bizde öyle bir bakanlık olsa personel açığı raporu yayınlar
Printable View
Ankara örnegine bakın üretim yok duzgun ama lüx evler hemen satılıyor otomobil bayileri hep dolu restoranlar dolu ve en pahalı sehir bence o konuda cunku kamu da gercekten iyi rakamlar var derecesine göre kariyer uzmanları 70 lerde hakim 110 ları asmıs şube müdürü dahi 60 k larda ... aselsan roketsan thy onları soylemiyorum bile onlar 100 k altı yok gibi ...
kamuda bir kaç bakanlık dısı bence cogunda gereksiz personel var .... yahu bir bakanlıkta biliyorum kpss ile atananları en basit yerde calıstırıyorlar EVRAK servisi çünkü eleman o kdr cok ki ... bence kısa vade de bakanlıklar arası personel kaydırılması olmalı ama olmaz cunku secim uzerine kuruluyuz onumuz de ki 2 sene kimseye dokunulmaz
Kamuda istihdamı maaşları diline dolayanlar bir bitmediniz arkadaş!!
Piyasaya odaklanın zırvalamayı da kesin!
Din ayet Bakanlığı'nda (elli KPSS puanı şart) atananlar dediğiniz gibi yapılıyor mu ki?
Atış severleri geleneksel yıl sonu anketine katılımını bekliyoruz.
Atış pardon tahmin yapmak için tıklayınız.
:whistling:
Günaydın cemaat bol kazançlar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurumların çalışmasını sağlayacak irade , ona uygun verimi alacak liyakat lazım
Bu mümkünmü elbette değil
Ütopik hikaye
Bizim devenin neresi doğru ki boynu eğri olmasın
ABD verimlilik bakanının tespitini paylaşmamın sebebi
Dünyanın arkasına geçmiş her yoldan sömüren bir emperyalin bile bu konuya ehemniyet veriyoru vurgulamaktı
Sadece memur istihtamıyla sınırlı değil o bakanlık ,,veya anlatmağa çalıştığım
Hemen kolaya kaçmayın
Günaydınlarrrr viop24 :)
10530-10593 gördü şimdi 10577
XU030YVADE , 9 Aralık 11570 gördü bugün yani 11 iş günü 10530 gördü fark 1040 point ,eski rakamla 104bin puan ve 11 iş günü ..bunun bir tepkisi olmayacak mı !?
Haydi palişkoom çay içelim seninle :cck:
https://www.instagram.com/kim_bu_per...l/DCY0QMtNsYk/
10561
10626 :yahoo:
Haydii palişkooom uçurrrrr :rules:
Yazana kadar 10628 oldu :kahkah:
Vatandaş en çok at ve eşek etinin yedirildiği 5 ilimiz
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan listede Adana'dan 15, Sakarya'dan ise 7 işletmenin vatandaşa at ve eşek eti yedirdiği ortaya çıktı. Bu 2 ilin ardından Antalya, Mersin ve Manisa geldi. Bu illerde de 4'er işletmenin ürünlerine at ve eşek eti tespit edildi.
10636 gördü şimdi 10589
Güçsüz piyasa ,umarım düzelir...
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Kısa vadede sanayici serzenişte bulunabilir ama sizi daha verimli olmaya zorlamamız lazım...
Hazine Bakanı Mehmet Şimşek:
"Vatandaşın hayat pahalılığından şikayetleri var, sorunları biliyoruz, sizleri duyuyoruz, kısa vadede tabii ki yavaşlama var ama uzun vadede hiçbir tereddüt yok"
Elon Musk'ın enflasyon hakkında yorumları
https://www.instagram.com/reel/DD7g5nnNgcf/
https://x.com/bosunatiklama/status/1...CeScCs5eQ&s=19
Adam teşhisi koymuş. E bize düşen de gereğini yerine getirmek artık:)
Gün içi tırt sabah 10-11 arası akşam 16.30-18 arası :)
kolay gelsin
İris Cibre
@iriscibre
20 Aralık haftası brüt rezervde 7 MLR USD'lık bir gerileme göreceğiz.
Net döviz pozisyonunda ise altın hariç 2,5 MLR USD'lık kötüleşme gerçekleşti.
Net pozisyon 34,7 MLR USD
Fahrettin Altun
@fahrettinaltun
Balıkesir’in Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Balıkesir’e doğru yola çıkmışlardır.
Sayın Cumhurbaşkanımız 12 kardeşimizin hayatını kaybettiği ve bizleri derinden yaralayan bu elim hadise ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmekte, ilgili tüm kurum ve kuruluşlardan devamlı surette bilgi almaktadır.
Kazanın hemen ardından başlatılan soruşturmanın selameti ve vefat eden kardeşlerimizin ailelerinin hassasiyetine halel gelmemesi için, dezenformasyon içerikli, doğrulanmamış paylaşımlara ve manipülatif içeriklere itibar edilmemesi; doğru bilgiye ulaşmak için resmi kurumlarca paylaşılmış ve teyit edilmiş bilgilerin takip edilmesi büyük önem arz etmektedir.
Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Balıkesir’imize ve aziz milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerimizi iletiyorum.
Bugün dükkan bu kadar boşsa bu pala neyin borsayı alır
9600 de yatay destek var. 55 günlük ve 100 günlük ortalamalar da var.
Bakalım savunacak mı...Mal almak için niyeti olan buradan teknik olarak mala girer ama ben hala temkinliyim...Doji yada iyi bir kapanış mumu görmek şart öncelikle..
Ama TL haricinde Dolar grafik negatif görünüyor.
Xbank da 13800 altında satış baskısı devam edebilir..
Borsa İstanbul;
2025 Yeni Yıl Tatili nedeniyle Borsa İstanbul Pay Piyasası ile Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasası 1 Ocak 2025 Çarşamba günü kapalı olacaktır.
30 Aralık 2024 Pazartesi tarihli işlemlerin takası 2 Ocak 2025 Perşembe günü gerçekleşecektir.
31 Aralık 2024 Salı tarihli işlemlerin takası ise 3 Ocak 2025 Cuma günü gerçekleşecektir
Tanju ÖZCAN
@tanjuozcanchp
Eyy AK Partililer!!!
Bu Davutoğlu kaç gündür kedi gibi genel merkezinizin önünde dolanıp duruyor. Her gün ben bunun mırıltısını duymaktan yoruldum. Allah rızası için şu adamı geri alıp sahiplenin.
Bu kedi bıyıklı Davutoğlu ile ortaklık kuran ve kendi gibi badem bıyıklıları TBMM ye CHP oylarıyla Milletvekili olarak seçtiren eski CHP yönetimini de Türk Milletinden ve CHP tabanından amasız ve fakatsız özür dilemeye davet ediyorum.
Giremez demiyor ama.
......................
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Benim ülkemden hiç kimse yasa dışı çıkamaz, çıkmayacak.
2025’te bunu tamamen bitireceğiz.
bugün sosyal medyada bi haber vardı.
yurtdışına kaçak yollarla çıkşta en başarılı emniyet güçleri ayvalık jandarma imiş
millet ülkeye kaçak giişleri önlemeye başarı derken bizdekiler ülkeye hangi yollarla girdiği belli olmayanların çıkışını önlemekteki başarıları ile öğünüyorlar
kimsede girişteki duurma ne diyonuz demiyor