28 yılın tecrüberinden dolayı biraz ptss belirtileri var, yane kafa gırığ. Estimiyinci gidiyo işte.
Printable View
28 yılın tecrüberinden dolayı biraz ptss belirtileri var, yane kafa gırığ. Estimiyinci gidiyo işte.
nikrece :94.100
KAPANIŞ:94.101
bahtiyar01: 94.049
tebrikler efendiler :ok::bravo::bravo::bravo:
Tebrikler arkadaşlar.
batık kardeşim büyük geçmiş olsun çok üzüidüm
must1955 95555
Teşekkür ederim arkadaşlar, alakanıza.Halen kendime gelemedim,uyku nedir bilmiyorum,başım sersem...Kötü şans yakamı bırakmıyor bir türlü.
çok geçmiş olsun sayın meslektaşım..üzüldüm gerçekten...
nugurlu: 94.358 ...salı
Tercümesi mayına dik bastım:)
Batık öğretmene komutanada geçmiş olsun der, çiçekler için teşekkür ederim.
Komutanın siz mayın aramayı bilmezmisiniz?
Piyadecilik eğitimi ile anlatayım, yüzü koyun yatıp, kasaturayı 45 derece açıyla yandan yandan sokacaksınız. Direk sokarsanız fünyeye gelir patlar.
MR&MRS:95*432*10
iyi eğlenceler :wave:
nikrece:95.750 unutmadan!
Apaçi komutanım hoş geldiniz geçmiş olsun.
İyi akşamlar arkadaşlar.
izci: 97.188
Demokrat76: 95.500
Kazanan arkadaşları tebrik ederim..
engk: 95500
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Tercüme olmamış üstad,
Mayına batırmaya gelince; onuda unutmuşsun...1.Mayın tarlasında yatılmaz, 2. Kasatura kullanılmaz özel mil kullanılır, 3. 45 değil 30 derecede batırılır, 4. Bu sonuncusuda en önemlisi; mayın laçkamı? Mekanızma yalakamı? Altı boobytrap lımı? Diye hesab etmeli, görünen mayın ne olursa olsun boobytrap olursa iş biter.
adestim : 94161
SAYIN engk
Teşekkür ederim, sizin yeni bir üye olduğunuzu kabul ederek, bir iki lakırtı etmek isterim. Kutlamalar genellikle, en altaki soldaki yıldıza basılıp yapılır, sizin ki gri gelebilir, inanın hiç önemi yok. Bu başlıkta ki amaç, zamanında yanlış yorumlansa da borsanın trendini gösteriyor. Umarım yazdıklarım yanlış ANLAŞILMAZ. YOKLAMA KAÇAKLARI takibimde.
Ayrıca mayın tarlasına bodoslama dalınmaz ki. Bak şimdi mod sayısı beşden yediye çıktı. Aklıma asmildak geldi, kime ceza geçirsem diye ortada melim melim dolaşırdı.
Tebrikler için teşekkürler arkadaşlar. Tebrikler nikrece. Yarın için:
Bahtiyar01: 94.912
SAYIN nikrece
Foruma Bilgisayardan giriş yaptığımda kutlamaları belirttiğiniz şekilde yapıyorum. Telefondan girdiğimde ise mesajın alttarafında sadece "yanıtla" diye bir kısım çıkıyor. Bundan sonra daha dikkatli olurum.
Saygılar... Başarılar...
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir....
aslında ceza olmalı ama forumdan kopartılmamalı üye
er meydanı vs diye bir topik açılmalı
burada cezalılar,sinirini atmak isteyen ve topikte atışanlar
istediği paylaşımı yapsın .. yönetimde saat başı temizlesin sayfayı :yes:
hisse netin en çok paylaşım yapılan sayfası olmasın adımı değiştiririm:kahkah::kahkah:
sınır olmayınca millet birbirini öpmeye kalkar :whistling:
mesela ben hemen .................. ya başlarım methiyeler düzmeye :halay::dvr::dvr:
Kesinlikle yanlış anlamayın, olay eskilere dayanır.
Size bahsettiğiniz konuyu anlatmak istemem, ben zamanında nasıl bulduysam inanının sizde bulacaksınızdır. Benim dile getirmek istediğim gri oylardır.
iTİBAR PUAN LARI havada ucuşurken , kaç kere ikaz ettiğimi hatırlamıyorum,sonradan akıllarına geldi. 100 ü 10.0000 YAPYT
ILAR.
Bende öküzün gözü diyorum
Batık 105.035
kazanan arkadaşlara tebrikler