Dostum temerrüde düşen birinin mallarıdır.
Printable View
Zamanın da Yalçın Hoca nın meşhur TİT i vardı..
Turizm inşaat tekstil..
Yalnızce köle ve fa..ş.. üretir diyordu..
Şimdi tekstil gitti biraz otomotiv geldi yerine..
Dini de fabrikalarda düzen otorite sağlamak için kullandılar yıllarca..
Sömürü düzenini devam ettirmek için..
Düşük faiz yüksek kur yukarıda saydığım sektörlere ve onların patronlarına yarar..
Yoksa dinle falan alakası yok bunların faiz hassasiyetinin..
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
5d
Bakan Çavuşoğlu: Mayıs sonuna kadar turistin göreceği herkesi aşılarız
Çavuşoğlu: Şu anda ülkemizde vatandaşlarımızın yüzde 26'sından fazlası aşılandı https://sptnkne.ws/Gh95
İnandık mı:)
Türk vatandaşları ikinci sınıf oldu.. mülteciler ve turistler ülkenin baştacı..kanunlar onlar için ayrı uygulanıyor adeta.. istedikleri gibi geziyorlar, sınırlar zaten kevgire dönmüş durumda..
iktidarın eylemleri ve söylemleri zaten açık ve net olan bu konuyu destekliyor.
https://i.imgyukle.com/2021/05/06/OBPA3Y.png
normal bir ülkede bunu söyleyen birisi istifa etmek zorunda kalır..
Türk vatandaşları önemli değil, turistler önemli..
"turistin göreceği herkesi aşılarız"..ifadeye bak.. skandal..
lann bizimde dolarımız , oyromuz var cebimizde. hatta o turistten çok para harcıyorum. ama onlar serbest ben evde. olay paramı 2. sınıf vatandaşlık mı ben çözemedim ?
Her durumda haklısınız,çok bariz görünenler dışında yapılan her türlü yanlışı da da savunuyorsunuz maalesef,saygısızlık sınırlarını kendi değerlerinize göre çiziyor,fikir yürütenleri bile değerlerinize saldırmakla itham ediyorsunuz,boş verin onu,şunu,bunu...amasız,fakat sız bir sayın üyenin saydığı gibi,bırakın son 18 yılı,ülkenin gelecek 20-30 yılını dahi kaybetmesine neden olan bu yönetim biçiminin değişmesi gerektiğini söyleyebiliyor musunuz? hayır......
Hiç vada vidi yapmayın..
Ceketini çıkarsa 41 oy var...HALA!!
Ben yerlerinde olsam dalganın hakaretin kafa bulmanın dozunu artırırım..
Mesela virüs ün yayılmasını önlemek için para çekimlerine kısıt getirsinler..
Nasıl fikir..
Ne kambiyosu yaa..
Walla virüsle mücadele ediyoruz biz..
emekdarıum verıler ılk bes gun için kısıtlı kaldı.....fırtına öncesi sessızlık......hazıran ayında bıden ile ilgılı beklentı felan deyıp boga sov yapabılırler.... yapabılırler ....suan yukarda eldekı verılere gore vob 161....asagıda 137 var........150.800 ustu kapanıs sortta ısrar edılmemelı
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
11sn
TCMB, haftalık repo faizini %19,00 olarak bıraktı (Beklenti %19,00, Önceki %19,00)
ya ne yapacağıdı..:)
dış işleri bakanı olaya noktayı koymuş , kapanak şövalyeleri gereken mesajı almıştır umarım..
yok almazlarsa şu güzel söz ıle iletiyi noktalıyorum :
körü bile bunca yıl s. gözü açılırdı..
spot yeni hedef artık 1434 olmalı kapanışa kadar.
O kapanak şövalyelerinin bi çoğu Z nesli..yada 15-30 yaş arası diyelim..
Çok zeki çok bilimsel aklın önderliğinde falan hareket ettiklerini sanıyorlar..
Tweeter üzerinden destek falan!! ekşi sözlükde başlık açıp vatani görevlerini tamamladıklarını falan düşünüyorlar..
Manipülasyona o kadar açıklar ki..
Bilimsellikleri ise google search ile sınırlı..
Hem paralarını hem özgürlük lerini kıçlarındaki donu alsan farketmezler..
Mesela evden çalışma ilk zamanlarda çok ciks idi..
evden çalışıyorum abi misss babalar gibi..toplu taşıma derdi yok insanlarla uğraşmıyorsun..
hobi! lerime zaman ayırıyorum..
istersen çıkıyor dolaşıyorum istersem çalışıyorum..
ne masallar..
hepsi kafayı yemek üzere şu anda..:)
metrobüs görse sarılıp öpecekler
X, Dieci, Ten, On, 10!!!
demek kı neymişl gasteden sallamakla koltuk sevdası baska seymiş
Erotik sitelerde artık yeni bir kategori var, türk lirası!
mevlüt çavuşoğlu da mı z kuşağı arkadaş, bu nasıl bi hitabet nasıl bir cümledir..
insanda ne heves ne arzu hiç bişey bırakmıyor şu cümle..
ağa bu nedir ya..!
XU30 151 bini geçerse balık kavağa çıkar, extension gelir aga. İlk hedef Gap bölgesi olur gibi duruyor 151 bin üzeri 30 endekste.
Bugün iki olay ile daha ülkede çarpıklıgı gördük. Turistin göreceği herkesi aşılamış oluruz bukdr aşagılanmaz bir millet.
Bu adam nıye geldi gelmese idi zaten faiz şu gün yine aynı sevıyede kalacak dolarda muhtemelen 7.50 civarında gezecekti yazık günah. Kendi menfaati için ülkeyi ucuruma itiyorlar.
Aman o konusur aman o olayı arastırır.
Ve bunları görüp evet o hata bu hata bunuda yanlıs yaptılar diyip 10 kararın 9 unu yanlıs bulan aklı basında insanlar gözgöre göre akp ye oy vericem diyor inanılmaz.
YAT. FİNANMAN en büyük alıcıysa ne olurdu,eskiler bilir.
Spotta karar öncesine göre yükseliş daha sınırlı ama vadelide short olanlara 700 puan civarı makastan yerleştirdi
148den sort acanları sıkıstırıo makası kullanarak....saat 3.15 sonrası ya alıp goturcekkı bana gore 144 var yada 150 800 cıvarına gelecek
Bist100 149 bin hedefte....
Haaaah. Mental jimnastik başkan hık dese bütün yapı çökecek altında kalacak bok bok sallamasaydim keşke diyor mu acaba şu an.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanmak doğruydu. Çünkü İstanbul da doktorlar kendi meslektaşlarına yoğun bakımlarda yer aramaya ve bulamamaya başlamışlardı.
Ama
Turistlerin ipini koparmış it gibi gezmesi ise yanlış
Bu yanlışı söyleyerek, göstererek yapılan diğer doğruya yanlış demekte yanlış.
Bu arada covid sebebiyle hastaneye yatanlarla ilgilenenlerin çok büyük çoğunluğu 30 yaştan küçük çok da küçümseme
Turizm bölgelerinde yaşayan ve aşı olan vatandaşların kulağına sarı küpe takılmasıda düşünülebilir bence.
Taşınan Açıklar (büyük hisselerde açıklar bayağı çoğalmış ya cesaret den yada mecburen taşınmaya da başlanmış, xu30 yükselişi için gerekli şartlar oluşmuş!)
https://i.hizliresim.com/7zlgsh.PNG
Yanlış..
Kışın tam ortasında (normal gribin bile azdığı bi ortamda) rakamlar 10.000 lere kadar düşmüş iken
Benim spor salonum açık idi..
Berberim açık idi..
Beyaz eşya bayim açık idi..
Bankalar normal mesai yapıyorlardı..
Hafta içi insanlar özgürce sokağa çıkıyordu..
Sonra bişiler oldu her zaman ki gibi aceleci davrandık 60.000 e fırlattık rakamları..
Ve bu salaklığımız yüzünden 2. kere üst üste bahar aylarını evimizde tıkılarak geçiriyoruz..
Aşılama da belli bir oran tutturulana kadar kışın ki durum aynen korunsa idi bugün tam kapanma zırvalığını yaşamıyor olacaktık..
Aşılama olmadan bu kapanmadan çıkalım..
İnsanlar yine saldıracaklar sağa sola rakamlar yine zirve yapacak..
Yine mi kapanacaz..
SPOT (eski herif Y/F devrede!)
https://i.hizliresim.com/3e6xth.PNG