590 kırabilir ise bir üst banta geçer
Printable View
590 kırabilir ise bir üst banta geçer
Mal çıkan çıkar,pırlanta gibi şirket..Bu haber şirketin son gaz üretim yaptığını satışların hız kesmediğini gösterir,şu bistte kaç tane bu temelde hisse var? Hissesine güvenmeyen satsın ,biz büyük resme odaklandık.orta uzun vade de inşallah çoook güzel yerlere geleceğiz.
Tek tek hisse sayıyor tahtacı neredeyse,ky ne kadar satarsa o kadar hızlı yukarı sürer
Valla 1.200.000 'lik üretim kapasitesinde 2020 pandemi yılında 150.000.000 tl'lik kar getiren şirket .
3.000.000 üretim kapasitesiyle 2022-2023 yıllarında kaç lira kar getirir. 40 olan f/k hiç değişmezsse kaça düşer ? gibi aklımda deli sorular var :) Bedelsiz açıklarsa ne oluru hiç düşünemiyorum.
bu günki tavan 586,30 kapatması önemli değil , ziraa önümüzdeki hafta 590 üstü kapatması bir üst banta geçebilmesi için çok önemli
Valla merak edıyorum %100 cıvarında kapasıte artırımına gıdılıyorsa bunlar nereye satılacak.Acaba yerlı uretımın ıhtıyacını JANTS mı saglayacak.benım dusuncem o yonde YTD
Olsunda JANTS gıbı hıssen olsun
iştiraki olan şirket sermaye artırıyor bizimki niye bekliyor. kendi sermayesi 1 sahibi olduğu firmanın sermayesi 5 . çok tezat var çoooookkkkk.
Hey gidi kelebek ne işin var senin dağlarda. Kimse kalmadı demek
Kesinlikle YTD.
Kap haberinde bist 100 girdiği yazıyor, yıldız pazara girdiğinde tavan ile karşılamış yarın inşallah devamı gelir yatırım tavsiyesi değildir beni bağlar
bist 50 ye inşallah girmez ilerde veya bist100 ede ilerde inşallah açığa satış gelmez
Böyle bir hisseyi bırakıp gitmek mi ?
Gelin gelin tek bırakmayın
Kesinlikle YTD.
Seans içi eksi gösterecek gün sonu artı kapatacak gibi
Seans içi düzeltmeleri çok severim kendi adıma,az az yükselsin çok daha iyi.Kalıcı olsun yeter.
anlık pasta paylabilecek varmı...veya alıcı satıcı ilk 3 kurumu yazabilecek..
Gün sonu barı doldurursa güzel aşagı silkelerse yukarda yazdıgım olası
600 lerde tutunabilirse haftaya daha güzel olacaktır
Birkaç gün buralarda takılsın sonra 641 üzerinde kapanışlar gelmeye başlayınca olay bitmiştir
Naptın jant böyle
Düzelir düzelir,tekkeyi bekleyen çorbayı içer.firtına çıknca eğilmeyen dalmı var? Hedefimiz belli.O hedef gelecek :)
Sıkıntı yok
Kesinlikle YTD.
Siyasette karıştı işler iyice sarma sarıyor bu durumda yabancı yatırımcı hayatta gelmez birde faiz artırım kararı çıkmaz ise yandı gülüm keten helva
yabancılar zaten 250 tlden beri hiç yok ki,ona değil şirkete güveniyorum ben,bekleriz en fazla bir yıl şenliği görürüz,savaşları,darbeleri,defalarca abde krizlerini aşmadıkmı?En fazlası 6 ay sürdü.Güçlenerek çıkarız nasipse orta uzun vadede.endekste düzelir,hissemizde..
İlk çeyrek blancoya kadar yeni zirve beklentim var bu yıl sermaye artırma ihtimalide bence yüksek hisseye güvenimiz tam sabırla beklemeye devam
Haftayı 575 üzeri kapasın yeterli...
Kaldı 548 550
Haftayı yarın 575 ve üzeri kapa yeter
Vayyyyy bee,30 TL idi...
Gelmez mi acaba o fiyatlara...
Akşam kapanışa bakarak sabah açılıştan beri düşmesini göz önüne alırsak bu saatten sonra yukarı hareketlenmesi normal olur
Hisse için tamamen yapması gereken hareketi yapıyor yazmam yanlış olmaz bugün şunada kesin emin oldum güçlü ellerde
Yakın zamanda yeni zirve beklentim kuvvetlendi 641 haftaya geçilirse kimse tutamaz...