Paso gülüyon pozitif abi, şoför atladı sen halen neyi bekliyon annamıyorum, boşuna elenktürük harcama ücbucuk asla gelmez...
Printable View
Sayın Pozitif; ben yatırımcıyım ve günü geldiğinde ( bi kısmını önceden çıkmıştım) elimde kalan hissenin tamamını uygun gördüğüm bi seviyeden çıkacağım..Her hissede (eğer hisse batmazsa) bir dip seviyesi vardır..Önemli olan o seviyeyi bulmak ve bulduktan sonra sabır etmektir.Kendi adıma 3 yıl önce aldım ama pek başarılı olduğumu söyleyemem.Daha eski hisse taşıyıcılarına diyeceğim tek şey üzgünüm...
Senin tek 1 düşünceni onaylamadım,delikanlıca seni tebrik ettim, 13 TL den hisselerini sattığında.Hatta kar ile ayrıldığını yazdın.Buna rağmen gecenin 1:00 da dahi hisse hakkında olumsuz ve gereksiz yazışmaların ile bu bakış açısının sana yakışmadığını her fırsatta içtenlikle yazdım.Ama senin nezdinde davranışlar görüldüğü gibi değişmiyor maalesef..Suya yazmışım adeta..
Sayın Pozitif; ben elimde hisse olmadan başka bir hissede yazı yazsam hele hele olumsuz bir yazı yazsam o hisseye sahip olanların ailesini düşünür sonra da kendi kişiliğime bakar içim kan ağlardı..Hasta olurdum....
Soruna gelince; görebildiğim haberleri olabildiğince kaynak belirterek paylaşıyorum.Elimden geldiğince ..YTD
Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch'in bu gece Türkiye Değerlendirmesi var.
Fitch Kredi Notu:B Görünüm:Negatif S&P Kredi Notu:B Moody's Kredi Notu:B3 Peki bu notun karşılığı nedir?
- 'Önemli Derecede Spekülatif' ve 'Yatırım Yapılamaz 'seviyesidir.
Böyle bir haberde okudum.Google sorarak veya twıtter gibi kaynaklardan araştırın..YTD
https://www.ntv.com.tr/turkiye/turki...km3Wr-BwxR_4Q#
Cumhurbaşkanının Fillandiyanın nato üyeliğine vize vermesi haberi Özellkle Abd Avrupa ve dış basında olumlu karsılandı.
bu haber Özellikle savuma sanayi ASELS ve HALKB üzerinde olumlu yansıma yapabilir..
ytd..
Sayın Endeks, paylaşımların için çok teşekkür ediyorum.Herkese iyi geceler.YTD
hala hayal alemindesiniz
bu kadar oyun oynandı ne haberler gördü tepki vermedi de
bu kıytırık habere mi tepki verecek
yinede tebrik ederim
bu kadar dayağa rağmen ümitvar olmanıza:kahkah:
ben dava düşse bile tepki vereceğini düşünmüyorum
bu hisse bu saatten sonra tek bir şeye tepki verir oda borsadan defolup gideceği haberidir:kahkah::yes:
Sayın pozitif;Sizin gibi her saat olumsuz yorum yapıp 3.5 gelecek oradan alacagım diye rüya görmektense;
Sizin nick inizde olduğu gibi pozitif düşünüyor piyasaya düşen haberlere göre hayal Kuruyorum..
Olumlu düşünmek olumsuz ve karamsar beklemekten daha güzel, sağlığa da iyi geliyor aklında olsun :)
Ha bu arada sizin nick neden pozitif bence değiştirin :) yazdıklarınıza daha uyumlu olur o zaman :)
ytd..
[QUOTE=Endex;6353497
Ha bu arada sizin nick neden pozitif bence değiştirin :) yazdıklarınıza daha uyumlu olur o zaman :)
ytd..[/QUOTE]
Nick’nin adamı(!) değil işte!..
Laftan, sözden, halden anlayan bir yapısı
yok!.
Utanması, arlanması da,
Nev’i şahsına münhasır; “manyağın” biri işte..
Elinde olmayan bir tahta da, küçük yatırımcı için, hayrına yedi bitirdi kendini😜))
Al-sat tut değildir
Dışarda tüm borsalar kırmızıyı yaktı ..bankacılık krizi dalga dalga
VF ye çok iş düşecek bugün
allah selamet versin
kurt bile kediye döner bu havada :)
VF destek atıyor bu zibidiye
Demokrasinin beşiği Isviçre’ de banka battı. Faizleri indiren ve diktatörlük ile yönetildiği iddia edilen ülkede ise bankalar kar üstüne kar elde ediyor.
Hahhhaaaaas
Bizde banka batsa küresel piyasalar etkilenmez ama tersi durumda bizim piyasalar da çöküyor.
😂
Credit Suisse Group AG (CSGN) 0,75 -1,11 (-59,71%)
Offff be!
UBS tamamı için şu anki piyasa değerinden yüzde 85 aşağısına 2 milyar dolar teklif etmiş. Çakal bunlar. Körfez ülkeleri boşuna bedelliye katılmak istememiş. Adamları resmen inek yerine koymuşlar.
Vay be 15 dolardan 75 sente düşmüş. Halkb’ yi bile geçmiş. Tek fark onların batık olması:)
neyse bol şanlar Roulette
şimdilik tatlı tatlı yatay negatif ..
akşama ıslak hortumlan ..
muhtemelen tabii
adamlarda güç var tavana bile yapıştırır ayrı mevzuu
''Russisan Roulette''
Seni mi kıracam, gönderdim gitti
yaw kediye naptın Kurt ! puhahhahha
sevimliydi ..neyse tekir kedi filan varsa onu koy ..karakedi tekin değil :)
BISTBANK -3.5
Bu aslan parçası + 1.75
Kamyonla para var Varlık Fonunda
Ulen yapıştırın tavana ibreti alem olsun ..yıllardır itilmiş/kakılmış kağıt görsün alem
sn bahriyeli o veri yanlış. ykb kar payı yüzünden.
bugün viop başlığındaki genel olumsuz algı çok ilginç geldi bana 😁
YKB nin temettüsü Bıstbankı düşürdü demek istiyosun o ayrı mevzuu ..böyle bir günde bunun çıkışının müsebbibi ayrı mevzu
evet ykb %-8 9 görünüyordu yf ekranında. biraz önce düzeldi.
HALKB günlük, bugün Ziraat Yatırım aracılığıyla Fon desteği var,
https://i.hizliresim.com/h50y2uu.PNG
Bi de büüüle deniyelim, belki iplissin bacağını kırarız :he: