Ülkeyi kalkındıran sadece ve sadece o ülkenin vasıflı beyin gücüdür.
Printable View
Borsa 150 bin olur mu
Çok merak ediyorum yarın USD 5,50 olsa iğneden ipliğe bir çok sektörde anlamlı yada anlamsız yapılan zamlardan ne kadarı geri gelecektir ? Bence bizim ülkemizde ticari ürünlerde fiyat artışları çok hızlı inişleri de tam tersi olurken; finansal enstrümanlar da bu olayın tam tersini görmekteyiz.
Arkadaşlar,
burgan güldüren kullananlara bir sorum var. geçen hafta 25'den bağladık bugün 26.5 olmuş günlük faiz. güldüren hesap yeni faizi otomatikmen yansıtıyormu yoksa hoşgeldin süresi bitene kadar 25 mi olmak zorunda. Öyleyse kötü tufaya geldik demektir.
teşekkürler herkese...
Forumdaşlar şunu unutmayın, banka size faizler %40'a çıkmışken ben %12'den bağlıyorum dese ve siz bunu kabul etseniz sizin faiziniz ne yazık ki %12 olur.
Ne kadar fazla kişi piyasa faizinden bu denli kopmayı kabul ederse piyasa faizi de bundan orta vadede o kadar etkilenebilir.
Faiz aldığınız riskin karşılığıdır. Aldığınız bu riski sakın ha sakın *ucuza* satmayın.
Zira kısa vadede de sizden ucuza alınmış olan bu risk , çok daha pahalıya bir başkasına satılacak.
Hakkınızı arayın.
T24.com.tr den okudum az once.. ``Moody`s Turkiye`nin doviz cinsi banka mevduatlari notunu indirdi``devaminda:``Doviz cinsinden mevduatlar icin notun devlet tahvili notunun iki kademe altina indirilmesi,odemeler dengesi ve kendi borcu ozerinde baskinin azaltilmasi halinde hukumetin doviz cinsinden mevduatlara erisimi engellemenin gerekli oldugu sonucuna varabilecegi gorusumuzu yansitiyor.Hukumetin,mevduat sahiplerinin kendi doviz mevduatlarina erisiminlerini sinirlanmasi riski,hukumetin kendi borclari nedenniyle temerrude dusmesi riskinden daha yuksek``
Yani,vatandas doviz mevduatini bankadan cekmeye kalkarsa,buna bir engelleme mi amaclaniyor?
burgan dijitalden güldüren hesap nasıl açılır, bilgisi olan var mı?
Ing bank 500 k 28 baglandi
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhalde faizler dusuyor ve dusecek diyerek bu oranlardan mevduat toplamaya calisiyorlar
Rekabetci piyasada bu tarz soylemler ortaya atilir her daim, korku politikasi
Hangi faiz dusuyormus allah askina. Gostere faiz halen 25.50
Yilsonu enflasyonn beklentisi 20.8
Nasil oluyorda o faizleri dusureceksin
ING den EFT yapmak istedim - blof yaptim -
30 gun boyunca yuzde 22 yapalim vazgec dediler
Kabul ettim.
22+2 = 24
Biliyorum digerlerine gore dusuk oran ancak benim icin gunluk olmasi avantaj.
Izmır bostanlı
Ak bank a 26.75 e bağlayacaktım dün bugün faizler çok düştü
Ingbank 27.50 a razıydım MT uğraştı çok 28 aldı
ilk hesap açılışı
Pythagoras üstata
Milyon üstü rahat 35 alırsın. Hatta 92 güne 37 bile zorlanabilir....
Teb günlükteki para için az önce görüştüm 32 günlük 26 dediler bugun için yarın değişebilirmiş
Geçen hafta 50k ya bile 28 verdik dediler
Eksi manitam burgan 27 dedi
28 için zorladım haber bekliyorum
300k gaziantep şube
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen hafta 29-30 lardan bahsederken şimdilerde o rakamları duyamıyoruz . Şaka gibu
Hsbc 92 gün ve üzeri 100 k + yenigiriş 29 değerlendirebilir.
Vade günlerimde yazıyorum onu bile bilmiyorsun kalfa.Sen kotundan sallayınca normal oluyor ben aldığımı yazınca şehir efsanesi.Şehir efsanesinin anlamını öğren de yaz bari.Bugün Odea dan 31 aldığını yazan arkadaştan sonra mt yi aradım 28 muhabbeti yaptı üstü yok dedi, inanmadım mt ye sonuçta vade günüm değil yalan söylemiş olabilir.Odea dan 31 alabilen arkadaşa şehir efsanesi diye yazıp bok atmadım.Alabilene helal olsun.Her zaman en yüksek oranı alamadığımı biliyorum ama alamadım diye alabilene yalancı muamelesi yapmıyorum senin gibi kot kafa.
Dr civanim
Millet bagladi parasini gecen hafta. Yeni baglayanmi varda duyasiniz. Ayrica burgan 30 veriyor baglamak isteyen gider baglar. Adamdaki zihniyete bak. Devlet bankasi istiyor 30 istiyor. Halk batacak kesin diyor vs.
Senden bahsetmiyorum ustune alinma haaa
Geçen hafta Çiftehavuzlar Burgan dan 150k 29.5 ten bağlamıştım. Bugün ayrıca 150k için oran istedim 28 dediler.
Amerika'da kereste fiyatları halen düşmeye devam ediyor. Konut fiyatları 2007 seviyelerini geçmiş durumda. Kereste fiyatları en son bu kadar sert şekilde 2005 senesinde düşmeye başlamıştı, 2007'de konut sektöründe sıkıntılar baş göstermişti. 2008 senesinde de meşhur global kriz çıkmıştı. 2020'ye dikkat, bu seferki global kriz para basmakla çözülemeyecek kadar büyük olacak. Bir miktar fiziki altın veya gümüş bulundurun.