Bu fiyatlarda "sahiden satıcı" olması için 3-4 binlerden maliyetlenmesi gerekir. Son birkaç ayda hisse epeyce el değiştirdi,maliyetler de 6,500 TL nin üstünde oldu. Şahsen ben o sermaye artış haberini yüksek adette hisse ile bekleyeceğim :)
Printable View
2 yıldır temettü yok.Zarar açıklıyor.Haberin ne zaman olacağıda sarı çizmeli Mehmet ağa.Ömür törpüsü.
Nörüyon viking kardeş?
Şu yibitaş ı 7 -8 bandına otuttunuz ya helal olsun ....!!!
Nörelim.Ben yapmadım valla:))bi ara işlem oluyordu o da bıçak gibi kesildi.Tası tarağı toplayıp gidiyom zaten.
Gene üretime ara.Olmadı satın bizim Oyak alır.Adamlara satılık çimento şirketi var demen yeterli.Bu sermaye bu işleri nereye kadar.Hep cepten ye.Hadi bakalım.
Günaydınalarrrr.Bakalım cuma günki hareketin devamı gelecekmi.
Ben hâlâ hissedeyim ortaklar... 100 üstü adetle beklemedeyim. Sermaye haberi geldiğinde belki saç dökülür sakallar ağarır ama ben burada olacağım :)
Büyük sessizlik hakim. Ben hâlâ hissedeyim. Bakalım iki günkü hareket devam edecek mi?
Bedelsizler güzel hareketler yapıyor, bunlarda liste başı olan yibitas elbette zamanı gelince bedelsiz sermaye artırımınıda yapacaktır. Sabır ve zaman YTD.
Yakamozz hocam merhabalar umarım hissemiz artık hareketine başlar.
100000 TL sermaye ile bekliyoruz bakalım
Çok şükür... Çok güzel kâr yaptırdı Ybtas. Bir kısmını realize ettim.Ancak,epey yüksek miktar hisse ile 10 binleri geçeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sermaye haberi gelirse tutmasınlar bizi.
Arkadaslar merhaba...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/N9X9YG.png
Hissemiz dun ve bugun artan islem hacmiyle bugun anlik tavanda ...Alicilar artiyor...MasaAllah diyelim...
Ben uzun zamandir yazmasam da ara ara gelip bakiyorum. Buradaki dostlarla gorustuklerimde var.Ins sermaye arttirim haberi gelirse cok daha guzel gunler yasariz diye umit ediyorum.
biz çok eski oluyoruz ozaman. :)SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen tarla olan yeri satarsın, alan tarla aldım der. Zaman geçer tarla arsa olur. Alan iyiki almışım der, satan keşke satmasaydım der. Nasip böyle birşey .
Ooooo... Hisse.Net SADIK ÜYE olarak nitelendirmiş beni..Sevindim :)
Yolunuz bahtınız açık olsun dostlar...
https://i.hizliresim.com/gWuHai.png
Bu tahtanin bu fiyatlari gormesinde Omer beyin cabasini bilseniz cok takdir edersiniz arkadaslar...
Benim 3.5 yil bitti.Bilmiyorum daha eski olanlarda vardir belki.Saygilar
Bugun mac bitti...[emoji4][emoji4][emoji4]
Sayin oflu61 ben guzel seyler yazdim yahu..[emoji23][emoji23][emoji23]
InsaAllah Ömer abim...Olmamasi icin sebep yok...Bir haber citlatsalar...Yani sermaye haberi olmasa da fabrikalari modernize etmek,kapasite arttirmsk istiyiruz deselerde bir sonraki adimda sermaye arttiracsklarini anlariz [emoji23][emoji23][emoji23]
Yonetim duy sesimizi...
Hayırlı cumalar ortaklar. Tavan gidiyoruz ama forum yine sessiz :)
Yolunuz bahtınız açık olsun.Alana satana hayırlı olsun.
[QUOTE=omer1461;4755509]Oflu hemşerim sen tamamını sattın mı?[/QUO
Satmarmıyım hemşerim bende o göz varmı..😊😊😊
Cuma günkü hareketi yorumlayacak var mı ortaklar?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıdım,araştırma yaparken aşşağıdaki 2006 tarihli haberi buldum,bizim şirket bu kadar ediyormu,bu konuda bilgi sahibi olan ortaklar yorumlarsa sevinirim.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...por-un-5608280