Haftanın kapanışını Kuş,yonca,tup,petkm,kchol,froto belirleyecek.
dolar bazlı pıst 100 162,5 haftalık kapanış güzel olur.
Printable View
Haftanın kapanışını Kuş,yonca,tup,petkm,kchol,froto belirleyecek.
dolar bazlı pıst 100 162,5 haftalık kapanış güzel olur.
Doların bundan sonraki hareketi bence üssel yükseliş şeklindedir (A.K.Partisi gidinceye kadar).
Benden tek cent gelmez, bu kesin. [emoji16]
Gelecek olsa son dolar bazlı dipte gelirdi, düşündüm ama vazgeçtim. Dow'da USD bazlı işlem benim için daha mantıklı. Yine ne saçmalık yapacaklar da TL ne kadar değer kaybedecek diye düşünüp durmanın anlamı yok.
Dow'dan sonra Dax'ta da biraz short dizdim kademelere, bekliyorum. Şu ana kadar 9 kademeden sadece 1 tanesi geldi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...97e6f43e6d.jpg
https://i.hizliresim.com/jf7aoh2.JPG
casaubon üstaddan taze.
kozaaları da verdim sadece endeks sortlar kaldı...
haftasonu onlarla girerim çok bir şey değil orası...
Damat gelecek o zaman Aralık ayı kasım ayında iyi olacak.
Evet bugün 2.gün.
Ve endeks tl bazlı zirve bölgesine yerleşti. En ufak gevşeme bile yok.
Bu durum bu seviyelerin kirilacagini ve yeni yeni tl bazlı zirvelere yol alacağımızı gösteriyor.
Endeks şimdilik burada sadece bekliyor.
Görüntü bu.
Bol kazançlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1742 reverse short kısa stoblu
Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Alan olursa, çok ağır bedeller ödeyecektir
alanın anasından emdiği sütü burnunda getiririm diyor...
Tele1 TV
@tele1comtr
·
1d
NATO'DAN SADECE 2 ÜLKEYE DAVET YOK
Biden yönetimi, Demokrasi Zirvesi'ne Türkiye'yi davet etmedi
borsamızı kıskandın di mi ? biden efendi hazretleri :cool:
KORAY GYO/OKTAY: TALEP İÇİN KREDİ FAİZİNDE % 1 PSİKOLOJİK SINIRI VAR
Hakkaten aptal bu adamlar. Hem aptallar, hem de doyumsuzlar. %1 altına nasıl inecek kredi faizleri? Onun için nereye kadar faiz indirilmesi lazım? O kadar bir faiz indiriminde dolar ne olur? Senin inşaat maliyetlerin ne olur? Bir daha ki inşaatını kaça mal edip, kaça satmayı planlıyorsun?!?
Ben bunları inşaat işi yapan biri olarak sölüyorum. Full time başında durmasamda, 10 yıldır bağdat caddesinde kentsel dönüşüm yapıyorum. Başlarım kredi faizinden. Bu kadar takıksa millet kredi faizine almasınlar o zmn. Kredi faizi inecek diye sürekli dalgalanan kurla uğraşmak, maliyet hesaplayamamak daha mı iyi? Kredilerde %1 psikolojik sınırı varsa bu lemmingslerin, alımda sınırları yok mu? Kredi faizi %1 altına insinde bana kaçtan satarsanız satın mı diyor bu insanlar?
kredi faizleri 10 puan filan düştü, ev fiyatları %20 arttı. Kredi faizi indirimlerinde ettiğiniz, edeceğiniz kar ev fiyatlarının artışı yanında KOMİK kalır. 10 yıllık kredi maliyetinde 50-100 bin tl cebinize kalır ama evi 500 bin tl fazlaya alırsınız. Burası Türkiye...
Kuş severler derneği ,
17.21 bandı üzerinde kaldımız sürece ,
kısa vade formasyon devam ediyor saatlikte ,
18.05 hedefli.
Saksını biraz geliştir .
o yazının içeriğini aç iyi oku,
amaç nato falan hikaye senin kafanın basıcağı şeyler değil neden diyecen hadi öğreteyim nato ülkelri ABD,fransa,yunanistan,İtalya ,mısır,güneykıbrıs hepsi Akdenizde tatbikatta biz buradayız neden sende natoda değilmisin.
Ama senin gibiler o yazıdan onu anlar sonra gülüncek duruma düşer , hadi yeter sana bu kadar bilgi.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
24d
Rusya devletine bağlı medya
AK Partili Özkan: Hasret bitip gelseydi Cumhurbaşkanımız ne yapacağını gösterecekti
https://tr.sputniknews.com/20211105/1050512641.html
Al buda CAHO gibi :)
birilerine sallayım derken , kendine sallayanlardan.
böyle bir cümle kurulurmu.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
11d
Rusya devletine bağlı medya
Millet Bahçesinin açılışı için Ümraniye'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle basketbol oynadı
https://tr.sputniknews.com/20211105/10505
tav icra kurulu başkan yardımcısı alan da kazansın demiş; elindeki tüm TAVHL'leri boşaltmış...
kap geldi şimdi...
Caho
Edepsizliğinden tatile gittin bak yine geldi buraya edepsizlik yapmaya ,
hindistana ambargo kelimesi varmı yazımda,
sesini neden çıkarmıyorsun demişim nden oda RUSYA dan aldıya füzeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,
onudamı kafan almıyor be yavrucum.
Caho burada benimle muhatap olma işine bak al beni red listene.
sonra KAPAK olma nikin gibi 2 taraftan oku diye yazdım.:wave:
@sidoma53,
Sen bilirsin Petkim normalde ağır hareket eder, son 1-2 haftadır kademeler çok hızlı inip çıkıyor, kademeler de eskisi kadar dolu değil. Ne dersin, bir hareket başlayabilir mi? Nedir senin son durumla ilgili yorumun.
İyi vuruştuk bugün, şu son cortlar da elimden çıkarsa daha da ellaşmam. Öğreniyoruz abey. Yavaş yavaş.
https://i.hizliresim.com/et1rek1.jpg
Cauti,
Dün karax rica etti baktım 6.60 üzeri günlük kapanışlarda 6.80 bandına benim graf ala geçer.
Alıcıya göre hareket 7.15 bandına kadar kısa vade hareket beklenebilir.
Takaslarda yabancı gözüken cıtı ile deniz aynı tavanın balığı gibi sende takip ediyorsundur zaten.
Erken seçim kokusu aldım.
Tarım dışı verileri iyi geldi ancak faiz artırım sürecini biraz hızlandırabilir bu veriler.