Bence çok pis alacak 😀
Perişan edecek 😀
Printable View
Bence çok pis alacak 😀
Perişan edecek 😀
1 gram lota düştük yine.
Palanın tutmasının bir anlamı olmalı.
Bence.
Flört etmek doğal bir ihtiyaç, sanmıyorum korona var diye millet arayışını ertelesin veya arkadaşına biz biraz uzak duralım desin.
Kadınların aradğı güven, erkeklerin aradığı da pohpohlanmakmış, dün TV'de psikolog söyledi.
Sorun değil, sen merak etme, ben bir şekilde çözerim, kolayca halledilir vs demek bile etki ediyor olabilir. Öldürüm, parçalarım, gebertirim gibi sözleri çok kullananlara kadınların neden ilgi gösterdiğini de bu görüş açıklıyor.
Yüksek ateşe verecekler bizi 😊😀
ONS u uçuracaklar..
1720 ye kadar tepebilir..
Kendisi de Corona geçiren İngiliz aktör bu salgın bitikten sonra bu günleri unutmamak icin her yıl 10 gün karantinaya girelim diyor.Sarkidaki gibi ama senede 10 gün.
ingiltere bizden gelecek sağlık yardımlarını bekliyormuş 24 saat içinde gelmez ise çok zor duruma düşeriz diyorlar. gündem olmuş bu konu.
alın fırsat işte yardım karşılığı milyon billion sterlin isteyin uygun faiz karşılığı.
Yok aga adam vermiyor
Mal topluyor 😀😀😀
Yüksek ateşe verecekkkkl
verıy mı...
Evet nasıl bilirdiniz?
HElp me
Buradan löng / şuradan löng
Çok pis alacakkk bence
Yüksek ateşe vereceklerrr
Onu sormadım vaz geçtim zaten. Kredi skoru yüksek olanlara düşük faizli kredi veriliyordu, ama çok da düşük değildi, şimdi kamu tekrar düşürmüş oldu. Aralık ayında özel 0,99 dan verirken kamular 1,15 di diye hatırlıyorum.
Kamu bankaları vergi ödemelerini üzerlerlerine alınca vadesiz kaynak bulmuş olabilirler. Özel ise büyük kredi veremiyor, parası olan kredi almıyor ellerinde bir miktar para var, BDDK da yeni karar aldı gibi.
Way be petrol -33
2008 benzerliği böyle..
https://i.hizliresim.com/0TJRxG.jpg
mallar ucuzluyor....
Dowa 23200 diyelim tepeden 21.40 düşmüş olsun bist 100 124500 zirveden 21.40 düşürelim 97.850 tamamen korelasyon devam sabahtan beri niye düşmüyor deniyor hepsi ayarlı dow 23200 kırılırsa 21700 e sert iner bizde 90500 e geliriz.
ISCTR 2019 aralık konsolide raporuna baktım. Orada SISE bağlı mali olmayan ortaklı denmiş, onun alt iştirakleri katmamışlar.
Ama nasıl hesap edildiğini tam anlayamadım.
https://i.hizliresim.com/1VF9PP.jpg
Petrole nolmuş yav öyle. Biraz su verip petrol alalım vaktidir:)))
spot 117 ustune atamadıkca 116200 ıster....
Çoğu endeks tahtalarında Tacirler yatırım mevcut
Alcekkk bencede
Bu düzeltme hareketi
Paniğe gerek yok 😀😀😀
Buradan löng / şuradan löng
virüs ile alakalı bilim kurulu üyelerinin açıklamalarını yazıyorum. küpe mahiyetinde
bilim kurulu üyesi: virüs 14 ile 27 gün vücutta kalabilir.
bilim kurulu üyesi: 25-45 yaş arası çok hasta var.
bilim kurulu üyesi: 2. defa hastalanma olasılığı çok düşük
bilim kurulu üyesi: ilk 15 dakika çok önemli ( temizlik ortam vs. )
bilim kurulu üyesi: haziran başı normale dönebiliriz.
ahanda dowa entegre oldu demekki yukarı sürecek