Her düşüşe 1000 tane açıklama bulan short24, bu yükselişe de bir kaç mantıklı açıklama bulabilmeli bence...
Printable View
Bu hafta için konuşuyorum, yani veri haftaya gelecek.
Tahvil 15 lerden 12.60 geriledi.
Geçen hafta kıpkırmızı short tuk perşembe den sonra da flat bekledik baktık terste kalıyoruz. Ne olduysa bu hafta oldu, Allah korumuş.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saat 3ten sonra ıkı tarafada acık keskın hareket olabılır dıkkat etmek lazım.....
BİR AY önce dolar 7.86 iken yazmıştım.
hesaplama farklı olabilir,itirazınız olabilir ama şu bir gerçek:REEL KUR ENDEKSİ 1994 ÜN DİBİNDE.
O ZAMAN DOLAR 14 TEN 46 OLMUŞTU ve geri gelmişti.
evet kararlı politikalar olursa doların 4 ayda 6.80 olması çok kolay..
mesajlarda var: hisse-dolar için agustos ayından beri aynı kanaatlerim var.
O değil de dolar bazlı ucuz deyince zor zag ne celalleniyordu değil mi:) ulan herkesi doldurdu heybeye kendi kaçtı çakallll
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abi sokağa çıkma yasağı var 65 yaş üstü balya balya döviz büfelerinde izdiham bu yüzden az oluyor alo döviz bozma hattı açılmalı ilk günden beri diyoruz
puahahaha
tanju abi çok güler yüzlü bi insan tekrar fotoları görmek istiyoruz alo döviz bozma hattı için rekalm yüzü olabilir.
https://www.turkiyekenthaber.com/ima...rdi_h18806.jpg
Aralik dolar makas 2 kurus :)
endekse full şort basacaktım.
dolar hiç yukarı gitmedi.
gitseydi basacaktım..
yalannn
yalannn söylüyorsunnn. :he:
idare et haci, dolar lönkler yapıştı tayt gıvamına geldi. asdas. :he:
dolar 6.80 dıyen hayal gorur...750 altı yok nasıl bır ongoru arkadas.......
ariston alo döviz bozma hattı fikrini işle seni takip ediyor kurumsal :D adamın evinde istiflemiş küflenmiş balya balya döviz alman markı var bozamıyor yardımcı olmak lazım :D
endeks zirvede..sat gelirse sert olur...erken long kapatmış birisi olarak ,bir kere prensiplerimi çiğneyerek,EĞER SİSTEM SHORT DERSE, KISALACAĞIM.
Dolar long un dolar shorta gore cok daha tehlikeli batiran bir poz olduğunu yazdigimda
Hehehehe diyenler vardi
Anlamistir simdi
Dolar long batirir
Mb 4 gunde 18 kurus makastan iteledi dolar longlara :)
Resmen milletin anasını ağlattılar
Vur beline beline.. Babayiğitler bassın dibine..
Tam kızartmalık endeks oldu Bistik de görücez bakalım bademcükler..
BUNA TABİ OLARAK LONG-FLAT GİDİYORDUM..AMA SON ALDA ÇOK BEKLEYEMEDİK.SAT VERİRSE BİR SHORT DENERİM..
https://i.hizliresim.com/2Kpf8k.png
Şort için çok çok erken...
Boşuna sert düşüş hayalleri kurmayın...
Anahtarı teslim etmeyin sonra...
Bu hareketi yaptıracak para kaç paradır? Turkiyede böyle bir para kaldı mı, merkezin rezervi bile eksi diyoruz nasıl oldu böyle bir şey? Bilmediğimiz şeyler olma ihtimali %100...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim son politikanın adi neydi ortodox mu protestan mi her neyse bu iyiymiş lan
Her şeyi bilene ne deniyor du? Herbokolog mu?
benım fıkrım saat 3ten sonra satmazsa daha da satmaz....ama hareketler satacak gıbı bana gore cok krıtık bence su ıkı saaat
kazayla 130 üzeri baş ve obo olursa alıntı yapmayın puahahahah
vadeli 2.000 puan düştü ama grafiğe bakınca sinek vızıltısı gibi duruyor :he:
herkesin eli SAT TUŞUNDA bekliyor.değil mi?
.................................
145 beklentımız var ......sure doldu....bakalım baslayacak mı...
1472 filet Allah bereket versin
çeyrek lönk endekis
ver ver ucuzlat yav herşey ateş pahası oldu.
1469 short hadi hayırlısı
kuyumcular altını almak istemiyormuş.vatandaş bozduramayınca tartışma yaşanıyor.
THY nin
Son bilanço ile
Yaklaşık net te, 80 milyar Tl ye denk gelen
Döviz açık pozisyonu vardı.
Döviz çıktıkça borcu artıyordu
Son bilançolar sanırım şu an ki fiyat olan
7,70 tl kur üzerinden hesaplanmıştı.
THY için gelecek adına olumlu)))
Hiç bişey yapmasa bile, kur arttıkça
Tl üstünden borcu artıyor, kambiyo zararı yazıyordu
Kur düşerse de, Tl üstünden borcu szalıyor
Kambiyo kar ı yazıyor..
Esas faaliyet olarak, uçuşların eski yoğunluğuna ulaşması da Aşı ya bağlı.
BionTech aşı alımını Avrupa imzaladı
Rus ların kendi aşıları var
Sırada, Moderna nın aşısı bekleniyor..
Son dakika haberi: Dikkat çeken corona virüs açıklaması! Bu ay içerisinde belli olacak...
Tüm dünyada 1 milyon 250 bin kişinin ölümüne neden olan corona virüse karşı aşı çalışmalarından son dakika haberi geldi. ABD merkezli ilaç şirketi Moderna, corona virüs aşısının etkili olup olmadığının bu ay içerisinde belli olanacağını bildirdi.
11.11.2020
https://m.sabah.com.tr/dunya/2020/11...lli-olacak/amp
Bu aşı da onaylanırsa
Döviz ve Altının belini iyice bükerler mi?
şuan oto galerine yoğun akın var herkes arabasını satmaya çalışıyor galericiler almıyor hahahahahah