https://pbs.twimg.com/media/GxsEJc_W...jpg&name=small
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/GxsEJc_W...jpg&name=small
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bende son 2 yıldır ( Bien ve Akfıs'a girmedim. Sonra bulaştım. Öpüĺdüm.Akfis'tan daha sonra geri aldım.)
arzlara katıldım. Bazıları iyi kazandırdı.
Ky kafası elimde Smrva var biraz.Dedim 10 kat olunca -Karaduman-
222'den satarım.
Baktim tavan oldu sözümden vaz geçtim.
Benden borsacı olmaz.
Ben do...z yatarım hissesiz yatamam Sn Ayasofya.
Hisse satıyorum bir gün bekleyemiyorum.
Hop başka bir hisse. Sn Kubilay gibi bir sürü hissem oluyor.
Ama sabırlı ve stressiz olduğum için uzun süre bekliyorum.
Bu safligimdan dolayı düşüşlerden nakitim olmadığı için yararlanamiyorum.
Bu işin sırrı heralde çok az lot olması. Elinde çok lot varsa o tahta mimkini yok gitmiy
Mesela benim 1 arkadaşımda pekgy vardı, bu sattı çok çok az bi lot bıraktı, kaat bölünmüş falan heralde, bi gitmeye başlamış her gün yükselmiş. Bana portföyü gösteriyo şuna bak satmasaydım köşeyi dönmüştüm, çok az lot bile şu kadar kâr yazdı deye kafayı duvara furup duruy. Bende dedim ki
Borsa böyle bir yer, kaçan baluk hep büyük olur.
Aslında her taktadan az az alıp atıcan bi kenara
F.Altaylı'nın
YouTube kanalına erişim yasağı ve içeriklerin kaldırılmasına karar verilmiş.
Boş koltuk bile engellendi.
VakıfBank'ın aktif büyüklüğü 4,5 trilyon TL seviyesini aştı
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
2025 yılının ilk yarısında aktif büyüklüğünü yıllık bazda yüzde 41 artırarak 4,5 trilyon TL seviyesinin üzerine taşıyan VakıfBank, bu güçlü büyüme performansıyla milli ekonominin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamayı sürdürdü. Bankanın nakdi ve gayri nakdi krediler aracılığıyla milli ekonomiye sağladığı toplam finansman desteği ise ilk kez 3 trilyon TL'yi aştı. VakıfBank, yılın ilk altı ayında 37 milyar 405 milyon TL olan brüt karından 7 milyar 342 milyon TL vergi karşılığı ayırarak, 30 milyar 63 milyon TL net kâr elde etti.
Türkiye'nin halka açık en büyük bankası olarak reel ekonomiye kesintisiz destek sağlayan VakıfBank, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.
Ahanda haber geldi. Trump fed başkalığına birini önermiş.
THY bugünde endeksin mazotu olmaya aday. Air Europa dan azınlık hissesi alınması..
Aklıma geldi de..
MAO ölür.
İzleyen haftalarda, dul eşi ve üç çömeziyle birlikte tutuklandığında, Kültür Devrimi sırasında yaşanan
bütün suistimallerin suçu bu dörtlü çetenin üzerine atılır..
Aslında tepelerinde onsuz hiç bir şey yapamayacakları bir kuklacı(mao) bulunduğunu herkes biliyordu..
Deng Xioping, mao'nun yerine gelen Başkan'ın ilk icraatı bu olur..
İsrail kabinesi,Netanyahu 'nun Gazze'yi tamamen işgal planını onayladı.
Operasyon sadece Gazze işgali ile sınırlı.
İsrail basını: Ordu tamamen işgal planına karşı çıktı. (Rehinelerin yaşamının riske gireceği konusunda)
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay be, zengeru koridoru açılır yakında,
Paşinyanı öldürmezlerse iyi, Rusların zaten üssü var, ABD nin eline çok büyük bir fırsat geçti, heryeri kontrol altına alıcak,
Ermenilerle kapılar açılır yakında,
Tabi bizim içerde iki kare resimden başka bir gerçekliği olmayan,yol tren yapım ihalesi biterse, şaşırdıkmı yok:he:
Neyse en çok benim eşşeğe yarayacaktır bu koridor meselesi, demedi demeyin bak son durak bu,
Koç Holding ve AKP milletvekili ortaklığına karşı bir şehir ayaklandı
İmparator Timur, 523 yıl önce Kırşehir’i işgal etmek istedi. Halk izin vermedi. Kırşehir şimdi maden şirketlerine karşı birleşti. Kırşehir'in akciğeri meşe ormanlarını korumak için Koç Holding ve AKP'nin Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun şirketine karşı bütün kent ayaklandı.
BU BİR TİYATRO’
Darbe gününde dönemin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın talimatlarını yerine getirdiğini belirten Öztürk, “Nasıl olduysa, birimiz 15 Temmuz’un kahramanı, birimiz bir numarası olduk. Bu tiyatronun parçası olmak istemiyorum” dedi.
https://www.sde.org.tr/haber/tom-bar...r-haberi-59252
Yorum yapamaya gerek var mı bilemiyorum.
Damlakent arzina katıldım.
Bi banka 15 gün geçerli 0.99 dan ek hesap kullanma mesajı atınca karar verdim.
Kalan parayı 4 gün sonra iade eder düşük faiz öderim.
Geçen ay sonu 0 faiz ile 6 gün kullanma hakkı vermişti.
Kamu bankaları arz tarihinde 0-0.99 aralığında ek hesap kullandırma rekor kirılırmış.
Nasıl akıl edememisler.
Ya da hesap farklı mı?
• MSCI'nin endeks yeniden değerlendirmesinde Standard Endeksten Türkiye'den dört şirketin payları çıkarılırken, eklenen pay olmadı. Buna göre, Coca Cola İçecek, Pegasus, Sasa ve Şişecam Standard Endeksten çıkarılırken, dahil edilen pay olmadı. Small Cap endeksine ise 6 şirket payı dahil edilirken, 10 pay çıkarıldı. Dahil edilen paylar, Efor Çay, Margun Enerji, Pegasus, Tera Yatırım Menkul, Şişecam ve Vişne Madencilik olurken, çıkarılan paylar Akfen Yenilenebilir Enerji, Eczacıbaşı İlaç, Kontrolmatik, Konya Çimento, MİA Teknoloji, Politeknik Metal, Smart Güneş Enerjisi, Tureks Turim, YEO Teknoloji ve Zorlu Enerji olarak belirlendi. MSCI, tüm değişikliklerin 26 Ağustos kapanışından itibaren yapılacağını açıkladı.
Her kafadan ses çıkıyor
Ülke adına bir tane bile olumlu bir şey yapılmaz
Tek dertleri talan ile yok edip kafalarındaki düzeni kurmak
Sanki babalarının çiftliği
Ülke bitiyor kaynakları azaltıyorlar kimsenin umrunda değil
15 bölgede olur 25 bölgede olur torbacıdan emniyet amiri de olur halı yıkamacıdan profesörde olur
Ahlak bitmiş hiç bir ilahi kudret müdahale etmiyor edemiyor oysa o istemez ise yaprak kımıldamaz doğru Gazze bir örnek o istiyor
Ahlaksız olmaktansa Allah'sız olmak daha makul
ABD'nin ithal altın külçelerine gümrük vergisi getirmesi sonrası altın fiyatları rekor kırdı. Spot altın üst üste ikinci haftalık yükselişine ilerlerken, ABD vadeli işlemleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
Ne oldu yahu mini şort açan olmadımı?
Dönderirlermi birden çekinildi.
Bugün spotta tek FROTO da ufak çıtır oldu.
Deva da önceden yazdıklarımı paçal yazdım alış azı geldi.
Aefes de daha aşşağılarda bekliyorum 17 üzeri verdiklerimde.
ISFIN de de 15,65 de boşluk olmuşdu.YTD.
Bugün ki iki emekli yevmiyesi tamam. Seans sonuna bakarız
https://www.instagram.com/reel/DMdXU...I3Y21idjhqeDBx
Alpeŕrrrrrrrr
Bugünkü cuma hutbesinin konusu;
Tatil haramdır.
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
21d
Diyanet’in Cuma hutbesi:
“Günümüzde tatil organizasyonları, Allah’ın hükümlerini hiçe sayan, helal haram hassasiyetinden uzak, lüks ve israfın zirveye ulaştığı, arzu ve isteklerin sınır tanımadığı bir hâl almıştır.
Böyle bir tatil anlayışının dinimizde asla yeri yoktur.â€
benim diyanet başkanım değil olanlar iyi okusun kendilerine herşey mübah gören zihniyet
Bende vakko dan ürün alamıyorum bari ortak olayım dedim. Bozkurt dayı 312 den thyao giderse bir simit çay kazanırım.
Diyanetâ€â•in ABDâ€â•de şirket kurarak satın aldığı araziye yüzme havuzlu, hamamlı, villaların ve konukevinin bulunduğu 90 milyon dolar değerinde tesis yaptırdığı ortaya çıktı.
Size haram diyanete helal tatil hutbesini yapan kişinin karşısında arkasında yanında her neresinde duran insan neyi savunduğunu bir kendine sorsun mümkünse bir kez daha sorsun
bunlara oy veren tabaka gidemyor...
onları rahatlatmak adına böyle diyor...
onlarda diyecekki bak ne güzel tatile gidemiyoruz harammış... :)
ama kendileri geceliği 100,000 kiralık angel otelde kalıyorlar...
bütün yandaş kaymak yiyen tabaka ordalar...
size haram değil mi kardeş bunlar...alkolsüz otel diye geceliğine 100 bin vermek...
bak bu konuya değinmiyor islami otel falan girmiyor oralara sekuler tayfaya bile pahalı geldiği biliyor... :)
https://i.hizliresim.com/er7uzxk.png
Çok pardonda o kadar gidip yol eziyeti çekip masraf yapacağına satsın evini barkını yerleşsin oraya
bu davranış sadece gösteriştir ne sevabı var nede mantıklı açıklaması
Aaaa pardon sorgulamak haramdı değilmi çok pardon
Sözüm sana değil tıfıl kardeş yanlış anlaşılmasın
''İsterim ki saltanatım daim olsun. Bunun için de ahvalinden şekva etmeyen kulların olması icab eder.
Zira sofrasına gelenle kanaat ederse benim soframdakinin hesabını tutmaz, giydiği libasıyla yetinirse de kaftanımı görmez olur.
Şimdi git ve insanlarıma fakirliği öğret''
Sönmez sözünde durdu, başını açtı
Diyanet'in kadınların giyim kuşamlarını hedef alan son hutbesi sonrası baş örtüsünü çıkaracağını söyleyen feminist yazar Berrin Sönmez, başı açık bir şekilde Medyascope canlı yayınına katıldı