçı bedelsiz sermaye artırımı konusunda size katılmıyorum. Evet senin cebindeki para aynı sadece paranı bozdurmus oluyorsun haklisin. 100$ yine 100$.
Ama sirket için durum aynı değil sermaye artırımı olarak kullanılan para sirket sermayesine ekleniyor. Şirket te kasasında ki bu para ile Nerede eksiği varsa o bölüme yatırım yapıyor. Böylece sirket daha güçlü olmuş oluyor benim düşüncem bu yönde.
Not. Şirket sahipleri kar payı ister. Bedelsiz istemezler genelde. aselsan kredi çekmeden karını sermayesine katarak büyüdü bana göre.
Zaten konuyu tartışmak için açtım. Diyoruz ya uzun vadeli burdayız o zaman konuşmalı ve farklı fikirleri duymalıyız. Evet Esasen bende bu sene sermaye artırımı beklemiyorum. Ama ciro artacak sa ki beklentimiz o yönde sirketin güçlenmesini bekliyorsak bir zaman sonra kaçınılmaz olacak. O zaman kimler burda kalır o da ayrı
https://m.dunya.com/kose-yazisi/kuru...geliyor/384209
Yeni bir yasa çıkacaktı dağıtımayan karlara stopaj vergisi geliyor. Link yukarı da. Ya bu vergiyi odeyeceksin yada temettü olarak dağıtacak sin yada bedelsiz sermaye artırımı yapacaksın.
Hem karnım doysun hem pastam dursun devri geride kaldı artık :))
Birleşmede her türlü bilgi desteğine ve sürecin yönetilmesine şirketimiz için hazır olduğumu tekrar ifade ve beyan ederim.
Birleşme düşünmüyorsanız, onunla ilgili de farklı bir önerim var.
son birleşme ile (gümüş pazarlama olarak hatırlıyorum )birleştiklerinde halka açıkçık %47 den %40 a düşmüştü...ama bu meç satışları ile tekrardan o civarlara çıkacak...demek istediğim bu şekli ile halka açıklık azaltılabiliniyor....bir şirketin halka açıklığı ne kadar az ise şirket o kadar değerlidir...
kademeleri sık sık görmekte fayda var sanki sn. knox size minnettarız , kademelerde değişim gördükçe bize bunu esirgemeyeceğinizi biliyoruz , hayırlı ve bereketli kazanç dileklerimle....:cool:
kademeler nasıl dostlar ??