Endeksi verirlerse, hisseler salacak görüntüsü var ama bakalım
Printable View
Endeksi verirlerse, hisseler salacak görüntüsü var ama bakalım
Bugün rafineride kötü
Çelik çomakla elele yirmilere dedik ama çelik çomak tur bindirecek bu gidişle😂😂
Vay be…. SASA 7,8 milysr dolarlık şirket olmuş
cuma günü 15 üstünde güçlü alıcı var diye kademeleri dolu göstermeleri tuzakmış. Cuma 15 üstü yapılan işlemler sanki gerçek satış gibi.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=MAC
mac grafiğine bakar mısınız. Endeks, bankalar öncülüğünde çöktü ama mac fon yatayda , düşmüyor. Viop hedge pozisyonları da yok, bunu nasıl başarıyorlar??
trcas gibi karlı hisse pozisyonlarını satarak fon fiyatını tutuyor olabilirler. Tsbk de pozisyonları vardı ama hisse taban taban düşüyor.
Ağustos sonu en yüksek ağırlıklı hisse TSKB di… Sanırım ay içinde bankaların ağırlığını azalttı.. Ditaş aldı onu takip ediyor GP abi.. Turcas almış gibi gözükmüyor. Belki daha likit tahtalarda ağırlık arttırmıştır
Bende düşmesini beklerdim, pek düşmedi fon fiystı
Dün yurtdışı artıya geçince, bizim endekside bir ara kaldırdılar.. Akşam eksi kapatmışlar, vadeliler artıda.. Hafif coinlerde de alım var..
Haziran dipleri tutarsa globalde iyi.. ben pek sanmıyorum da yine DXY tskip edip, diğer para birimlerinin performanslarına bakmak lazım.. Geçen hafta GBP öldü
Baktım şimdi wasaban üstatla yazışmalara.
Şöyle demişim.
Bizi geçen getiride sadece tskb var.
Şu sattığı tskb ler ile turco alsa ya:))
5 eylülde bu muhabbet.
Sonrada demişimki pınar et alıyor maalesef:))
Bu arada birazda ditaş aldı.
Fazla değil 10 milyonluk.
Sanırım bedelli parasını ayırmıştı benim gibi.
Yüzde 165 den 65 e düşünce bunlada hisse alayım dedi😂🧿
Dünde turcoda satıp ditaş aldı sanırım.
Bi hissemi satıyo diğerini alıyo.
Yetmez ama evet👏👏👏
Bir başka anlatım ile yüzdesel olarak fonda ilk sırada tskb ikinci sırada tekfen üçte biz vardık en son bültenden.
6.cılıktan girip üçünvüküğe yükselmiştik değer olarak zira 5.35 den 12 lere çıkmışdık.
Şu anda sanırım ikinci sıradayız sıralamada.
Getiride ilk olabiliriz.
Önemli olan her ikisindede top one olup uzun süre orada kalmak:))
Yine geçen ay en kötü performans çelik çomaktaydı.
Wasanan üstada bu ay en iyi performans çelik çomakta inşallah dedim.
Şimdilik iyi gibi🧿
teknik meknik hikaye tahtadaki grup patron ne isterse o olur.. tahtada istemedikleri kalabalık güccük yatırımcı yada büyük yatırımcı oldumu eğer kişi kredili ise batırmaya dahi oynarlar.
Sn thinktt sanırım bu hisseyi bu sebeple sattı..Brent çıkmış endeks yükselmiş bu tahtada o grup ne derse o olur.
13,92 e vurma ihtimali yüksek gibi ama 13,10 -13,50 arası gelirse alırım sağlam bir dal ..
Çelik çomakla eninde sonunda aynı fiyatta buluşacak.
Ditaşlarımız tavana yakın sorun yok.
Bofa isterse tabana versin:))
Bu kadar az işlemle fiyatı ne kadar kolay indirdiler
Ekip tamam arkadaşlar.
Çekirdek kladro burda.
yalnız 7 ziyaretçi var:))
Ters tahta bu… Endeksin toparlanacağı bir dönem gelşyorsa, hemen aşağı basıyorlar
Hafiften bankaları gıdıklıyorlar bugün.. Tskb ve şekerbank tabanı şimdilik çözdü
kızdırmayın küçük enişteyi 12,99 taban diyor.