İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun.
Printable View
İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun.
Tarımı bitirmek için yıllardır uğraşıyorlardı. Sonunda bitirdiler. Bunca yıldır hükümeti destekleyen çiftçilerimize ve yakında gıda alamayacak hale gelecek ülke halkına geçmiş olsun.
Durmak yok, fakirleşmeye devam.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her kötülük,hata yapanın başına hemen bir iş gelseydi zaten kötülük işlenmeyeceginden kötülük olmazdı
Bu aleme sığacak bedeller komplike bir şekilde, yıllar sonra ,degisik formatta cezalandırılır.Yani basit suçlar,evde mahkumiyet ve açık cezaevinde.....
Ama ağır suçlar burada tahsil edilmez...direk Ağırlaştırılmış hücre cezası olarak diğer tarafa..
Ben dahil pek çoğumuz globalın her bayramda yaptığı gibi önce sert düşeceğini sonra sağlam toparlayacagin düşünüyoruz...
Bu algi yerleşmişse, PAPAZ HER GÜN PILAV YEMEZ kaidesi gerçekleşebilir
Murat Bardakçı: Anadolu misafir ülkesidir, bu misafirlerin hepsi ev sahibi olmuştur. :halay: :halay:
https://twitter.com/etkilihaber/stat...25784155156480
https://twitter.com/secimhaberpor/st...22189888200710
Fatih Altaylı: Mesela biz buradan 2 milyon Türk kalkıp Paris'e gidebilir miyiz?
Değerli hisse.net ailesi, sizin , ailenizin ve sevdiklerinizin kurban bayramı mübarek olsun . Daha nice güzel bayramlara erişmek dileğiyle .
Destekçilerde reisi gözünde okdr büyütmüşler ki mülteciler için vardır planı diyor afganıstanı feth ediyor bu salaklar afganıstann sınır komşusu oldugunu zannedıyor.
Dün mesela müjdeye 100 200 bınlık troll tayfası reis plan yapıyor dıyor .
Yahu bilmiyorki reisin siyasetle ugrasmasa ne iş yapardı ama reisleri dünya lideri
Bayramınız kutlu olsun. Allah nicelerine sağlık ve huzurla erdirsin.
Dowda da dana kessinler inşallah amin.
Abdurrahman DİLİPAK bayramda bunu yazıyorsa...
Adalet; yasa yapan, yasaya dayalı yönetmelik, genelge, yönerge, tamimleri yayınlayan, denetleyenleri de kapsar ve tabii yasayı uygulayan bürokrat, emniyetçi, savcı, hakim, yüksek yargı, yargıçları denetleyenleri, Hukukçu yetiştiren mektepleri, avukatları, adli tıbbı, bilirkişileri, süreçte rol alan herkesi kapsar.
Bugün maalesef bu unsurların hemen hepsi ciddi bir zaaf, gaflet hatta bir kısmı ihanet içindedir.
Ve toplum maalesef büyük ölçüde haksızlıklar karşısında susmayı tercih etmektedir.
Hatta insanlar gemisini kurtaran kaptan havasında haklıdan yana değil, güçlüden yana tavır almaktadır.....
https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar...ram-36427.html
hadi gene iyisiniz boğacıklarım müjde size kıbrısa da külliye yapacaz noldu la ayıcıklarım kaldınız elece artık biz ayılar düşünelim pazartesi açılışını :(:(
Yurtdışı piyasalar iyice yeşile döndü. Dow pazartesi açılış seviyesine geldi, Dax daha zayıf ama. ABD'de bilanço dönemi ve bilançoların %8'i açıklanmış, gelenlerin %85'i oranında beklentilerin üstünde kar açıklamış. Bilançolar da kötü geleydi paraşütsüz düşerdi demek ki
Bu kirlenmiş dünyayı yaşanılır kılan
nedir
bilir misin?
*"İncinsen de incitme"*
diyen
*Mevlana'sı,*
*"Yaradılanı sev, yaradandan ötürü"*
diyen
*Yunus'u,*
*"Dili, dini, rengi ne olursa olsun iyiler iyidir"*
diyen
*Hacı Bektaş Veli'si,*
*"Ne mutlu eğri zamanda doğru yerde durabilene"*
diyen
*Pir Sultan Abdal'ı,*
*"Beni hor görme* *gardaşım,*
*sen altınsın da*
*ben tunç muyum?"*
diyen
*Veysel'i,*
*"Kötü insanların türküleri yoktur"*
diyen
*Neşet Ertaş'ı,*
*"Bütün aşklardan yücedir, insanın insanı sevmesi"*
diyen
*Mahsuni'si,*
*"Sana düşman*
*bana düşman,*
*düşünen insana* *düşman, vatan ki*
*bu insanların evidir, sevgilim*
*onlar*
*vatana düşman"*
diyen
*Nazım'ı,*
*"Çiçek gibi insanların kalbini kırdınız, bahçeleriniz bahar görmesin"*
diyen
*Ahmed Arif'i,*
*"Dağlar,insanlar ve hatta ölüm bile yorulduysa, şimdi en güzel şiir barıştır"*
diyen
*Yaşar Kemal'i*
var.
Yani bu kadim topraklarda
*kin ve nefret yeşermez.*
*Her şeye rağmen sevgi yeşerecektir...*
*Kardeşçe,*
*sevgi dolu nice mutlu bayramlar...*
Ben 3 haneli 30 endeks bekliyordum ama küresel çok afilli çıktı düşmemde düşmem diyor
Kallavi bir düşüş yok Mart düşüşümden beri tepkiler Verse de daralan üçgende debeleniyor .
Şu anda aşağıya kırdı 30 endeks bakalım tepki gelecek mi yoksa ruhuna el Fatiha mı okuyacağım
vaka sayısı yine tırmanmaya başladı 9 binlere yaklaşmış...aşı olmamakta direnirse millet bu kış çok sıkıntı çekeriz...
Hastanın bulaşıcı olmayan hastalıklarda tedaviyi retetme hakkı var ve bunu anlamak mümkün.Hiper tansiyon, böbrek yetmezsizliginde vs...
Ama bulaşıcı hastalıklarda bu hakkı olmamalı.Benim bedenim istediğim gibi kullanırım 😀 sloganı burada kullanılamaz.Kamu otoritesi gerekirse yapmayanlara sınırlayıcı haklar getirmeli.Hekimlerin %95 üzerinde ittifak ettiği aşıyı olmayan kişiler yeni varyanlarin oluşmasına ve toplumsal bağışıklığa engel olduklarından,
devlet tarafindan aşı olmak istemeyenlere sert sınırlama getirilmeli.
yaşlı kişiler 2. doz olsa bile oluşan antikor bizim kadar değil
Aşı olmayan kişiler bu hastalığın belinin kırılmasında yardımcı olmazlar.
peki yaşlılara bunun varyantı bulaşsa, ne olacak.
özgürlük başkasının hakkını ihlal ettiğimiz yere kadardır.
2. dozumu oldum.bu yoğun bakım,entubeye giden yolu büyük oranda kapatır.zaten diğer semptomlarla basederiz.
herkesin olmasında fayda var
Bu karşıtlıkla alakalı ciddi bir lobi var...
İnsanların kendi bedenlerine ve yaptıracaklarına da saygı duyuyorum...
Ama; covide yakalanıp aşı olmayıp hastaneye yatanların ücretlerinin karşılanması ile alakalı düşünürüm ben...
Ne söylesen bir tarafa çekilebilecek bir konu maalesef...
Aşılamada en ileri ülke falan denip de Hafta sonu 54.000 yeni vaka açıklayan ingiltere de F1 yarışı..
https://i.hizliresim.com/sbv7vk0.jpg
Biz de vaka sayısı 9000 yeni oldu tam kapanmacılar türedi yine..
https://www.bbc.com/news/health-55274833
Yüzde 80 lerde 1. doz..
Yüzde 55 full aşılanmış..
Görecem ben o rakamları hele bi kış başlasın kuzey yarımkürede..
Aşı maşı..İşte o zaman anlaşılacak işe yarıyo mu yaramıyo mu..?
aşı olmayanlara teşvik için çeyrek altın versinler. bu yaptırım sevdası neden? siz ki özgürlükcü aydın kesimsiniz.
korona mevzusunda kendi tercihi ile aşı olmayanlara, hastalanmaları halinde tedavi uygulanmasına şiddetle karşıyım. Bu kader değil, cahillerin kendi b.k yemeleri.. bırakalım görsünler anyayı konyayi. Aynı maneviyatla Sigara içenlere karşi da boş değilim.. :dvr:
bu arada dow toparlaniyor. Enflasyon baskısı altındaki usa negatif faize gider. 10 yıllık ABD tahvillerine para girişi artar. Dow coşar saz çalar. Bizim borsa yeni zirveye gider. ama dolar düşmez bizim Ülkede. Dövizcilerin Odaklanma noktası 2023 Seçimleri. Evvelinde bistte çöküş möküş yok. Zaten böyle abidik gubudik hacimle çöküş nerede görülmüş ? long devam long :oleyo:
aşı olanlar enayi mi, şimdiye kadar tüm olanlara vermeleri lazım yoksa devlete güven yerle bir olur, olmayanlar bak iyiki olmamışız der.
ha bir de sağlıkçılarla anlaşıp onar yirmişer aşı olmaya çalışır millet altın almak için, onun çok kesin önlemini almak gerekir baştan.
ayrıca en önemlisi zaten para yok.
Biraz önce bursa dan bir tanıdıkla konuştuk.
Akrabaları 62 yaşında biri
3.biontech aşısı da olmuş..
3 günde vefat.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin den vaka ve ölüm haberleri gelmiyor.!
Yeni varyantlar öncekiler ile kıyas edilemeyecek kadar çabuk bulaşıcı bir dk da bulaşıyor ölüm oranı yüksek ve ağır geçirilen türden. Aşı olmak her ne olursa olsun faydalı. Yan etkisi için Aspirin kullanın