http://x.com/insideeattr?s=21&t=YFpo5IinzwcllFaWDtT7iA
Bu siteye girerseniz her gün Avrupadan ürünlerimiz geri çevriliyor..Sonra diyorlar kanser patladı..Denetim yok insana değer yok..Sonra ağızlarında din iman kul hakkı helal haram..:vk:
Printable View
http://x.com/insideeattr?s=21&t=YFpo5IinzwcllFaWDtT7iA
Bu siteye girerseniz her gün Avrupadan ürünlerimiz geri çevriliyor..Sonra diyorlar kanser patladı..Denetim yok insana değer yok..Sonra ağızlarında din iman kul hakkı helal haram..:vk:
Piyasa FED kararını beğenmedi.
https://stock3.com/aktien/nvidia-121019
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Su akarken doldur testiyi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Ayde bağalım. Nasılsa seans sonrası.
T/A cilere soruyorum;
KRSTL için ne dersiniz?
Alınır mı? Satılır mı? "Yakınından bile geçilmez" mi?
PS: Bilerek T/A yazdım. Teknik/Temel analiz her türlü kabulümdür.
Bu senede T/A uymaz diyene de eyvallah.
29.01.2025 22:24:12
Kaynak: MATRIKS
Fed belirsizliğe belirsizlik getiriyor (İntegral Yatırım Menkul Değerler )
Amerika Merkez Bankası (Fed) piyasa beklentisine paralel olarak politika faizinde değişikliğe gitmedi. Böylelikle politika faizini %4,50’de sabit tuttu. Aralık ayında piyasayı hazırlamadan 100 baz puan faiz indirimi beklentisini 50 baz puana revize etmişti. Bu iletişim sonrası piyasa uzun bir süre Fed’in faiz indirebileceğine yönelik inancını yitirmiş oldu. Aralık ve Ocak ayında açıklanan ekonomik göstergeler de faiz indirimini net bir şekilde destekler nitelikte değil.
Fed karar metninde enflasyonun hedefe doğru ilerlediğine ilişkin referansı kaldırdı. Enflasyonda hedefe doğru ilerliyor cümlesi kaldırılıp bunun yerine enflasyondaki eğilim yukarı yönde cümlesi gelince olumsuz algılandı ve piyasaya satış geldi. Son iki toplantıda Fed’in iletişimi oldukça agresif. Piyasayı hazırlamadan çok güçlü iletişimler yapılıyor. Genel Fed tavrından daha farklı bir tutum izleniyor ve bu da belirsizlik yaratıyor. Muhtemelen soru cevap kısmında bu cümle sorulacaktır. Bu cümleyi muhtemelen Powell açacaktır. Genel ekonomik görünüm nedeniyle mi enflasyondaki görünümde olumsuz olunduğu ya da Trump politikalarının olası etkilerine yönelik hazırlık mı yapıldı bunu Powell’dan öğreneceğiz.
Fed Başkanı Powell’ın TSİ 22:30’da yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor. Muhtemelen soru cevap kısmında Powell’ı eskisinden daha fazla sıkıştıracaklar. Sorular Trump politikalarının ekonomik görünüme ve düzene ne kadar zarar verebileceği çerçevesinde gelebilir. Özellikle Fed’in politikasının Trump tarafından ne kadar sabote edilebileceği de sorular arasında yer bulabilir. Açıklamalar genel piyasa algını yönetmek adına önemli olacaktır. Aynı zamanda piyasanın bu açıklamalardan neyi ne kadar öne çıkarıp fiyatlamak isteyeceği de soru işareti. Ancak Powell’ın güvercin bir mesaj vermesini, enflasyon ya da faiz indirimleri konusunda cesaretlendirici olmasını beklemiyoruz. Şahin yapısını korumakla birlikte geçen toplantıdaki sözel yönlendirmesini devam ettirecektir.
Piyasanın ilk reaksiyonunda, ABD 10 yıllık tahvil faizi yukarı yönde hareket ederken, Dolar endeksi de(DXY) 108 sınırında hareket ediyor. Piyasaya genel bir satış geldiğini söylemek mümkün. Powell konuşması sırasında piyasanın dalgalanması beklenebilir. Açıklaması önemli olacaktır.
Seda Yalcinkaya Ozer | MÜDÜR / ARAŞTIRMA İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. www.integralmenkul.com.tr
Ahahahahass... Şimdi gördüm... :evil:
Bir topik "sakini", İ. Melih Gökçek referansı ile,
"80.000 TL emekli maaşı alıyor" diye ekleyerek bir vatandaşı eleştirmiş...
O, İ. Melih Gökçek bu arkadaş mı acaba?
https://x.com/pusholder/status/1560147051668799490
Bilmeyenler için ekleyeyim:
İlgili şahıs eski Beşiktaş futbolcusu Kamerun vatandaşı Vincent Aboubakar'dır.
https://x.com/HaberReport/status/1541872526787223552
Bilmeyenler için ekleyeyim:
Jelibon: elastik, çiğnenebilir bir şekerleme markası olup, doğada mevcut değildir.
içimden neler geçiyor da, müdahale edemiyorum
https://youtu.be/AczWkUj__Ac?si=lBCo-ZiyRtJi_qKq
imamoğlu'na bile zopa gösteren, bizi ne yapmaz...
Metinden çıkan bir cümle var piyasa tam anlamıyla onu idrak edemedi.Olumsuz karşılandı piyasada
powell efendi topu çevirip duruyor.:) Abd piyasalarını kapanışa doğru aşağı basabilirler
bitkolin kazımda, 107xxx hedefi bulunduğu üçün
zararlı longları mecburen yarına bir ümit ile taşıyacağız
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Oksijen
@GazeteOksijen
ABD Ticaret Bakanı adayı Lutnick: Tarifeleri mütekabiliyet, adalet ve saygı oluşturmak için kullanabiliriz
şuanda çılgın çocuğu ikna etmeye çalışıyor tarifelerden enflasyon yükselmeyeceğine ikna olursa çılgın yapıştıracaklar.
hep amerika liberaldir falan derler ya. işin ekonomi kısmında bu koskoca bir yalandır.
ticaret savaşlarını göze aldılarsa tarifeleri fezaya bile çıkarır, kendi üreticisini korur.
NVIDA denial ne demek ise tam orada :he:
https://i0.wp.com/borsadabibasina.com/wp-content/uploads/2023/05/market-cycles-chart.jpg.webp?w=882&ssl=1
Bir şirketi alırken patron bence en önemli kriter..Gerisi sonra gelir...
Bu şirketin halka açık oranı %89,9.. Kıymetli bir şirketi olsa bu kadar dağıtmazdı...İlaveten bu hissede belli grupların (Hektor )olduğunu çok okudum....Ben 1 lot almam..Operasyon kağıdıdır..
Onun haricinde temel rasyolarını analiz programında 41 kriterde Ccola ile karşılaştırdım. Kafa kafaya geliyor..Çoğu rasyosu daha ucuz ama karlılık rakamlarından kaybediyor sadece..Borçluluğu da yok..Temel olarak pahalı değil yani..
Teknik olarak da ben alacak olsam 10 cente gelirse ancak ilgimi çekerdi..Aşağı az yukarı çok marjı olabilir..
Ama dediğim gibi bunlarda dip de belli olmaz..Adam malı zaten piyasaya dağıtmış..
yardırın aslanlarım
https://www.ig.com/en
zabaa fdax'ı minimum +60-70 pips civarlarında çıkarın, sonrası bende.... hallederim
iyi geceler ben yatar
btc.. 107xxx olursa işimi erken hallederim, yoksa uğraştırır
Bizim borsadaki şirketlerin büyük kısmı zaten bu şekilde..Adamlar sanayicilik ile uğraşmak yerine borsada milleti tokatlayarak para kazanıyor..
Biz de aralarından yatırım yapılabilir şirketleri bulup yatırım yapmaya çalışıyoruz...Onlarda 100 tane vardır yada yoktur...
Onları bile uygun yerden almak lazım ki para kazanalım.. :)
Yarın Akbank, cuma da Ykbank bilançosu gelecek.
Pazartesi itibariyle bankacılık endeksi yönü daha da netleşir..
BPT
@bpthaber
#SONDAKİKA | Dışişleri Bakanlığı: İsrail’e geçmeye çalışan 3 Türk vatandaşı, İsrail’in saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
A1 CApital ve GEDİK Yatırım,Viop bültenini karşılaştır ve yorumla (ChatGPT)
2. Yorum ve Stratejik Değerlendirme
Benzer Noktalar:
Her iki kurum da endeksin 50 günlük ortalama (11.538) üzerinde kalmasının kritik olduğunu vurguluyor.
FED kararlarının piyasalara etkisinin sınırlı olduğunu belirtiyorlar.
Volatilitenin yüksek olduğu, gün içi dalgalanmaların devam edebileceği konusunda hemfikirler.
�� Farklılıklar:
A1 Capital, JPMorgan raporunun pozitif etkisine odaklanırken, Gedik Yatırım teknik seviyelere daha fazla vurgu yapıyor.
Gedik Yatırımın destek seviyeleri A1 Capitalden biraz daha yakın (11.538 “ 11.500 gibi), bu da kısa vadeli geri çekilmelerde alım fırsatı aradıklarını gösteriyor.
A1 Capital 11.237 seviyesinin altına inilmesini sert düşüş sinyali olarak değerlendirirken, Gedik Yatırım 11.500ü kritik seviye olarak belirtiyor.
�� Sonuç & Strateji:
11.538 11.500 seviyesi önemli bir destek alanı, üzerinde kalıcılık sağlanırsa 11.695 11.735 seviyelerine doğru hareketler beklenebilir.
11.500 altına inilmesi durumunda düşüşlerin hızlanması ve 11.430 11.360 seviyelerinin test edilmesi muhtemel.
11.672 11.695 bölgesi kısa vadede güçlü bir direnç, kırılması durumunda 12.000 seviyelerine doğru alım iştahı artabilir.
�� Önerilen İşlem Stratejisi:
11.500 - 11.540 bölgesinde alım fırsatı takip edilmeli.
11.695 - 11.735 seviyeleri test edilirse kısa vadeli kâr satışları değerlendirilebilir.
11.500 altına inilirse stop-loss uygulanmalı ve satışlar 11.430 - 11.360 seviyelerine kadar sürebilir.
[IMG]https://i.hizliresim.com/irp6ycj.png[/IMG]
ohoooo..o kadar yazının hangi biri aklımızda kalsın :vk:
piyasa gediklisi :yahoo: citi, döyçe çıtak1 kapital sabah şitiratecisi :
spekülatörler ve manipilatörler bugün FDAX'ı fışkırtamadıkları üçün, yıkım günü
1160700'e şortları yazdım ama vermeyecek gibi... bir tur bi bekleyelim, yoksam iyileştirip çökeceğiz tepesine :drunk:
nalet gelsin sana... sigaraya indim, basmış aşağı
TUİK çalışıyor.....
30.01.2025 10:00:37
Kaynak: MATRIKS
TÜİK ekonomik güven endeksi Ocak ayında 99.7 oldu (Önceki ay: 98,8) - TÜİK
spot100
bi 10133 la...
Pala yoncanin bilancoyu beğenmemiş ama akkizdan umutlu galiba.
HSBC, SISE - Şişecam için hedef fiyatını 55 TL'den 45 TL'ye düşürdü, tavsiyesini 'TUT' olarak korudu #SISE
buradan dönerse alacak, yoksa sıkıntı.
Marketlerin artı olduğu gün MOPAŞ devre kesti.
Halka arzlar bu sıkılaşma ortamında borsanın canını çok yakacak. Hem para çekecek, hem de diğer hisseleri aşağıya çekecek.
Sonra diyorlar ki, borsa 10200 ü neden geçmiyor? Nasıl geçsin?
koç'un peşine kağıt takın... batacağuz yoksa :drunk:
düne göre 4000 puan eksi makas ile oynuyor, onu geri alırsa iyi olur
1160700'ü 1161900 olacak güncelleyebilirim belki, izlemedeyiz