niye kötü mü..
ahahaha
edin visca kutluyordur belki..ytd
neyse yazılacak çok şey varda gerek yok , kalabalık olmasın mk..!gidecek çok yolumuz var daha..
Printable View
niye kötü mü..
ahahaha
edin visca kutluyordur belki..ytd
neyse yazılacak çok şey varda gerek yok , kalabalık olmasın mk..!gidecek çok yolumuz var daha..
wikipedia Mesut Özil transferini duyurmuş:)
Mesut Özil (d. 15 Ekim 1988) On Numara mevkisinde oynayan Türk asıllı Alman futbolcu. Premier League takımlarından Arsenal'de forma giymektedir. 9 yıl boyunca Almanya forması giymiş ve çıktığı 92 millî maçta 23 gol atıp 40 asist yapmıştır.
Özil, 2006 yılında doğduğu şehrin bir takımı olan ve Bundesliga'da mücadele eden Schalke 04'e transfer olarak profesyonel futbol kariyerine başladı. Ardından 2008 yılında bir başka Bundesliga ekibi SV Werder Bremen'e transfer oldu. Almanya ile 2010 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile Ağustos 2010'da La Liga takımlarından Real Madrid'e transfer oldu. 2013 yazında transfer döneminin son gününde Premier League takımlarından Arsenal'in kulüp tarihinde bir oyuncu için ödediği en yüksek bonservis bedeli olan 42,5 milyon paunt karşılığında bu takıma transfer oldu.[1][2][3][4] 6 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye transfer oldu.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Mesut_%C3%96zil
Pesindende visca olursa! Transfer başladı.diyelim visca yi aldı fener hemen ilk yarı bitmeden oynatabiliyormu?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık 10 numara şerefine 10 tavan, fenerin şanınada bu yaraşır. .yatırım tavsiyesi değil zarar oluşabilir.ytd.
100 bin lot para girisi var. dun alici olan merrly bugun satici. Is alimda en onde bugun. Suan icin takas olumlu.
36.10 daki direncinden dondu. Takas hala 100 bin artida. Yuzde 15 e yakin kardayim. Diger tarafta poz acmak icin 35.80 e satis girdim. Gelirse gidecek. Asagida 32.50 geri alim icin beklerim. Suan icin ruzgar cikis yonunde esiyor. Teknik direncini gorul dondugu ve diger tarafta poz acmak icin cikiyorum. Esasinda devam edilebilirdide.
basit bir şekilde şampiyon olacağız, nasıl mı..?
herkesi yene yene..
tebrikler fenerbahcem..
Hisse bugün iyi silkeledi.Ben bile bugün takıma güvendiğim halde yarısını sattım. Bakalım yarın ne yapacak. Mert Hakan çok güçsüz değil mi sizce de...
Anadolu takımları herzaman supriz yapabilir...Ancak bu lig şu anki durum ve muhtemel transfer fisiltilarina gore Bjk ve FB arasında geçer.Ayrica su 10 günde %20civari prim var.Hala almalimi satmalimi? Zira kar cepte güzel.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17:59 da hatırı sayılır miktarda gözümü karartıp tekrar Fener hissesi aldım. Nasipte varsa olur. Maçı kazanması ve Özil in daha sesli transfer haberi de maçtan sonra geldi. Yelkenler fora... ytd
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel beraber MESUT olalım. İnşALLAH gelir. Yürü be Sarı Kanaryam kim tutar seni. YTD
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
36 dan yeniden buradayım. Mesut için DC united deniyor yabancı sitelerde ama FB benzer parayı verirse bizde
35.60 dan ikinci hesaptaki kalanlarida ciktim. 32.50 ve altinda tekrar alici olurum.
Uzerine bfren ve egeen almistim dun. Yuzde 7 ye yakin karla sattim.
Bugun sise ve ozgyo aldim. Ozgyo dan gun ici kazanc yuzde 11.5. Sise simdilik yerinde. Iki gunde kumulatif yuzde 15 aldim. Ha borsa tek hisse olsa fenerin gideri var beklerdim. 32,5 altinda her fiyattan aliciyim.
Tahtacı ne ister ne yapar bilemiyoruz hep ters yapıyorlar ama bir gerçek var;
Morinıo:dünyanın en iyi 10 numarası Mesut Özil DİE.Mesut sadece bir topçu değil maddi manevi siyasi politik sponsor taraftar basın çok büyük dünyaya açılım kapısıdır
Ama halen Türk basını kamuoyu spor basını terim ve diğerleri inanamıyor inanmıyoruz
Nasıl olur nasıl gelir sorusuna cevap arıyoruz
Resmî kap düşmeden de herhalde hala piyasa kabullenemeyecek
Mesut fb ye gelirse dünya baskınında geniş yer alır ve dünyanın bir gözü Mesut ta ve yorumlarında olur
Mesut:bir kaçtan sonra Türkiye de hakemler çok vasat çok yanlı çok yetersiz dediği anda dünya rezil MHK mizi ve hakemlerini yerden yere vurup haber eder onun haricinde kim söylerse söylesin kendimiz çalar kendimiz oynarız
Mesut ile milyon formalar satarak sadece parasını çıkartırız
Mesut ile birlikte sponsor anlaşması açıklanacaktır ki muhtemelen İtalya ligi sponsoru Puma olacak Acun a da sponsor olmuş
Sakatlar iyileşti birde kafadan sakat Sosa ve Novak artık takımı benimserse
Mesut ile birde acil gereken isim stoper gelirse hem takım kadro hem de dünya takımı olma yolunda ciddi adımlar atılmış olur
Ama Mesut sadece bir topçu değildir yanında sponsor siyaset maddi manevi dünyaya açılım kapısıdır
Hayırlısı olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sezon arası yok ve transfer sezonu ile lig birlikte devam ediyor.transfer bittiğinde yaklaşık 12/13 maç kalmış olacak sezon sonuna Buda maçı kazananlar ile kaliteli transfer yapanlar birlikte götüren takım veya takımlar rallilere neden olabilir şampiyonluk fiyatlarımı için Nisan Mayıs ı beklemeyebilir
30 günde 10 maç çok yoğun bir trafik bakalım başta tahtacı sonra var ise oyuncu ve ky nasıl yönetecek süreci
Hatay ın net golü ve net penaltısı verilmiyor
Maçtan sonra Hatayspor teknik direktörü şaşkınız Var nerede diye soruyor
Ben cevap vereyim:Var sadece fb gol attıktan sonra iptal yada fb rakibi kaleye yaklaşırsa nerden penaltı çalarım diye Türkiye de var yazıklar olsun
Bjk gs ts çalınan komedi penaltılar ve rakiplerine çalınmayan net penaltılar adamların golü bile iptal ediliyor Sergen bey kızmasın diye yazıklar olsun
Bjk maçında VAR nerede. Var da kim varsa bir daha mac verilmemesi lazım. Yarın yenersek gelecek hafta BJK GS maçı var. Hisse için ilginç bir hafta olabilir .Erzurum, Ankaragücü, Sivas , Kayseri, Rize Hatay ve GS.... Spor hisseleri genelde sömestir sonrası gaza basar ama GS maçına kadar 6 hafta seri yapalım. Ucariz inşallah. Alanya maçında yüzde 29 topa sahipolmayi kabullenememiş bazı fenerliler. Ersun döneminde her maç 70 üstü sahiptim. Ne oldu .... 13 maçta kaleye ilk gelen top gol olmuş. Önemli olan kazanmak.sivas ve Hatay deplasmanında da Alanya taktiği kullanılmalı bence. Flamayi tamamlasin artık:):):). Asla ytd
Ersun Yanal'ın elinde bu kadro olsa çok farklı olurdu tabii. Haksızlık ta yapmayalım...
Bejeke her hafta kollaniyor...41 kere maşallah der miyiz bu hafta ?
Feneri kacirdik. Bugun Besiktas aldim 4.17 den. Bakalim hafif hafif oda kipirdiyor. Fener hepsini hareketlendirdi.
Bitcoinden hiçbir farkı yok bu hissenin , daha geçen hafta 28 liraydın be mübarek :)
44-48-52-56-60 kadar gider:cool:
ben olsam ne bjk ne de gsray alırım su anda , paraları yok bu bir , fikstürleri zorlaştı.. ytd
basit bir şekilde şampiyon olacağız, nasıl mı..?
herkesi yene yene..
saldır fenerbahcem , yakışır tavan..
:))
:):):)böyle daha iyi tank tüfek saldırmaktan. Kontrollü oyun. Fırsat bul at. Sonra farkı aç:)')')
tavanımız hayırlı olsun..