Bu kiralar cuvslladi hergun eksi yaziyor
Hepsine satis verdim bugun
Tpf yide sattim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu kiralar cuvslladi hergun eksi yaziyor
Hepsine satis verdim bugun
Tpf yide sattim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50K EIB satış verildi ve aynı anda 52K EIB alış verildi. Birader kar cebe yakışır yapalım [emoji4]
bist artıya döndü fonların dezavantajı kadar avantajı da var.Elinde hisse olupta sabah panikle satan çok ky vardır.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cacik cikmaz diyenlerden biri olarak, full hisse fon ustune de viop ta hisse/endeks uzun poz. ile aralik basindan veri bekliyorum. İlaveten 6,57 aralik 2020 vade dolar kisa poz actim.
Panikle hisse satilir ama degisken fona sizin gibi yaklasmak bana gore yanlis. Fon yoneticisine arabayi emanet edip, sonra da onun arabayi surusune laf etmek gibi oluyor.
İkinci konu da su, ky elindeki hisseleri satip ne yapacak? PPF v.b. fonlar tamamen TL bazli ve guvenli liman degil.
Doviz geliri olan SODA gibi hisselerimi bu fiyatlardan satip TL ye yatirim yapinca risk dusmuyor. Tl de kalmak, develuasyon ihtilmali ve enflasyon yuzunden daha riskli bence. Dolara yatirim yapmak da portfoyun getiri ihtimalini azalttigindan benim rotam ucuz kalmis, doviz geliri yaratabilen ya da satislarini arttiran hisselerden yana.
Kardeşim, ustad diye diye şişirilenler anca laf kalabalığı yapsın.Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem kendini ziyan eder, hem de seni.
Görende piyasada aktif işlem yapıyor, bir halt biliyor zannedecek. Ne olursa olsun, algıların ve çığırtkanların esiri olmayın.
Piyasa tecrübe işidir, her adamın da harcı değildir.
Para kolay kazanılmıyor, çoluk çocuğunuzun rızkını daha neye yatırım yaptığını bilmeden, günlük olaylara takılıp önünü göremeyenlerin goy goyu ile piyasaya kaptırmayın.
Borsa artıya geçmiş.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
06 sağa çek, bayır aşağı Soda, hem de uzun vade. Nereden alırsan zarar. 200 günlük EMA'yı aşağıya da kırmış. Debeleniyor. Yatırım tavsiyesi değildir, davşan çıkabilü.:
https://i.resimyukle.xyz/3RcNc5.png
dovız dusuyor ,bilmedigimizbir seyler var
Bahsi geçen fon aşağıdaki mi?
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=EIB
Vay arkadas 3 ay onceye kadar ppf hesaplayamayanlar simdi ders verir oldu😀
Dolar basligindan neden kovuldun daaa?
Körler sağırlar birbirini ağırlar.Kamyoncu ile dingili her zaman ki gibi..
Eib'in hisseleri bugün de çok iyi gidiyor maşallah...
Seni çok seviyorlar dolar topiğinde.Gelse de sevsek diyorlar..
Piyasa zaten gerekli cevabı veriyor..Zaman gösterecek, üstadı..
Benim hesapta bi yanlışlik var 36000 adet kadar degilde %20 fazlası kadar para cekmis vadesizden yarin almadigi miktari iade edermi ?iki parca halinde aldim tek seferde izin vermedi.
trump delisinin atağı adımları görmeden piyasa fazla iyimser.Ben piyasa yapıcıların mal çıktığını düşünüyorum.Mal alacak olsalar alttan almak için bundan iyi fırsat olamazdı.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stopajı ödeyip temiz bir sayfa ile başlayacaksınız sadece. Yoksa karı realize edip daha yüksek bir fiyattan tekrar almış oldunuz muhtemelen. EIB anlık veri ile minimum + 0,50 getirecek bugün. Bilmediğim bir şey mi hedeflediniz diye sordum, eleştirel değildi sorum bu arada...
Hem milleti mağdur edeceksin, hem ahkam keseceksin.Hadsizliğin bu kadarı..
Yanlış bir hareket olmuş üstadım. Sizin yaptığınız stopaj ödeme operasyonu gibi olmuş. Ödediğiniz stopajı düşerşek aynı miktarda EIB alamıyorsunuz. 50 K'lık satıştan 2 K karda olduğunuzu varsayarsak. 200 TL Stopaj kesildi. Aynı miktarda paranızla artık yaklaşık 3000 adet daha az EIB var elinizde. Yani elinizde yaklaşık 829 bin adet EIB varken şu an 826 bine düştü.
Herkes fikrini söylemeli çok seslilik herzaman gelişimi arttırır, her beğenmediğimize belden aşağı vurup kovarsak burası bir kaç kişinin çiftliği olur, piyasa istediğiniz gibi aşağı gitmiyor diye ona buna saldırmayın, 06acm06 sana ve senin gibi güzel arkadaşlara ihtiyacımız var,
Ağzının yerine, gözüyle konuşanlarla işim yok.