enektarları aldık goltuğun altına saklamışlar :oleyo::drunk:
Printable View
Ben ömrü hayatımda böyle bir şey görmedim, adam neden bahsetse bize zarar. "Mazot ucuzladı, kimse bahsetmiyor. " dedi. Üstüne 4 kez zam geldi. "Borsaya yatırım yapın." dedi . 24 saate kalmadı çöktü. Ben olsam harakiri yapardım emenike. Bunlarda hiç utanma da kalmadı. Resmen t...k geçiyorlar. Damadı bile arattılar ya helal olsun.
Ahlaksızlık başka bir şey değil.
1. Çocukların okula yürüyerek gitmesi lazım. Bütün özel okullar kapatılmalı. Devlet yerel ve kaliteli eğitim sunmali. Her çocuk yakındaki okula yürüyerek gitmeli.
2. Servis denen olay komple kalkmalı.
Devletimiz güçlü. Atanmayı bekleyen milyonlarca öğretmen ve ülkenin bütün bunları yapacak gücü var.
Ama özel okul açıp dershane açıp sahibini zengin etmek, kasten eğitim kalitesini bozup çocukları özele mahkum etmek işlerine geliyor.
Ne muhalefet ne iktidar eğitimle ilgili tek kelime vaat vermiyor, vermez, veremez.
Çünkü amaçları sınıfsal mobiliteyi yok etmek. Artık fakirin cocugu okumasin. Adam olmasın. Zengin olmasın. Hepsinin mantığı bu.
Siyasetçilere bunu soran 1 kişi yok herkes memnun demek ki.
pala çok güzel gömdü. daha önce de sanırım başkara arkadaşın yazdığı gibi dark cloud cover ayı formasyonu oluştu. boru gibi ayı formasyonu ve ihlal etmek tarihi zirvelerde çok çok zor.
macd bu kadar tepelere girmişken endeksin toparlanması artık çok zor. iş bankası bu kadar satılmasaydı formasyon oluşmayabilir, satışlar tetiklenmezdi diye akıl yürütmek de doğru değil.
sonuçta buralara iş bankası iştiraklerinin ve tahtalarda ordinolarının çok büyük etkisiyle buralara geldik unutmamak lazım.
ralliye biraz ara verecekler, o sırada 3. çeyrekler gelecek, duruma göre büyük ihtimal yukarı devam edebilir.
nebati konuştu böyle oldu felan yazılmış ama 2 yıl önceki doğalgaz müjdesinden beri yandaş yalakalar bile bu laflara inanmıyor. o sadece görünen sebep. zaten 1 günde ky'yı borsaya toplayamazsın.
artık sıra ayılarda.
Bu kış domatesin 50 tl olacağını söylüyorlar .
Kinaye anlaşılmadı bende sileyim dedim
Pastaya bakarsak
Short için güzel bir vadeli pastası yok
gıda olarak fade gıda da büyük resim var ytd
eu natgas fiyatına bir bakın.. shortlamayın ama :he:(özellikle müzmin ayılar)
dağılmazlarsa iyidir. :yes:
arkadaslar hacım durumu nedır 80 90 m var mı dususun onaylanması için az da olsa haftalık kapanısın altına gelmelı....bundan 2 hafta kadar önce 310 315 aralıgı demıstık neden genelde bır tepe yuzde 20 25 bılemedın yuzde 30 yapar...genelde ...ordan satıs geldı yanılmıyorsam 314lerden şimdı hacım onemlı bugunku onaylarsa haftalık kapanıs ama bır anda olacagını dusunmuyorum ...dıkkat etmekte fayda var 167 1.64 takıp edın ..
Suriyeli lere çalışma yasağı geldiği konuşuluyor.
Arkadaşın fabrikasında süresi dolanların çalışma uzatmasına bu gün izin verilmemiş.
son olarak teyıt amaclı 302 altı kapanısta longcu kardeslerımız ıyı dusunsun haftalık kapnıs bu rakamın altında olursa gecmiş olsun..
Bir nebze haklısın da devletin işin içinde olduğu birşeyin ucuz olduğu görülmüş mü? Burası yağma yapılan bir ülke. Versin bana vergimi geri okullar ozel oksun okullari da denetleyecek kurumlar da özel olsun sen bu kurumları denetle.. Küçük devlet büyük devlettir.
Geliri düşükler için destek olacak aman aman sonra vahşi kapitalizm olmasın .Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayıcım ben Atatürk cuyum. Milliyetçiyim. Solcu değilim karma ekonomi desteklerim. Solcu olup kendine Atatürk cu diyenleri Atatürk bugün asardı net. CHP yi Atatürk gelse yarısını asardı net.
Fırsat eşitliği toplulukları ileri götüren şeydir. Bu şekilde sınıflaşma zengin daha zengin olsun devlet bilmez yapamaz özel hastane özel eğitim özel güvenlik dersen.
Devlet ortadan kalksın derler.
Ben devlet var olsun diyorum.
Baktim turk halkı bunu demiyor. Kalktım ülkemi terk ettim. Bana anlatma o yüzden bu liberal şeyleri. Bana gelmez abi. Devlet devlet olacak özel de özel olacak eğitim özele bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir eğitim özelse ben yokum abi.
suriyelilerin % 20 si anca sigortalı çalışıyordur zaten :drunk:
çoğu yevmiye hesabı çalışıyor :drunk::drunk:
https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/...6413744890.jpg
Boru döşemeye geliyorlar.!!!:oleyo:
Hepsi damızlık.!!!!
Reis böyle uygun görmüş.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Hangi ülkedesiniz?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok canim. Buradan giden birisi oralarda yaşayamaz.. insanı gerer o kadar da kötü degilizdir..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bağdat ta iş için gittim kaldim ki öyle sofu bir yer değil yine de tamamen kalınacak bir yer değil. Burası ile çok farklı. Eski hali farkliymis diyorlar ama yok yani o kültür bize uymazRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bile İsmail Ağa yi savunduracaksiniz. O yoldan hiç yaklaşma alakası yokturRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik analiz diye bir şeyin olmadığından emindim , (grafiğe sadece trend için bakılır)
Artık temel analiz diye bir halt olmadığına da inanmış bulunuyorum
Bilançoya falan şöyle bir göz ucuyla bakılabilir ama öyle deriden incelemenin hiç bir anlamı ve faydası olmaz sana
Teknik yok , temel yok ,hisseyi nasıl alıp satacağız
TECRÜBEYLE , BAŞKA YOLU DA YOK
Ülke zivanadan çıktı. Maliye bakanı borsaya işaret ediyor. Tüm kurumlar iflas. İşsizlik rakamları de enflasyon de para politikası de olmadı çorap fabrikasından bahset ama borsaya gidin ne demektir. Herif opmez mi bu insanları?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.