Bedava para bugün 38% ile kkm yapsan 6 aylık 19 bin faiz gelirin oluyor,12 aylık yapayım desen 38 bin.
100k ödediğin faiz 11 bin tl bedava da değil resmen beleş :)
HalkBank dan 1 mlyn tl üzerine %39 mevduat faiz oranı verildi, ama dönüşü olduğunda EFT limiti 300 bin tl olması sıkıntı,
Adam o işi sürekli yapıyor kriz anı değil yani Meslek ne ; boktan işlerle ilgileniyorum
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün dünyada zanaatkar lar iyi kazanır.Plummer denen muslukçu falan işte ABD de iyi kazanan aranan iyisini bulmanın çok güç olduğu bir meslek koludur mesela.İyi bir elektrik tesisatçısı mermes ustası fayanscı. Bu adamlar bırakın da kazansın.
Ben de gaza geldim kart limitini israrlara karşın artirmamistim. 100 bin artirma talebinde bulundum. bakalim artırılirsa 100bin de ben kullanacağım 1yil için.. nkolaya yatırırım muhtemelen
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapı kredi size özel 32 gün faiz 36
Enpara da sürpriz oran 34.75.
Apartman görevlisi hassas noktamız..
Evet talepte bulundum artış olursa hemen yapacağım. SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taksitli avans getirisi sanıldığı kadar değil.
100 bine 12 ay yapsanız yıl sonunda yüzde 36 dan 5-6 bin TL kar bırakır.
Zira, ilk aydan başlayarak taksit ödediğiniz için ana para dramatik şekilde azalıyor ve son aylarda kazanç neredeyse sıfıra yakın oluyor.
Buna dolar alsanız ve dolar da şimdiki gibi az az artsa zarar da edebilirisiniz.
KK nın emekliye 15 bin TL vaadi 250 bin taksitli avansa denk geliyordu.
Halk bunu tepti.
Teşvik adı altında belli başlı şirketlere dağıtılan para miktarlarını duysanız, şoka girersiniz. Teşvik parasının geri dönüşü de yok.
Olup bitenden habersiz insanlar da kapıcı maaşları, asgari ücret, emekli maaşları ülkeyi ekonomiyi bitirecek muhabbeti yapıyor:-)
Vizyon meselesi...
https://www.investing.com/rates-bond...caAqqyEALw_wcB
Buradaki CDS yeni mi? Kaç gün öncesini gösteriyor?
Bir günde yüzde 22 çıktığı gün seçim sonrasındaki p.tesi mi?
Türkiye de yapılan ihracat, ithalata dayalıdır. Bu yüzden dış borç sürekli artmakta ve ülke cari açık vermektedir.
Siyasiler, artan ihracat rakamları açıklar ama ithalat artış rakamlarından hiç bahsetmezler...
Hükümetin gazetesine göre İst. Şile de yazlıklar son 3 yılda yüzde 800 ün üzerinde artmış.
5 milyona yeni 2+1 bir daire bile kalmamış.
İktidar hala kiraları İKİNCİ KEZ yüzde 25 ile SINIRLAYACAĞIZ diyor.
Aynı binadaki yeni ve 3 yıllık kiracı arasındaki fark 5-6 katı çoktan geçti.
Adliyeler full bu davalarla iş yapamaz halde. İlk dava günü 1 yıl sonra...
Bir evsahibi kiracı çıkardıktan 3 yıl sonra henüz 3 ayında 3 yıllık boş tuttuğunu amorti eder hale geldi.
İnsanları birbirine neden düşman ediyorsunuz, birinin malına bir diğerinin çökmesine izin veriyorsunuz.
Sizin dinden, kul hakkından anladığınız bu mu?
Dolar faizi
Vakıf bank % 0.50
Halk bank % 3
Millet hiçbir gelişmiş teknoloji gerektirmeyen sahip olamayacağı akülü araba ile övünürken, 3 yılda yüzde 800 artan konut fiyatlarını, en kötü evin kirasının 10 bini çoktan aştığı ortamı görmemezlikten gelip yüzde 30 KKM ile bayram ediyor.
İnsanların TÜM SERVETLERİ her geçen gün PUL OLUYOR.....
CEM TOKER🐬
@tokcem
·
17s
Ne garip bir millet bu arkadaş!!!
5 sene önce 40 liraya aldığı eti 400-500 lira yapan, milleti fakirleştiren siyasetçiyi yeniden ülke yönetiminin başına getirmeye çalışıyor!!!
Seçim, başarısızı göndermek, yönetimide yeni bir alternatifi denemek için yapılır benim bildiğim.
Akülü araba togg un gazı ile gözleri görmez olmuş vatandaşın.
İletim Bakanlığını böyle bir imkansızı başardığından tebrik ediyorum.
Arkadaşlar, burası küfür yeteneğini gösterme alanı değil.
Burayı her yaştan ve her cinsiyetten insanlar da takip ediyor.
Kaldı ki küfur edildiğinde hiçbir şeyi ispat etmiş olmuyorsunuz.
Meziyet olan kibar, yaşına uygun, herkese örnek olabilecek bir davranış sergilemek.
Bu platformu yıllardır takip ederim, hiç bu kadar çirkinleştiğini görmemeiştim.
Midem bulandı.
Serbest te dmviz çıldırdı.Öğlen satış 20,65 idi şu an 21,80
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar
Altınkaynak
21.0000 21.8010
P.tesi için ön hazırlık olmalı...
Kim kazanırsa kazansın yapılacak belli...
120 milyar dolarlık KKM den tek çıkış resim kurdan ödeme yapmak...
Kamu bankasındaki 5000 TL, ek hesabımın limitini arttırmak için şubeye gittim. Çok kalabalıktı, limit arttırmak için maaş bordrosu ve SGK hizmet dökümünü istediler. Belgeleri tamamlayıp, bireysel şubede görevli bayan, merkeze yazı yazdılar. Peki dedim, ne kadar arttırıyorsunuz limiti, en fazla 10.000 TL yapılacağını söyledi. 5 lira üzerine eklediler, ben daha fazla olmalıydı felan dedim fakat ciddi sınırlama olduğunu söyledi. Kredi inisiyatifleri şubelerden, merkeze alınmış, anladığım kadarıyla..
Kredi kartı limiti yerinde, düşünün ek hesap limit arttırmak bile çok zorlamışlar. Rakamlar yüksek olmamasına rağmen.. Vadesi 6 ay fakat kredi kartından nakit avans limiti 12 ay. Seçim sonrasına ciddi sıkılaşmaya gidecekler.. Kredi kartından, 20.000 TL, 1.36 faizden, 12 aylık, para çekmeyi düşünüyorum. Pazardan sonra, herhalde bunlarada ulaşamayacağız.
bankanın birinde kmh ım 50.000 di diğerinde 25.000 şu dönemde 2 side dokunmadı