Gunaydin Sayin Nevser, pisman olacaginizi bic sanmiyorum, ozellikle benim gibi satis ihtiyaci duymayacaginiz uzun vadeli yatirim olarak dusunuyorsaniz...
Printable View
Ne kadar kendini belli ediyor tahtadaki sahis, elinden geleni yapiyor 20 altinda stop olup satsinlar diye...
Inatla burdan ileri gitmeyin burda inin trenden diyor, ne var ya birakta bizde biraz gun gorelim, bu kadar inatci olma :)
Tweeter da bir arkadas tek bir kisinin bir kurumdan son iki saatde cusan da asagi yonlu manipilasyon baskisini belgelendirip spk ya ilettigini soyluyor umarim birsey cikar...
Ben tam olarak neyi kastettiğini anlamadım, ekran görüntüsünden de çözemedim işin doğrusu.
Bilanço tarihiyle ilgili bir bilgi var mı?
Tweeterda ekran goruntusunu atmisti ordan bakabilirsin...bilanco en gec haftaya carsamba gelir...
Asagiya getirsene biliyor mal kaybedecegini...iyice sikisti iyi bir blancoyla soyle dolar bazli hareketimize baslariz insallah, avrupa amerika da uretim zaten min seviyeye indi ,bence sektor olarak en iyilerinden biri su anda...
Bu gun ilave 650 adet attık kunbaraya
Ya sabır bekliyoruz blancoyu
Nasil asagi cekti basamaklari bos buldu birden 19 a getirdi....amaci mal satmak degil cakallik panik yaptirip mal kapmak...
Bilanço geldi :( ve ne yazıkki beklediğim gibi değil, hayal kırıklığı yarattı
Stoklar yuksek aliminyum fiyatlari yukselisde ....simdiye kadar,i esas faaliyet kari 282 mil oldu ceo nun beklentisine gore 4 ceyrek iyi olacak demektir 400 milyonu yakalamasi icin, hasilat ayni kalmis ama kar torpulenmis finansal giderlerden ben son ceyrekde yurt disi satislarin ciddi oranda artacagini dusunuyorum cunku cogu isletme eylul ekimde kapandi....
Sabah sabah dayağımızı yiyoruz :(
TABAN olduk hayirlisizi :)
Herkes sattı gittimi arkadaşlar, çok sessiz sayfamız :( bilgi veren, umut veren, hayal kuran, temennilerini dile getiren kimse yok bilançodan sonra :(
Vah kardeşlerim vah. Bir helva yapıp dağıtmadığınız kalmış. Yahu daha ne yapsın bu kağıt ? Siyasetçi bile seçmenin gaza gelenini sever. Siz yalnız bırakmışsınız tahtayı. Haliyle bereketi kaçmış. CANLI , CAN katmaya geldi. Yalnız benim prensibim gittiğim yerde 3 günden fazla kalmam. Misafirlik 3 gündür.
Gün boyu sevdim, okşadım. Uykum çok , yorgunum dedi ama kapanışa 30 dk. kala gıdıkladıkça heyecanla zıpladı. Günlük çorbayı ve sevme seansı ücretini alarak olay yerini terk ettim. Kalanlar kebap parası kazansın.
tahta yapıcı komik adamsın vesselam.. :kahkah::kahkah: dolma mı yutalım.. 21.38 altı kapa da yutayım...
Düşüşe rağmen patron geri alımları devam ederse hızlı yükselişlere gebe. YTD.
120 milyon sadece iki bölgedeki arsanın değerleme artışından bilançoya yansıyacak
Oynayıp durma çusan kardeş önün açık
Yaklaşık 3.5 ay önceki fiyatında buradan hisse vermek aptallık bence
Şu yatırım fonlarındaki 1.4 milyon lotta ky geçerse bu hisseden çok umutluyum çünkü yatırım fonları hisse toplamak için yatmaya sarıp durur taki %30 40 eline geçene kadar bu yüzden şu 1.4 milyonu satsa ky bu hisseyi daha kısa sürede daha sağlıklı bir yükseliş yaşatır bence
Şimdide istedikleri lotlar gelmeyince Satıştaki lotları şişirip ky nın çözülmesini istiyorlar
Dönüş vakti
Yatırım haberi gelmiş yurt dışı talebe cevap veremiyorlar ürettiğini yurt dışına satacak olması iyi bu kapsamda 30 milyon usd lik yatırım yapacak tabi bu yatırımla birlikte yüksek oranlı Bi bedelli gelmesi yüksek ihtimal %25.33 ü ky da olan cusanın gerisi patronlarda olması dahada iyi ky dan çıkacak paranın üç katı patronlardan çıkacak bir kısmınıda devletten hibelerle hallederler zaten ihracata yönelik yatırımlara devletin belli oranlarda desteği teşviği var onları kullanacaklardır
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 18.01.2023 tarihli toplantısında ;
- Şirketimizin mevcut iş hacmi, sektör ve piyasa koşulları ile ekonomik gelişmeler göz önünde bulundurularak; artan talebi karşılamak, büyüme hedeflerimiz doğrultusunda satışlarımızdaki ihracat payını artırmak, üretimde yeni teknolojiler uygulamak suretiyle yerel ve küresel piyasalarda rekabet avantajı sağlamak ve başta otomotiv, ulaştırma (kara, hava ve raylı sistemler), savunma, yenilenebilir enerji ve beyaz eşya sektörü olmak üzere farklı sektörlere hizmet verebilmek için mevcut alüminyum profil üretim kapasitesini yaklaşık %70 oranında artıracak yeni bir üretim tesisi yatırımı yapılmasına,
- Tahmini maliyeti yaklaşık 30 Milyon USD olan ve tamamlanma süresi 24 ay olarak öngörülen söz konusu yatırım kapsamında, tesis yerleşim yerinin temin edilmesine, başlangıç için gerekli iş ve işlemlerin yapılmasına ve profil üretim hattı kurularak faaliyete geçirilmesine,
- Söz konusu yeni üretim tesisinin, mevcut üretim tesisi ve pazara yakınlığı ile lojistik avantajı dikkate alınarak, Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi Evrensekiz Beldesi'nde inşa edilmesine,
- Tesis inşaatının gelecekte yapılması muhtemel ek yatırımlara (dökümhane, ek profil üretim hattı, yüzey işlemler ve mekanik işlemler hattı) ve tam entegre bir üretim yapısına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmasına ve yapılmasına, söz konusu yatırım için gerekli tüm iş ve işlemlerin yürütülmesi amacıyla Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine
Dün bedelli demiştim bedelli yapmadanda 24 aylık süre içinde bu yatırımı yapabilir kanaati oluştu bende devlet desteği teşviği de var ayrıca fabrika inşaatının üç ay altı ay önce başladığı söylentileri var yerinde görenler bunu dillendiriyorlar sanırım devletin bu son dönemde açıkladığı desteklerden faydalanmak istiyorlar neyse yatırım yatırımdır ayrıca otomotiv ulaştırma savunma yenilenebilir enerji gibi sektörlere üretim yapacak olması da iyi hayırlı olsun
14 00 a kadar bekletir ler sonra tavana kitler asıl soru günü nasıl kapatır
Bi tavan daha yapar
Şirketin bu yatırım hamlesini ne zaman yapacağını sabırla bekledik bugüne kadar. Planlananların sadece az bir kısmı bu. Benim beklentim sermaye düşük olduğu önce %300-400 bedelsiz yapıp nominal lot miktarını artırdıktan sonra bedelli sermaye arttırımı yapmasıydı. Bu sayede şirketin eline yatırımda kullanacağı daha çok para geçecekti ama yapmadılar nedense, ihtiyaçlarıda pek yok aslında.
Satanın malını alıyorlar daha doğrusu titreklerin malını alıyorlar tahta el değiştirir ve daha sağlıklı yükselişler gelir
Bugün de buralardan döner
Yarın kademe kademe artıp 22 üssünü görür bence
Ne yaptığını kendisinde bilmiyor neyin beklemesi bu anlayan var mı
Burada da Bi salak var Bi alış tarafına 200 yazıyor sonra silip satış tarafına yazıyor ne bok yediğini kendide bilmiyor gözümü görmüyor ne
Bugün Tavan bekliyorum