an itibariyle
dünkü ilk kararım doğruymuş gibi
aslında doğru olan o
ucuz olanı
arçelik
Printable View
bist-30 da kozal ve aselsanı tek geçerim. gerisi benim için sürpriz attır.
aselsan ülkenin gözbebeği
yüksek verilerle fiyatlanıyor
adam gibi temettü yatırımcılığına
uyan bi hisse değil
yeterli sermayesi olan arçelik alır
temettüyü yer keyfine bakar.
son 5 seneye kadar
aselsan hiç bi zaman arçelikten daha yüksek piyasa değerinde olmadı.
aslında olmamalı
olamamalı zaten.
borsa da
bilanço fiyatlanmalı
milli duygular değil.
ona zaten paha biçilmez
biçilebilemez.
1 yıldır tanışıyoruz,seni ikna etmeye çalışmıyorum. sadece fikrimi söyledim. seni ikna etmek zaten ne mümkün. sen yolunda devam edeceksin ben yolumda.
Bir sene m?
sen yaş almamış
ihtiyar olmuşsun.
Be adi mery
dün onca malı neden aldında beni baştan çıkardın.
şişenin sıkıcılığından sıkılınca olan oldu
gönül rahaytlığıyla önerdiğim traktöre geçtim
https://www.youtube.com/watch?v=OsLwLOft_5c
Türkü faslı.
Neden türk traktör
geçen seneki 2 çeyrek kümülatif cirosunu
%25 geçmiş tek çeyrekte
Kar
geçen seneki 2 çeyrek(kümülatif) karınıın 2 mislinden fazla.
gelen satış rakamları da gayet güzel.
teknik olarakta düşüşünü tamamlamıştır diye düşünüyorum.
aslında
ucuz olan hisse arçelik
bi daha diyeyim.
Yalan demiş, ne kaaa büyük olursa inanan o kaaa çok olur, petrol dgaz eskiyince vites artırdılar altın gümüş bulmuşlar.
Dır bakalım altın gümüşten sonrası ne çıkacak
ülke batık abicim
ne işiniz var borsada.
........................................:)
yeminlimisin ....n
iki çift laf etmeye?:)
yine yorumları uçan mürekkeple yazmışız,uçup gitmişler :)
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...908812/photo/1
Traktör'ün
sene sonuna
sermayesinin
en az 25 katı karı olur
jantsa
Piyasa Değeri(TL)7.959.699.000 Özsermaye(TL)*355.055.890 Sermaye(TL)88.245.000 Net Kar(TL)46.668.358
geçen seneki cirosu 689 milyon
bu seneki ilk çeyrek 221.5 milyon
6 aylıkta geçen seneki aynı dönemin %30 üzerine çıkabilir
traktör
Piyasa Değeri(TL)9.830.569.800 Özsermaye(TL)*947.336.530 Sermaye(TL)53.369.000 Net Kar(TL)348.257.910
geçen seneki ilk çeyrek değil 2 çeyrek toplamnın üzerine tek çeyrekde çıkmış 2.683 milyon.
jantsanın bu sene yapabileceği cirosunun çok çok üzerinde kar getirebilir.
tüküreyim bu piyasanın adaletine.
zamanlamada
sadece
1
evet
1 gün ya erken davranıyor
ya geç kalıyorum
ve inanın servet kaçıyor.
hastayım senin traktörle otokara ucuz deyipte aselsanla gedzaya pahalı demelerine. iyiki askerliğini yapmışın. yoksa bu kafayla gidersen askere biraz zor alırsın teskere :)
ikiside kelepir
senimi kıracam.
Arsan 2025 e kadar sermayeyi 400 milyona çıkarıyormuş.
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeleri 24.05.2021 tarihli toplantısında' 1-Sermaye Piyasası Kurulu’nun
II-18.1sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği çerçevesinde 150.000.000.-TL (Yüzellimilyon TL) olan Kayıtlı Sermaye
Tavanının250.000.000.-TL (İkiyüzellimilyon TL) artırılarak 400.000.000.-TL’sına (Dörtyüzmilyon TL) yükseltilmesine,2.
Şirketimizinmevcut kayıtlı sermaye tavanın geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2021-2025 yıllarını kapsayacak şekilde
güncellenmesine,3- Şirket Esas Sözleşmemizin 6. maddesinin ekteki şekliyle tadiline, 4- Sermaye Piyasası Kurulu ve
T.C.Ticaret Bakanlığı’ndan gerekli yasal izinler alındıktan sonra Esas Sözleşme değişikliğinin Genel Kurul’un onayına
sunulmasına, Toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.Alınan karar doğrultusunda gerekli izinlerin
alınmasıiçin Sermaye Piyasası Kuruluna 24.05.2021 tarihinde başvuruda bulunulmuştur.Şirketimizin mevcut kayıtlı
sermayetavanının artırılması ve süre uzatımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz, Sermaye Piyasası
Kurulu'nun10.06.2021 tarihinde tarafımıza tebliğ edilen 04.06.2021 tarih ve E-29833736-110.04.04-6870 sayılı yazısı
ileekteki şekilde onaylanmıştır.Esas sözleşme değişikliğine ilişkin olarak T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinin
alınmasınıtakiben söz konusu esas sözleşme tadil metni yapılacak ilk olağan Genel Kurul'un onayına sunulacaktır.
ucuz lafı hiç etmedim
kırk kere pahalı dedim
emsallerine bakıp kızışımı doğru yorumlayacaksın abicim.
bistte benim görebildiğim
makul fiyatta olan
arçelik
ve
şişedir.
aselsanla senin ne işin olur. max 2 hafta hissede duruyorsun,aselsan yıllara yatırım,torun hayat sigortası. şişeyide sayfalarca yazdın, öve öve bitiremedin hatta dün yada salı günü haziran boyu şişedeyim dedin. 2 günde 3 hisse değiştin. millet okuyo buraları, inanacaklar falan yazık olacak :)
Geçen hafta
pc'nin ekran kartı gitmiş
yenisini alacağım
kızımdan destek alacam
dün bugün bilgisayar parası buharlaştı
borsa böyle bi şey
sende
senin haytaya 200 lük uzatınca
para verdim diye geçinir
benim bistteki param kadar paran buharlaşır gık demezsin.
ha aklıma gelmişken 8k civarı bir pc alacağım
seçimi sen yap
senden iyisini bulamam.
sen oyun yüklemezsin program indirmezsin,yapacağın iş internete bağlanmak ve borsa izlemek. markalı herhangi bir pc olabilir. çok özellikli bişeye ihtiyacın yok yani. benimde şu anda kullandığım lap top öyle aman aman bişey değil, excell-word-power point olsun,internete bağlansın yetiyo.
lap top değil desk top yani masaüstü alacağım diyosan benim oğlana sorayım. bilgisayar mühendisi.