ihlas grubunun almayı taahüt ettiği rüçhanları süreç sonunda bistte satacağım demesinden sonra bunlara sahtekar demek hakaret değildir.
Printable View
ihlas grubunun almayı taahüt ettiği rüçhanları süreç sonunda bistte satacağım demesinden sonra bunlara sahtekar demek hakaret değildir.
Cumleten hayırlı sabahlar kazancli bir hafta olmasını dilerim.
günayddıınnn ....
kızmak yok
günaydın çok anlamsız bir kelime
şöyle
önünüzde kapta süt duruyor
süt beyaz
diyorsunuz
bir selamlaşma merhabalaşma yerine üretilmiş anlamsızca
hayırlı sabahlar hayırlı kazançlar:)
Bugun bedelsiz beklentisi olan tüm hisseler uçuşa gecmis.Karton hepsini pesine takmış anlasilan.
Bugun musait oldugumda gedza yatirimci ilişkilerini arayarak şu insaat ile alakalı detayli bilgi talebinde bulunacagim.
Tesekkurler abi.
itibarımızı zedeledin toprağım, benim ne işim olur bedelliye gidecek firmalarla...
pekeri 85 üstüne atarlrsa götürecekler diyecemde
bunca mal satışı bildirimine rağmen spek daha yüksekten neden alsın?
varmı bir cevabı olan.
pekerde
ülkenin 1 numaralı kumarbazı a 1 tahtada.
Saygıdeger dobra,
POLHO`nun son 3 yıldaki gayrimenkul degerlemelerini cıkardım pendikteki arsalar ( 9832/1 vs toplam 20 parsel) yerinde sayıyor görünüyor.
Sizin degerlemeniz nedir bu parsel için yani şlana koysa kactan gider ? tabiki kat karsılıgı verse daha yüksek getirisi olabilir ancak ruhsat asamasında mı sorun var geçmiş anlaşmasında ?
Ek 26143
peker de a 1 kafayı kırdı.
sahol uzuuuuuun bir yolun başında.
sabırlı olana.
hatunun hesabındaki polhoları verip sahol alacaktım olmadı
çalıştığı kurumun alım satım listesinde yok.
peker bugün 3.defa 83'ü kırma çabasında
oyun başlayacak gibi
patronun satış başvurusu kafamı karıştırıyor ama
YA HERRO YA MERRO diyorum.
polhoda düzeltme işi tamamlandı hacim geçtiğimiz günlere göre minimum seviyeye indi.
Bu arada alıp sattığımda umduğum fiyatlamayı yapmayan albaraka kalmıştı
kimbilir belki bu sefer yapabilir
iktidarın katılım bankacılığını desteklediğini biliyoruz
yalnız geçenlerde bankalara bir ceza verilmişti bankalar kendilerine verilen ceza miktarlaını açıkladılar
albaraka açıklamadı
o günden sonra takibimden çıkarmıştım.
bence polhodan en az 2 hafta bişey beklemeyin, gedzanın 3 haftadır yaptığını yapıyor. bolingerleri daraltıp 20 günlük ortalamayı yukarı çekiyor. 4 - 4,50 arasında oynaşır durur.
tarafsız gözle pekgy polhodan daha hazır gibi. her an zıplama gerçekleştirebilir. 85 kırılma noktası. polhoyu zaten sevememiştim, sevemeyeceğimde.
büyük balina hep gyo'cu
hiç belli olmaz pekgyo yada dalabilir
patron falan takmaz.
çok gözü kara biri.
şöyle diyeyimde siz bir çıkarım yapın
galibe bile dalabiliyor.
Zenginin parası züğürdün çenesini yoruyor işte:)
Gedza ne yapiyor bu arada sn.kulucka abi tekniği ne diyor sizce
gedza bugün 20 günlük AO 17.70 e vurduiher an ateşleme gerçekleşebilir. polhonun ay sonuna kadar vakti var. beni ilgilendirmiyor fakat çok yazdığınız için fikrimi paylaştım.
pkart merak edenlere fikrim, önce 12,65 i geçmesi gerekiyor. 13.20 hacimli geçilirse 14.30 a kadar şerit boş