3.57altına sarkmadıkca ben sıkıntı görmüyorum ytd
Printable View
haftalık hisse paylaşımımı yarın akşam yapıcam nasipse iyi geceler herkese
Rheag demiştim hocam??
TAKİP LİSTEM
GEDİK
EUYO
EUHOL
ATEKS
MRGYO
EMKEL
ALGYO
Yatırım öneri ve tavsiyesi değildir. Benim listemdir.
iyi akşamlar cümleten
ostim...ozgyo....
hdfgs...rheag.... vertu
afyon...katmr....glyho
son olarakta olmip ekranımda bu hafta bol kazançlar YTD
Iyi bir hafta olacağını düşünüyorum umarım yanılmam bitcoin cöktü piyasaya paralar girecek
Çelik hocam öncelikle liste için teşekkürler, benimde takibimde olan Hdfgs ve Olmip yazmışsınız sadece bu haftalık için mi, yada bir hedef fiyatınız varmı, ben temel ve teknik bilmem bu iki hisseyi alıp 6 ay unutmak istiyorum siz ne dersiniz, görüşleriniz benim için önemli, sizi uzun zamandır takip ediyorum ve ne kadar başarılı olduğunuzu biliyorum, başka bir öneriniz olursa onuda değerlendiririm, şimdiden teşekkür ederim hocam hayırlı geceler..
Baktığımda cok hisse var harekete hazır vaziyette ama kafa karışıklığına neden olacağından sadece 9 hisse paylaştım
Hocam Ostimi en basa yazmissiniz [emoji846] top 9 da 1 numara olur umarim bu hafta SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi geceler hoşcakalın
Hayırlı geceler, bol kazançlı bir hafta olsun inşallah hocam...
Mebes bu hafta dikkat çekeceğin hisse/hisseler var mı
Herkese hayırlı haftalar bol kazançlar 🙏
Birde pagyo
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her an haber gelebilr diye Gedik
Bilançolarını begenecegimiz Alka
Salak bir speke sahip muazzam al sat imkanı verdigi için Yunsa......takip ediyorum
Iyi bir hafta yaşanması dilegi ile
GEDİK uçuşa geçiyor
Her zaman piyasa yapıcılığı yönünde hisse aldığını bildiren gedik yatırımın bugün satıcı konumunda olması ilginç, gedik i takipe devam
Asla yatırım tavsiyesi değildir
HOCAM SELAMLAR. MTRYO ekranınızda mı acaba?HAREKETLİ ORTALAMA 9 GÜNLÜK 21 GÜNLÜĞÜ YUKARI KESTİ RSI 50 / MACD da yukarı kesmiş .bu hafta teknik olarak çok musait.İnşAllah tahta yapıcıda bu tekniğin hakkını verir.
Gedik yatırımın kendi tahtasında yaptığı işler tam bir cambazlık sonu nereye varacak görecez,şu anki görüntü ben müsade edersem gider biçiminde.
ATEKS bugünkü kapanış önemli olacak 14.72 üzerinde kaparsa çok iyi olur
Kumbara hislerimiz geç de olsa bir harekete başladı
Odas için yorumunuz nedir acaba
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzaktan takip ederdim sizi. İlk defa bir hisse analizini değerlendirdim. Ostim ile yolumuz açık olur inşallah.
cümleten iyi akşamlar arkadaşlar