:ok:Hadi inşallah:bravo:
Printable View
Önümüzdeki hafta starta 11-12 ile başlarız 13 üstüne atmasını takip edeceğim 13-14 bandında satış fazla olmuştu. Buralar biraz sıkıntı diye düşünüyorum ondan sonra 20 leri konuşuruz. Bu yıl inşaat sektörü güzel geçecek 👍.Ytd.
Ses yok kimsede. 😁 klgyo ekgyo ile beraber güzel gidiyor. Daha yolumuz var. Ytd.
Valla ben 20.000 lotu satmamaya karar verdim. Bu arada normal değerine göre gitmeyen bir kaç hisseden biri. Elim hiçbir hisseye gitmiyor almak için:wu:
Sayın tahminci ne diyorsunuz?
1.10 da geçildi sırada 1.25 mi var?
Sn. GP, 1.08 den beri pozisyon taşımıyorum ancak 1.15 üzerinde pozisyon açmayı planlıyorum.
1.20 takiben 1.25 mümkün görünüyor. 1.25 alıcılı bölge, burada yoğun maliyetlenme var.
1.25 de oyalanabilir, nakte geçip izlemeyi tercih ederim, tutunursa 1.75-2.00 bandının önü açılır.
Elbette endeksin 2500-2600 denemelerini de yakından izlemek lazım. YTD
5 lira olmadan kim kar edebilir ki bu hissede
Aşkımız depreşti yine :)
11-12 hiç affetmeden veriyorlar:Sad:
https://i.hizliresim.com/h4a3cux.png
son durum:wave:
2 gündür KLGYO reklamı bloomberg te denk geldi. Daha önceleri hiç olmazdı , yada bana mı denk gelmedi..:Sad::Sad:
Demekki neymiş; temel her şeymiş. O 0.37 ci çocuk nerelerde gören var mı ? :)
8.700 m2 yere 277 milyon Tl teklif vermişler. Bence fiyat çok fazla. Geçenlerde 16.000 m2 yere 341 milyon Tl ödemiştik.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1020002
https://i.hizliresim.com/te06rqp.PNG
O civarda bu büyüklükte arsa bulmak zorlaştı biliyorum ama fiyatlar resmen absürt hale gelmiş. Oha yani...
Eyüpsultan belediyesi AKP nin, Vahitçiğim bu zor günlerde resmen belediyesine destek atıyor. Bedelliden gelen para bu 2 arsaya gitti ve bitti. Paramızla dolaylı yoldan AKP belediyesini finanse etmiş olduk böylece. Hem de benim gibi kadim Atatürkçü biri. Kapitalizm böyle bir şey.:)
Sayın tahminciden bir tahmin alma şansımız varmı acaba?
1.25 e epey yaklaştık.
sizce orda satalımmı yoksa mutlaka bilançoyu bekleyelimmi
Bence fiyatda sıkıntı yok,o ihaleyi bizim almamız şarttı.Yanındaki arsa bizim .Kiler şu anda istanbul gibi bir metropolde kendi arsaları üzerine inşaat yapma ayrıcalığına sahip belki de tek şirket.Bu bizi muhteşem seviyelere götürecek.Bence şu anda şirket bedava.İstanbulda bir eve sekiz milyon on milyon istenir olmuş bu arsa için bu rakam çok makul hatta ucuz bile.
Geçenlerde HEKTS 40 F/K pahalı felan derken 61 oldu. Ne öngörüymüş benimkisi..:) Biz daha 2 FK dan 3 e gelemedik. Batsın bu dünya yaw.:)
Özellikle beşiktaş abasağadaki arsaya yapılacak projede satış fiyatlarını çok merak ediyorum.Sadece o projenin hasılatı bence şu anda bizim şirketin borsa değerini geçer.
Şimdi kiler bu iki arsayı birleştirip orada akp belediyesinden istediği projeyi istediği şekilde onaylatıp ne güzel inşaat yapar:)))))))
Benim de akp ile zerrece alakam olmadı olamaz da ama yatırım işi başka,matematik nerde kazanç var derse ben paramı oraya koyarım.Bu şirket çok ucuz kazanç olasılığı çok yüksek o yüzden alımlara devam.
Bir dükkan 7.3 milyondan satılıyor,projede 32 dükkan ve 368 ev var.Hasılatın tahminini size bırakıyoru
Eyüpteki arsaların ne kadar etmesi gerektiği konusunda fikir versin diye bu alıntıyı yaptım arkadaşlar.İlan ingilizce türkçe ve ARAPÇA verilmiş,anladınız siz onu.
Selamlar Sn. GP, ana hisselerim çok iyi gidiyor.. KLGYO ya giriş ve çıkışlarım temkinli.. aralarda GAP bırakarak kendimi sigortalıyorum.. örneğin 1.08-1.15 arası pozisyon açmadım.. şimdi 1.15-1.25 al/sat kazancı peşindeyim.. şahsen 1.13 STOP olmak üzere 1.25 i görürse çıkar izlerim takiben 1.30 geçilirse yeniden oyuna dahil olurum. YTD
Bugün 14:00 da faiz kararı açıklanacak.