Güzel bir film sahnesi.
https://youtu.be/C126xBJeQXA?t=117
Şark Bülbülü - Bul Karayı Al Parayı!
Printable View
Güzel bir film sahnesi.
https://youtu.be/C126xBJeQXA?t=117
Şark Bülbülü - Bul Karayı Al Parayı!
Amaç çok belli tali senetler ile bişr-i 120 125 arası yapmak sonra banka ve diğer bazı bist 30 hisseleri ile eski 125bin seviyelerinde olan fiyatlarıyla biste bir 25 30k daha eklemek ben benim şahsi ön görüm bistin dünya karşına dek yıl sonuna kadar 140 145bin bandına oturrmak olduğunu düşünüyorum
Bankaların çalışmadığı günde %3 vadeli çok çok iyi...
8.13 GARAN... geldiği yer 12.60 civarı...
endeksin şimdilik 133-134 arası gideri var gibi geliyor...
selamun aleyküm hayırlı günler
endeks'in şimdilik yukarı gitme hevesi viop30 spot piyasa kapanışına göre %2 ye yakın yukarıda.
Bu gün Spot piyasanın %4 de yakın yeri var! denilebilir mi ?
bugün zor bir gün geçecek gibi. 113 leri göreceğiz gibime geliyor. sonrasında tutunur mu tutunamaz mı önümüzdeki hafta belli olur.
özellikle önümüzdeki hafta, trendi daha belirgin hale getirebilir. temkinli olmak lazım. herkese bol kazançlar.
8.50 - 9.10 arasi her sabah istisnasiz balona alim geliyor
Bankaların tekniği temmuzda kesişiyor. Sanki endeksten sıfır atılma olayına odaklanmış gibi bi görüntü var. O kadar teknikle alakalıyım ama ben bile kafayı bankalara takarak endeksin 30 bin puan yükselişinde sinek avladım. Emektar petkim bile 4 lirayı geçti. Sadece seyrettim :notr:
Sabancı ve Skoda, Temsa için başvurdu
Bu yılın şubat ayında iyi niyet mektubunu imzalayan Sabancı ve Skoda, Temsa'yı almak için resmi kurumlara başvurdu.
En önemlisi şans ve nasip Dostum. Şansın nasibin yoksa eğer robot değilsen yağmurlu havada bile eline bir damla su değmeye biliyor.
Nasıl ki endeks coştuğu halde millet shortta inat ettiyse bizde bankaları götürmediklerini gördüğümüz halde inatla bankaların başını bekledik havamızı aldık. Bu saatten sonrada at değiştiremiyoruz.
bu temsa ve zaten faal olan otokar salgın sonrası "yeni normal" konsepti çerçevesinde yeni toplu taşıma araçları tasarlamalılar.. daha az yakıt tüketen daha ferah ve kapıya ulaşımın daha optimum olduğu bir tasarım..daha az yakıt tüketimi büyük filolarda zaten önemli ama esas kök gerekçe "yeni normal" kapsamında aynı nufus için daha çok otobüse ihtiyaç duyulması..
Günümüzde iki çizgi , 2 indikatör koyan teknikçi oluyor.
Mesala sonra o çizgiler tutmadınmı , diğeri teknik hikaye diyor:)
Teknik kullana bilen ve okuya bilen için iyi bir oyun aracıdır.
Tabi bazıları kabullenemiyor , çünkü okuma ve kullanma özellikleri yok.
Bu yüzden ömrü bu forumlarda bok atmakla geçiyor.
Ya short pozisyon kapatma var yada harbi harbi alış var viopta
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TCELL vadelisi %4,7 primli...
edit: %7 oldu...
Son Dakika : "Çin ABD den tarım alımlarını arttırmayı planlıyor
Evet gençler.... dün ki arkadaşları şöyle kenara alayım... olmasaydı ben özür dileyecektim..
TCELL konusunda..
Thy de Yeni oluşturulan iki müdür koltuğundan birine AKP İstanbul İl Başkanı'nın kardeşi, diğerine BDDK Başkanı'nın oğlu atandı.
yarın bir gün tcell dede aynısı olacak mezarlıklar müdürlüğünden tcell ceo luguna. sonra sen o kurumdan iş bekle.
131200 den 3.parti short. ortalamam 130650 oldu. bundan sonrası formasyonun çalışması. abcd nin dsini 131200 ile gördük. parçalı kar al yapacağım, dünkü grafikte çizdiğim gibi. 129600 128500 127000 olmak üzere. iyi tradeler.
Günaydin arkadaşlar
Thebigshort un herkese çok selamı var , çok kişi ütülecek bugün yine diyo :) :)
Akçay THY nın eski müdürleri chp li imiş değiştirmişler .
fx firmaları milleti nasıl tokatlayacaklarını şaşırmış.
babalar günü hediyesi ne demek ya?
milletin keriz olduğunun ispatıdır.
TCELL yine tavana gidiyor,az kaldı.
Tcell vadelisinde kafaya vurdum kaçtım. Bu defa aldım alacağımı. Sabaha alarm kurduk o kadar:)
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/NajKNg.jpg
Long kapamadir.
Saygılar
Jeton layalım tarihi fırsatlar bunlar [emoji16]
BORSA Zor bir arenadır ÇOĞUNLUKLA belirli zamanlarda alışkanlık hale getirip mantığınızı devre dışı bırakalım günümüzde bir çok Kaldıraçlı işlemler yoğunlukta olduğundan Sen çok mantıklı düşünür uygularsın, ama onlar farklı yaparak seni kündeye getiri verirler sonrasında ne derler bilir misiniz borsalar geleceği fiyatlar sonrasında Borsa sabırsızlardan sabırlılara para aktardığı yerdir demiş ünlü bir yatırımcı ezberle değil bilgiyle hareket eden bir yatırımcı profili VIOP'ta olmalıdır Viop insanları profosyonelleştirir ama bilinçli, bilen ve anlayan olmalı ..
UZMANLAR ; Doğası gereği borsa endeksleri sıkça sert değişimlere sahne olur
Eş zamanlı olarak yan cepheler diyebileceğimiz tahvil emtia ve para (EUR/USD,USD/JPY vb) piyasaları sakin seyrettiği & agresif değişimlere sahne olmadığı sürece turuncu veya kırmızı alarma gerek olmadığı görüşündeler ...
vadeli çok aşağıda kaldı yav...aynı şekilde bist30... 31.12.2019 da bist100 yine bu seviyelerdeyken vadeli 139.000 civarındaymış...bist30 da kabaca o seviyelerdeymiş...
faiz falan demeyin terlikle döverim...bist30 spotta faiz maiz işi yok...
yani yükselişte bist30 kağıtları yürümemiş...