Bacceli reyizin bugun ku gurup toplantisindaki konusmasi cok onemli...
HSK üyesinin istifası sonrası MHP aday göstermeme kararı almış.
Ittifakta catlak duyumlari aldim..
Syg,
Bacceli reyizin bugun ku gurup toplantisindaki konusmasi cok onemli...
HSK üyesinin istifası sonrası MHP aday göstermeme kararı almış.
Ittifakta catlak duyumlari aldim..
Syg,
https://twitter.com/cbaslevent/statu...X0WbtzyBw&s=19
Yeni şafakta bu manşeti atmış gerçi bu baskının taşra baskısı olduğu iddia sı da var biliyorsunuz naci başkan yeni şafak manşetinden sonra görevden alındı
zaten birkaç araba var,
Toyota coralla 3 silindir / Bu yok diyorsun
Honda city
Hyundai elantra
Honda ve hyundai’den bilgi aldınız mı acaba araç var mı ? Yada sipariş alıyorlar mı ?
Bende aralık’ta sormaya başlayacağım
2018’den beri mazda 3 bekliyorum ama gelmeyecek belli ki
Mecburen bu 3 ünden birini alıcam
Aralık niye indirim kampanyası mi var Aralık'ta Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yeni Corolla'yı ben de kafaya takmıştım bir ara. Fiyat/performans olarak gayet güzel duruyordu. O bu derken yine alamadım. Eldekini sat, yenisini al falan zor iş dedim şimdi kim uğraşacak. :) Şimdi o da uçmuştur kesin 2. elde. Zaten uçmayan kaçmayan bir bist kaldı.
Elentra da güzel görünüyor ama Toyota'yı daha çok beğendim. İkisi de güzel duruyor. İlla araba alacak olsam bu ikisinden birini alırdım ben de şu son durumda.
ytd
Bahçeli'yle kim yola çıkmışsa yarı yolda kaldı. Adamın meclise girmek gibi kaygısı da yok. Bir bakarsın ülkeyi seçime götürmüş...
Buarada PTF tavan fiyatı son 12 ayın ortalamasının 2 katı olabiliyordu ancak yeni karar ile tavan fiyatı 3 katına çıkarıldı. Buradan ben gelecek ciddi doğalgaz zammı öncesi doğalgaz santrallerinin elinin rahatlatılıp elektrik arzının sıkıntı olmamasının hedeflendiğini anlıyorum. Karar şimdilik ay sonuna kadar sınırlandırılmış olsa da uzatılma ihtimali çok yüksek.
Para fışkırıyeaaahhh
Bugün dolarda gerileme yok. Sadece parite etkisi...
Beklenmedik 1 puan cık faiz indirimi borsayı 6000 puan fışkırttı..
4 puan falan bir indirim de bütün hisseleri satıcısız tavana kilitlerler..
1500 lot GLCVY başvurusunda bulundum idi 166 lot zor bela vermişler..
Millet saldırmış adeta..
İnanılmaz bişi..Tüylerim diken diken gözlerim kan çanağı ...
banka mevduat faizleri 2 sayfa 688 06.11.2021!!!!!!!!!!!!
06-11-2021 tarihi ???:oleyo:
Senin takvim de sapıtmış.!!:kahkah:
Bak iyi bak.!! Arşiv burda.!
Damatın kredi paketleriyle.!!
Kredi çekenler köşe oldu.!! :plc:
Son dakika... Bakan Albayrak'tan açıklama! Tarihin en düşük faizli kredi paketi...
Kamu bankaları ihtiyaç, konut, taşıt, turizm için kredi paketi açıkladı. Konut alımlarında 12 ay geri ödeme olmazken taşıt kredilerinde de düşük faizler öne çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Normalleşme döneminde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını geniş bir yelpazede karşılamak, yerli üretimi desteklemek ve tüm sektörlerde hareketlenmeyi sağlamak amacıyla kamu bankalarımızın devreye aldıkları 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" açıklamasında bulundu.
https://www.google.com/amp/s/www.hur...nyasi-41530426
2 alt satırda 06.11.2020 olarak düzeltmesi yapılmış ama senin gibi çarkıfeleklere ne söylesen boş. Bahsettiğin krediler 1 Haziranda geçerli, Kasım ayına geldiğimizde ne o kredi faizleri vardı, ne de ucuza araba ev kalmıştı. Hadi sen çayını içmeye devam et. Bundan sonra mevduat sayfasını her kirlettiğinde, 06.11.2020 mesajını altına atacağım ki, herkes senin nasıl bir arlanmaz karabatak olduğunu öğrensin.
2023 seçimleriyle beraber bu başlık senden uzunca bir süre haber alamayacak, amaç senin gibi karabataklardan vatandaşı korumak.
https://twitter.com/tcbuyuksehir/sta...5sW0dExJQ&s=19
İstanbul taksi problemi ...
Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
Tüketici kredi faizleri çok ucuz.!!
Ben olsam en üst limite kadar uzun vadeli kredi çeker.!!!
Yarısını dövize diğer yarısınıda altına bağlarım.!!
Çayımı demler içerim.!!!
Kamu bankaları tüketici kredi faizleri gerçek enflasyonun çok altında.!!
Süper avantaj .!!!
banka mevduat faizleri 2 sayfa 688 06.11.2020
Berat'ın istifasından 2 gün önce atılmış mesaj, karabatağı iyi tanıyın önleminizi ona göre alın.
Bist 100 kopuyeeaahh, fışkıriyeeaaahhh :-)
Dolar bazında Bist 100, maalesef 1990 yılı değerinde:-) Ben değil grafik böyle söylüyor... YTD.
https://i.hizliresim.com/a80g7vs.png
Çayımı demler içerim.!!!
Süper avantaj .!!!
Berat'ın istifasından 2 gün önce atılmış mesaj, karabatağı iyi tanıyın önleminizi ona göre alın.
şurayı bir gün okumadık, herkes birbirine girmiş....:)
yapmayın gençler....
Posted by GranturkInvest
dolar düşmeye devam ettikçe, faiz arttırımlarının sonuna gelinmiştir. 7.30-6.80 arası satılan dolarları yerine koyma zamanı.6.80'in altını bekleyen arkadaşlara, mb geri koyması gereken 50 milyar usd'yi hatırlatmak isterim. Belli bir noktadan sonra mb dolar alımına başlayacaktır.
banka mevduat faizleri 3 sayfa 88 07.01.2021
Çayımı demler içerim.!!!
Süper avantaj .!!!
Posted by GranturkInvest
dolar düşmeye devam ettikçe, faiz arttırımlarının sonuna gelinmiştir. 7.30-6.80 arası satılan dolarları yerine koyma zamanı.6.80'in altını bekleyen arkadaşlara, mb geri koyması gereken 50 milyar usd'yi hatırlatmak isterim. Belli bir noktadan sonra mb dolar alımına başlayacaktır.
banka mevduat faizleri 3 sayfa 88 07.01.2021
Çaycının maaşına 99 TL zam yaptım.!!:halay:
Dudu ağabey datçada tatil nasıl geçiyor.!!
3-4 gün önce bir arkadaş dolar topine yazdı.!
Demre den tam senin kafa dengin.!!
Kendisi balıkçı.!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post5560831
bist çıkarken,
yabancı oranı devamlı düşüyor. (%41.49)
buradan şu anlam çıkarmalı mı ?
demek ki borsamızı yabancılar düşürüyormuş.
az bir zaman sonra yerli ve milli bir borsamız olacak hamdolsun !
yetkiyi verince dış güçler kaçacak yer arıyor şükürler olsun.
biz bize yeteriz.
Dünyada ARTI FAİZ veren ülke var mı ?
Hadi para birimi hala itibar gören ülkeleri anladık. Daha doğrusu anladık da anlamadık :)
İmzalı kağıt parçalarının para etmeyeceği günlere yaklaştık mı ?
Bence yaklaştık....
Yeniçeriler neden ayaklanıyordu ?