nakış gibi işlediler. gabir sinekleri. bize 6 bedelsiz verdiler kasadan 1 bedelsiz çıktı.
93 MİLYONUN ISITMASI
Printable View
Son eklememi 15,33’den yaptım.
Bundan sonra 15.00’ın (Bölündükten sonraki 2,00) altında yaparım
Saatlik 1 ve 2 grafikler yönün yukarı olduğunu gösteriyor.
tüm uzun vade bekleyenlerin kazançları bol ve daim olsun.. sabrınıza hayranım..
bizim Caroline saatlikte bir kırmızı bar buldu..bakalım onu sevecek mi dövecek mi... seans sonu belli olur..
https://i.hizliresim.com/sqgvla6.png
5-10 kademe gidince şaşırtıyor....
neyse daha yarım saat var....
Şerrolara bak.
Son yarım saatte hareket ettirdiler.
Aslında eğlenceli bir kâğıt.
[emoji23]
terste yakalanmasaydık eğlenceliydi....
batı cephesinde degişen bir şey yok,dünki gibi kaldırıp kaldırıp veriyorlar..aslında ky hareketsiz kalsa dalmasa bir süre sonra mecburen götürecekler ama millet biçerdövere balıklama dalıyor..
borsanın degişmez kuralıdır : tahta yapıcı alıcı bulduğu sürece götürmez..
bakalım karanlık odadan nasıl çıkacak sonuç.
bunların hiçbir şeyine güvenilmez.
sıçtıkları moka hile yapan adamlar
kaptırma falan yok.
operasyon bitti.
kocaaaa kocaaaa kurumlar milyarları döktüler
15,36-15,33=3
ÜÇ KURUŞ a tenezzül edip
harbiye açık hava konseri verdiler.
şahsen ben memnunum önümüz açıldı.
93 ün akibetini spk soramaz artık. 3 kuruş kazandılar ya
Bütün arkadaşlara bundan sonraki otobanda hayırlı yolculuklar dilerim.
Arkadaşlar bu otobanda yan dikizler yeterli olmuyor.
artık bi radar taktırmak lazım.
yanımızdan
dronda geçer suv da
füze de geçer, uzay aracı da.
fikrimce uzak durup beklemek lazım.adamın elinde milyonlarca sıfır maliyetli mal var..i.nenin yemini harabeyi görene kadardır ,mutlak yukarı sürüp kendini fonlamak zorunda kalacaktır.ama bir kaç kademe iş yapiyim diyen çoğalırsa tahta yıllarca burada kalır.ben dükkanı kapattım..hayırlı işler ..
Yarından itibaren 1 ay tavan gitmesi lazım ki bunca zaman beklettiği nin karşılığı olsun ee kim neden götürür bu, hisseyi? Neler yapması gerekir ki gitsin, yarın bebeleri kucamıza alacaz bakalım kaç, dene eniklicek😃
Şahsen şu ana sahibi odaşın, 14 küsüre çıktığı yere çıksa yeterli bana😃 daha üzerine ekstrem haberler vs vs gerek
Bu odaş ın sattığı (itelediği-ırzettiği) mallar dolaşımda olmayan paylar değilmiydi?
Fiili dolaşım 41.5
Artması gerekmezmi?
Fikri olan
93 milyon hisse borsa dışında idi. Bunları borsada işlem görür hisseye dönüştürdüler. Benim hesabıma göre halka açıklık oranının % 51, küsür olması gerekiyor.
Fiili dolaşım oranı henüz güncellenmemiş gözüküyor. Önümüzdeki günlerde güncellenir herhalde.
Burada nasıl bir dalavere yapabilirler ve neden yapmak istesinler düşünmek lazım. Şeytani planlara aklımız pek ermiyor.
sn. ft-2 'nin bahsettiği gibi karakteristik bazı problemlerin olduğu yadsınamaz !
ama ölü kedi sıçrayışı için tüm şartlar müsait gibi duruyor
kımızı beyaza, kahvede (yeşilin altında) beyaza dayanmak üzere.. beyaz dış kanalı gösterir.. kırmızı aşağı kahve yukarı ile yarın keyifli bir gün geçirebiliriz.. ancak para ne derse o olur sözü bu indikatörler içinde geçerlidir..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/l68r08r.png
Son gün Yatırım ve Emeklilik Fonları takasına girmiş 19.454+9.150 =28.554.401 lot ,
Riskli olsa girer mi???
Lotlar hesaba geçmiş iş bank...
Küsüratlı...
Lot altı derdimizmi oldu şimdi birde 🤔
Evet yavrular da gelmiş hesaba.
Bugünü milat kabul edip, yazılarıma ara veriyorum . Forumu ve hisseyi günlük takip etmeye devam edeceğim.
Herkese hayırlı kazançlar dilerim.
oyak ne var ne yoksa topladı,,osmanlı portföy boşalttı..
demekki oyak'tan zkecek bundan sonra..
kavşaktan dönüş yapmaya başladı...tavan beklerken, elde çayda çıra salınıp duruyor.. sambayı gerçekleştirecek roza ve turkuaz halen yatayda.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/cvch7ig.png
Bir dava vardı noldu o?