Senkron 40 lirayı geçmiş, Çelik Hoca 3' lerdeyken paylaşmıştı. Helal olsun.. Sanel de öyle mi olacak? 6' lara geldi.
Printable View
Senkron 40 lirayı geçmiş, Çelik Hoca 3' lerdeyken paylaşmıştı. Helal olsun.. Sanel de öyle mi olacak? 6' lara geldi.
Esma hanım, Hatek teknik göstergeleri sizce nasıl görünüyor? Teşekkürler.
Trcas Düşünceniz açıklamalar için teşekkür ederim .
hocam yakın zamandaki endeks in yükselişinde bazı hisseler aşırı yükseldi fakan Trcas gibi temeli sağlam senetler bir sene zaman zarfında % 100 yapmasına karşılık daha fazla pirimi diğerlerine göre hak ediyor buralardan girilmesi risk faktörünüde hesaplarsak diğer senetlerden daha mı avantajlı ?
https://i.hizliresim.com/O2YQy4.png
Haftalık log grafikte kanal alt bandı 5.07 kanal üst bandı 7.04 Ve Tillson 5.44 önemli bugün buraya iki kez değip gecemedi.Kısaca Hocamızın belirtiği 5.40 üzeri kalıcılık sağlarsa yükseliş için onay alır.Ben 5.44 üzeri kalıcı olursa tekrardan yanaşırım ..Kesinlikle YTD.
Sanko 1453 :))
#logo f/k = 35 #ardyz f/k = 22 #yazilim sektörü önemini koruyor ve gelecektede koruyacak
#ardyz açık ara % 40 ucuz kaldı.
#ardyz
2021 tahmini net kar 90 mio tl, 30 f/k değerleme ,
sektörde büyüme ve karlılık açısından prim potansiyel
fark edilmiyor.
#ardyz değerleme 110 tl ( Mehmet Yazırdan alıntıdır) YTD.
ALİ KOÇ:
2 milyar avroluk Türk otomotiv sektörünün bugüne kadarki en büyük yatırımını gerçekleştireceğiz
Bu ülkeye uzun vadeli yatırım yapan herkes kazanmıştır.
FROTO Tavan....
Rahman'ın has kulları ki, onlar yeryüzünde tevazu ve vakar içinde yürürler ve ne zaman kötü niyetli, dar kafalı kimseler kendilerine laf atacak olsa, (sadece) selam derler.
(Furkan Suresi 63)
Esma hocam, emeklerinizi takdir ediyorum ve sizin görüşlerinize önem verip portföyümü çeşitlendiriyorum. Size zahmet İntema hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler...
OZKGY 5.46 dan maliyet düşürdüm . Fibo 0.618 seviyesi olan 5.35 dek toplamaya niyetliyim.Hayırlısıyla uygun yerlerden yatırım yapmak önemli.Kesinlikle kendime notlar olup YTD.
TRCAS söylediğim Tıllson 5.44 te kapadı olumlu.
CEMTS 17.10 en zirvede kapadı buda olumlu YTD.
Son dönem mantık;
Hissenin lot miktarı az ise al
Hissenin lot miktarı fazlaysa değersiz boş ver.
Ciddi diyorum artık sadece lot miktarına göre alım-satım yapılıyor
'Gerçek anlamda ne lotu az olan değerlidir ne de lotu fazla olan değersizdir.'
Lot miktarı şirket değerini açıklamaz(ADEM yaman)
Borsada işlem gören Tipe Dönüşüm duyurusunda MNDRS 65 milyon mal satacak .
#mndrs te fiyatı yukarı çekerek yeni kanalda mal değiş tokuşunu öyle yaparlar diye tahmin ediyorum.Bugün tavan olmasından bunu anladım.
#BIST100 Endeksi 1.570,42 puanla en yüksek kapanışını yapmıştır. İnşaAllah dahada iyi olur.Cümleten hayırlı akşamlar.
Esma hanım müsait olunca ENJSA ve UŞAK ile ilgili durum değerlendirmesi rica etsem
Iyi aksamlar herkese. Bist50 duzenlemesi hakkinda aciklamasi olan var mi? Cunku ben bist50 yr giren cikan sirketlere baktigimda neye gore karar verilmis anlayabilmis degilim.
saneldeyiz hocam hedefe doğru koşar adımlarla devam SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar cümleten
Gsray nasıl duruyor celik hocam
Hayirli aksamlar
Karel.. sorsam mümkünse
Iyi akşamlar hocam sayenizde sabırlı olmasını öğrendim. SANEL, Menderes, sanko,polho devam ... Ama benim size sorum ALMAD hakkında ne düşünüyorsunuz.
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hoşbulduk arkadaşlar nasıl geçti gününüz umarım kazançlı geçmiştir
Hocam tavsiyelerinizi uygulayınca güzel geçiyor..
Polho hızlı gidiyor hocam ama sanki hedefine az kaldı diye düşünüyorum.
[QUOTE=celik comak;5234304]hoşbulduk arkadaşlar nasıl geçti gününüz umarım kazançlı geçmiştir[/QUO
ostim ve usak harıc ıyıydı hocam sanko tavan tavan gıdıyor zaten cemts de guzeldı ozellıkle ostım tavana mı gıdıyor derken eksı kapattı umutlar baska zamana kaldı
Düzeltiyorum hocam yanlış yazdım sanko yazacaktimSM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar Çelik hocam nasılsınız
Hocam selamün aleyküm iyi akşamlar MNDRS kapa düşen satılacak olan paylar sizce nasıl etkiler hisseyi, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar yorgunluktan uyuyakalmışim kusura bakmayın Esma sorularınızı cevaplıyor sağolsun
günaydın hocam günaydın esma hanım ve tün forum üyeleri hayırlı sabahlar bol kazanclar dilerim ....
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.