evet paskalya...avrupa'da kapalı...
Printable View
son 5 yıldır haberle yükseliyor. bu haberlerin hiç biri gerçekleşmedi. ama her haber 30 bin 40 bin puan yazdı. ama ortada elle tutulur bir büyüme yok.
yani elimizde manipülatif haberler olmasa endeks mazallah yerinde sayacak.
Sorma aynı korku bende de var bir tek ben çıkıyorum dışarı acaba cocuklara bulasır mi diye en ufak bir agri oksurukte korkuyorum. Insanlar hala sorumsuz dun biri maskesiz markete girmeye kalktı oraya sırf bunun için adam dikmişler ya biraz duyarlı olsak ne olur uy kurallara işte. 1 metre çizgi var kadın dibime geliyo hemen bekle iste geride. Çin hem kurallara uydu hemde teknoloji ile virusu yendi. Bizde tam karantina olmadan bir b.k olmaz..
Forum da tatilde gibi,dün çok çarpılan oldu demek ki ,bu sabah açılış tahmini bile yazan yok,hayde gençlik uyanın !!!her yeni gün yeni ümit ,kumarhanemiz açılıyor.
114.550 şort...
Dünden 250 puan borcun vardı...
Gecende yazdım. 1000 er yataklı 2 hastanenin acilen yapılması ve bu sürenin en erken 45 günde tamamlanacak olması asıl kötü günlerin daha gelmediğini söylüyor. Arkadaşlar para kazanılır kaybedilir. ama sağlık ne para ile alınır nede satılır lütfen dikkat edelim şakaya gelmyor bu hastalık.Allah hepimizin sevdiklerinini korusun.
Bol kazançlar dilerim cümleten
En iyimser tabloda endeksin göreceği rakamlara çalıştım
Buna göre oyun planım artık
Short aç kapa şeklinde güncellenmiştir.
Jetonları idareli kullanarak tabi 😊
Kesinlikle Ytd
Al tut sıkıştır tavsiyesi içermez
Not indirimi geldi görünüm tırışka...
Jcr, Türkiye'nin Kredi notunu bbb- den bb+ ya indirdi, görünüm negatif
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamların aldığı önlem günü kurtarmak için
bir gün kdv ve kredi faiz indirimi
ertesi gün kredi erteleme
ertesi gün git kredi al
ertesi gün esnafa kredi
ertesi gün muhtaçlara yardım
ertesi gün işverene vergi sgk ötelemesi
ertesi gün 65 yaş üstü yasağı
ertesi gün 20 yaş altı yasağı
ertesi gün işçiye 1200 tl
öyle diye diye vaka 50 bine ölümde 1000 e dayandı daha 1 ay olmadan.ve gittikçe artıyor demek ki aldığın önlemler yeterli değil
günü ( kendinizi ) kurtarmak için çıkar şu sokağa çıkma yasağını bitsin. millet sokağa dökülse marketleri talan etse ohal çıkarırlar kendileri için nede olsa kendilerine bir şey olmuyor her önlemi almışlar 1 aydır ne maske ne kolonya geldi kendi aldıklarımda olmasa belkide çoktan bizde tahtalı köye gitmiştik.
çok mu zor arkadaş tek yapacağın evinde otur maaşını biz yatıracağız sadece 1 ay çok mu zor.
"Yüreğinizi değil kalbinizi dinleyin. Egonuz sizden bu dünyanın ihtişamını elde etmek için boşuna iddialarla övünmenizi ister. Kibirden uzak durun ve O'nu kalbinizin ve ruhunuzun girintilerinde arayın."
............................Hayırlı Cumalar......................
https://i.hizliresim.com/HwRU38.png
Boğayı hissettirmeden kesimhaneye
Sokacağız
Usul usul enjekte olacağız etine
Ve o an geldiğin de Bıçağı süreceğiz etine
Gerçekten çok vahşiçe hareketler oluyor
Yeni 120 bin endeks vaka zedeler yaratacaklar
Malı kitleyecek namussuzlar
Benim penceremde
Du bakalım kaçtan fişi çekecekler
virüs dış dünyada yaşayan amazon ormanlarına kadar bulaşmış
[url=https://hizliresim.com/KSQJEo][img]https://i.h
BIST-50 endeksinde yer alan hisseler arasında, günlük ve haftalık bazda yabancı takası en çok artan ve azalan ilk 10 hisse:
https://i.hizliresim.com/M8pUbi.png
Vakif trade online kullanip bilgi alabilen varmi
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST-50 endeksinde yer alan hisseler arasında, günlük ve haftalık bazda yabancı takası en çok artan ve azalan ilk 10 hisse:
https://i.hizliresim.com/7jTNuM.png
Makas yine -1000, adam makasla hem longcuları dövüyor hem şortçuları...
Tam bir O.Ç.' sin pala...
bimin olayı nedir yahu
Pgsusta aynı hareket ezberledik. Artık. Spek başka birşey yap.
içi boş haber pompalama zamanı geldi gibi
bugün akşama kadar 300 -500 puanda anca git gel yapar artık totoş pala.
Pegasus tahtasını muhtemelen patron yapıyor...
Yoksa bu hareketler akıl alır gibi değil...
Gidecem hocaya okutturacam kendimi ula kardas araba aldim benzin mazottsn 50 kuruş fazlaydı mazot benzin geçti. Hisse alıyorum düşüyor satıyorum tavan oluyor.
Hisse tarihi zirvesinde olmasına rağmen 7 milyon lot alacam diyo , helal olsun valla çok çok büyük bir şirketsin Bimaş...
Gunaydin. Hepinizin KUTSAL CUMA si kutlu mutlu olsun.
Pgsus beklentim 45 TL. Vadeli tabiki. Arti uzeri olmasin bir zahmet. Bu baglamda 44.5 den shortladim 1/2.
Baska islem yok.
Endeks yatay ama hisseler sanki endeks eksi 1 gibi su anda. Gordugum cogu eksi.
Longlayanlara 500 puan yakın makastan kar var
Shortlayacaksan 500 puan makaz var ucuza dio 😊
Alan mı karlı bilemedim şimdi
Pgsus 45.50 diger 1/2 short. Bekleme zamani.
yeteri kadar önlem almayanlar
çalışanlar
belirtiler olupta hastaneye gitmeyenler
bunlar ile vaka sayılarımız milyonlara ulaşır
önemli olan ne kadar sağlıklıyız bence çokta değil
haliyle ölüm sayımızda yüksek olacak
tek çözüm sokağa çıkma yasağı gibi görünse de aslında sadece vaka sayısının hızını yavaşlatabiliriz kesin çözüm ilaç çünkü sokağa çıkma yasağı yapmayanlar yarın vakaların önüne geçemediği zaman mecburen yapmak zorunda kalacak ama bunuda uzun süreli tutamayacaklarına göre ilaçsız bu iş olmaz. direnç ile anca bir yere kadar.
son olarak
ekonomik olarak çok büyük bir darbe yiyeceğimiz aşikar ama yanına da yüksek ölüm sayısı ile büyük bir darbe daha yiyeceğiz.
felaket tellalı değilim
hükümet düşmanı da değilim
nasıl örtülü ödenek var ise
kötümser havaya iyimser bakarak örtülüyoruz gerçekleri
yani başımıza gelmediği için ( ölüm işsizlik vs. ) ölümlere finansal piyasaların ters tepki vermesi bizi sadece gördüğümüz rüyanın istediğimiz gibi gitmesini sağlıyor. oysa o rüya kabus
saygılar